SLN Μάϊος 30, 2006 #17321 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 00:14] @SLN:δηλαδή οποία είναι η άποψή σου?Να κοβόμαστε στα π.χ. 4+1? (σαν τη φοιτητική dsl?)Στην Αθήνα θα παίρνουν γύρω στο 5% πτυχίο έτσι. (a.k.a. 10 παιδιά). Δε νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό σενάριο!Οι υπόλοιποι δεν ενδιαφερόμαστε δλδ? Οι φοιτητές έχουν αρκετά να χάσουν από τις καταλήψεις, άλλο να ξέρεις ότι δίνεις σε κάποια ημερομηνία κάποια μαθήματα, άλλο να γίνεται τυραμόλα η εξεταστική, να τα παρατάς και να πηγαίνεις για μπάνια, και γυρνώντας να βλέπεις ότι έχουν δοθεί τα μισά μαθήματα! Αυτο με τα 4 μαθηματα μου φαινεται λιγο τραβηγμενο με την υπαρχουσα κατασταση σε ορισμενες σχολες. Η μειωση στα 6 χρονια ειναι ενα σωστο βημα.Αυτο με τις δυσκολιες των σχολων σε διαφορετικες πολεις το ξερεις οτι συμφωνω μαζι σου. Καποια πραγματα πρεπει να αλλαχτουν "προσεκτικα"...EXTRA - EXTRA!!!! Ο Vagabond ΜΟΛΙΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ με videaki στον Θεμο!!! Παω να κανω edit τα ποστ μου στο αντιστοιχο thread....
Bigi Μάϊος 30, 2006 #17322 Μάϊος 30, 2006 SLN, το κόστος των αιώνιων φοιτητών για τη δικιά μου σχολή τουλάχιστον είναι ανύπαρκτο.Για ποιές κόλλες μιλάμε και ποιές σημειώσεις;Που δεν έχω πάρει παραπάνω από 3-4 φωτοτυπίες στα μαθήματα στα 4 χρόνια που είμαι στη σχολή...Που καθόμαστε στην εξεταστική στο ντάλα καλοκαίρι και γράφουμε σαν τους μαλάκες 2 σελίδες θέματα για να μη χρεωθεί το πανεπιστήμιο...Που επί 40 χρόνια τα μαθήματα γίνονταν σε τρώγλες..Και που φυσικά δεν δίνονται κόλλες από το πανεπιστήμιο για να γράψεις;Ποιό είναι το κόστος λοιπόν;Η καρέκλα που θα κάτσεις και θα έλλειπε αν έλλειπες κι εσύ;Μήπως να φυτέψουμε και καμιά σφαίρα να μην επιβαρύνουμε κι άλλο στην τελική;Ξαναλέω, πως για τη σχολή μου, τουλάχιστον, και αν το επειχήρημα είναι οικονομικό, δε μπορώ παρά να γελάσω.Τώρα, αν το θέμα είναι ποιότητας πάλι δε μπορώ παρά να γελάσω.Φίλε μου να βάλεις όρια, αλλά να συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις πρώτα απ' όλα.Να γίνεται δουλειά πραγματικά στο πανεπιστήμιο, όχι να το πρωκτοκρούουμε, ντάξει;Δηλαδή πιστεύετε πως οι φοιτητές αυτοί είναι έτσι αιώνιοι στο σύνολό τους γιατί είναι γενικότερα σταρχιδιστές στη νοοτροπία τους;Ο τρόπος λειτουργίας της σχολής και των καθηγητών δεν παίζουν ρόλο;Πως να μη σε αφήσει μια σχολή να την αφήσεις αν βλέπεις ότι όλα γίνονται στην τύχη εκεί μέσα;Με ποιό κίνητρο να τσιτωθείς εσύ και να κάνεις κάτι καλό;Πέραν του ότι όλες οι σχολές δεν είναι ίδιες.Δεν είναι καλαμπούρια μερικές σχολές, έχουν τρελά ζόρια.Αλλά όταν έχω μια σχολή πορνείο, δε δουλεύει τίποτα ανθρώπινα, ο καθένας ζητάει και κάνει ότι του 'ρθει, κόβει όπως όποτε και όποιον του 'ρθει, το θεωρώ γελεοίο να βάζεις όριο.Να έχω μια σχολή σοβαρή που με σέβεται, να ξέρω ότι αν πάω να γράψω για χ θα πάρω χ και όχι χ/2, γιατί ο ’ρης βρίσκεται σε τροχιά με τη σελήνη,να...να....να... να σου πω κι εγώ, ναι ρε φίλε είμαι στόκος και σούταρέ με στα πισινά.Έτσι όμως;Όλα τα 'χε η Μαριωρή, τα όρια της λείπανε τρομάρα της...Και οι αιώνιοι φοιτητές δεν τρώνε τη θέση κανενός.Αν ο άλλος θέλει να μπει στη σχολή δε θα τον εμποδίσει κάποιος προηγούμενου έτους που θα κάθεται αιωνίως.Είναι άσχετη η μια θέση με την άλλη.Μόνο καλό μπορεί να του κάνει γιατί θα βρει λιγότερο ανταγωνισμό μετά έξω...Κι εγώ σου ξαναλέω.Σπουδάζω κάπου.Τελειώνω, πάω στρατό, κάνω ένα μεταπτυχιακό και αρχίζω την πορεία μου.Γουστάρω να πάω σε μια χ σχολή όμως και να την παρακολουθώ όσο μπορώ και ενώ εργάζομαι, έχω οικογένεια κλπ.Δεν είναι απαραίτητο κιόλας ότι θα την τελειώσω ή τουλάχιστον ότι θα την τελειώσω αμέσως.Γιατι να με διώξεις;;;Για ξήγα μου γιατί το στενό το μυαλουδάκι μου δεν το χωράει;Σαν κράτος δικαίου και ανεπτυγμένο κράτος, ενώ σε πληρώνω θα μου απαγορέψεις να πάω σε μια σχολή για την παύλα μου;Γιατί έτσι ερεθίζεται το κωνάριο μου;;;
Uchiha_Sasuke Μάϊος 30, 2006 #17323 Μάϊος 30, 2006 Καλωσήρθες, αλλά γύρνα το στα Ελληνικά το πληκτρολόγιο
SLN Μάϊος 30, 2006 #17324 Μάϊος 30, 2006 Καλα ολα αυτα που λες φιλε μου και πιστεψε με τα βλεπω καθημερινα γυρω μου...Αλλα για μενα ολα αυτα τα αρνητικα τριγυρω μας, απλα μου επιβεβαιωνουν οτι πολλα πρεπει να αλλαξουν. Τωρα ποια θα ειναι αυτα, ποτε θα γινουν και το κυριοτερο για μενα, με ποια χρονικη σειρα ειναι προς συζητηση. Σιγουρα παντως απο οποιεσδηποτε αλλαγες γινουν δεν γινεται να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι... Συμφωνεις?Αν αναβαθμισεις πρωτα τους καθηγητες, θα φωναξουν οι "βολεμενοι", αν αναβαθμισεις τους φοιτητες, παλι καποιος θα φωναξει... Συμπερασμα? Και τωρα δεν φωναζουμε ολοι??
JaguarOne Μάϊος 30, 2006 #17325 Μάϊος 30, 2006 Πιστεύω ότι απο οικονομικής πλευράς οι αιώνιοι φοιτητές κοστίζουν ακριβά και ότι πιθανότατα να τρώνε και θέσεις απο νέους φοιτητές. Όταν το πανεπιστήμιο κάνει τον προϋπολογισμό του και υπολογίζει για Χ φοιτητές και οι Χ/10 δεν πατάνε πόδι, αυτό δεν είναι πεταμένα λεφτά που όλοι μας πληρώνουμε? Αν πάλι δεν υπήρχε αυτο το φαινόμενο δεν θα ήταν πιο εύκολο να κάνουν τα σχέδια τους οι σχολές για το μέλλον? Είμαι υπέρμαχος της δωρεάν εκπαίδευσης και της ελευθερίας για μάθηση αλλά κάπου υπάρχει (ή έστω έτσι λένε) μια άδικη σύγκρουση. Ο φοιτητής είναι ελευθέρος να μην παρακολουθεί μαθήματα αλλά έτσι (ίσως) εμποδίζει κάποιον άλλο να προχωρήσει.Με την ίδια λογική είμαι κατά των καταλήψεων και των απεργιών έτσι πως γίνεται στη χώρα μας. Ξάδελφος μου μόλις στο 2ο έτος (απο Σεπτέβρη) και έχει ήδη χάσει 3 απο τα 7 μαθήματα. Φίλος του (στο 4ο έτος) έμαθε ότι χάνει όλα!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή...και μια απορία σχετικα με τα πανεπιστήμια.... στις υπόλοιπες χώρες της ευρώπης τι ισχύει?Στην Αγγλία, γνωστός μου έχασε χρονιά, τον αφήσανε να ξανακάνει το έτος αλλά με την προϋπόθεση ότι αν την έχανε και αυτή θα τον πετάγανε έξω.
Georgesod Μάϊος 31, 2006 #17326 Μάϊος 31, 2006 Έλεος ρε π@ύστη με αυτό το autocad 2007. Πόσο βαρύ το κάναν;
defiant Μάϊος 31, 2006 #17327 Μάϊος 31, 2006 V for Ventouza edit: link removed, άσεμνο περιεχόμενο. οπα συγνωμη ξεχαστικα μας βλεπουν και ανηλικα
ea6gka Μάϊος 31, 2006 #17328 Μάϊος 31, 2006 Αρχική απάντηση από georgesod Έλεος ρε π@ύστη με αυτό το autocad 2007. Πόσο βαρύ το κάναν; ΛΟΛ, ασε φιλε μαματα. 2005 4TW
sotiris Μάϊος 31, 2006 #17329 Μάϊος 31, 2006 Αρχική απάντηση από SLNΣιγουρα παντως απο οποιεσδηποτε αλλαγες γινουν δεν γινεται να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι... Συμφωνεις? Αν αναβαθμισεις πρωτα τους καθηγητες, θα φωναξουν οι "βολεμενοι", αν αναβαθμισεις τους φοιτητες, παλι καποιος θα φωναξει... Συμπερασμα? Και τωρα δεν φωναζουμε ολοι?? Δεν πάει έτσι ρε c. Αν είναι να το γκρεμίσουμε και να το ξαναχτίσουμε μπας και γίνει καλύτερο. Οι φοιτητές δεν είναι όλοι βολεμένοι. Βολεμένος δεν είναι ο φοιτητής που τελειώνει στα 8 χρόνια, είναι αυτός που τελειώνει στα 4. Εκτός αν θεωρείς βολικό να είσαι αντιπαραγωγικός. Για μένα το Πανεπιστήμιο, δεν έχει απλά την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζεται, από οικονομικής άποψης. Μη γελιώμαστε, όλοι μπορούμε να τελειώσουμε στα 4 χρόνια αν τα θέματα είναι λυκειακού επιπέδου. Μερικές σχολές, καλώς ή κακώς, έχουν αποφασίσει να κρατάνε λίγο ψηλότερα τη σημαία. Αν αλλάξει αυτό, θα αναγκαστούν να πέσουν κι αυτές, για να έχουν αποφοίτους. Το ότι το Πανεπιστήμιο δεν βγάζει ικανούς αποφοίτους είναι μύθος, απλά είναι τόσο ξεφτίλα η αγορά εργασίας στο μπανανιστάν που απλά δεν μπορούν να δουλέψουν. Δε νομίζω ότι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες γίνεται πολύ καλύτερη δουλειά, τουλάχιστον στον τομέα μου. Αν μιλήσουμε για Αμερική - Ιαπωνία, απλά θέτουμε το θέμα σε λάθος βάση. Ο βασικότερος τομέας που είμαι αρνητικός πάντως, είναι το ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Δεν ξέρω τις απόψεις σας στο θέμα, αλλά προσωπικά το θεωρώ ύστατη απάτη. Μπορεί μετά από 500 χρόνια τούρκικα να λειτουργήσει σωστά, αλλά τουλάχιστον στην αρχή, δε νομίζω ότι θά χει το κατάλληλο επίπεδο για να του αξίζει ισότιμος τίτλος με τα ΑΕΙ. Βέβαια δεν καίγομαι, γιατί ποιος θα πάει χημικό και να πληρώνει κιόλας
RootX Μάϊος 31, 2006 #17330 Μάϊος 31, 2006 Νομίζω όμως ότι αρχεία φτιαγμένα σε νεώτερες δεν είναι πάντα συμβατά με προηγούμενες εκδόσεις, αληθεύει?
greekfragma Μάϊος 31, 2006 #17331 Μάϊος 31, 2006 που τα χεις το μυαλο σου Θεμη? 1-9 δουλευω σημερα..................ε μπερδευτηκα λιγο και πηγα στις............................ 10
ea6gka Μάϊος 31, 2006 #17332 Μάϊος 31, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Νομίζω όμως ότι αρχεία φτιαγμένα σε νεώτερες δεν είναι πάντα συμβατά με προηγούμενες εκδόσεις, αληθεύει? AUTOCAD μιλας?
RootX Μάϊος 31, 2006 #17333 Μάϊος 31, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka AUTOCAD μιλας? Μάλιστα κύριε, αουτοκαντ.
ea6gka Μάϊος 31, 2006 #17334 Μάϊος 31, 2006 ea6gka is to serve , ετσι ειναι ενα 2000/2000LT δεν μπορει να ανοιξει ενα αρχειο που σωθηκε σαν 2004 αλλα εχεις τη δυνατοτητα να σωζεις πληρως συμβατα αρχεια ως προς τις παλαιοτερες εκδοσεις σωζοντας το αρχειο σαν παλαιοτερη εκδοση cad. δηλαδη σου δινει επιλογες : save as DWG 2004/2000LT/R12 + DXF
Georgesod Μάϊος 31, 2006 #17335 Μάϊος 31, 2006 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:47] Νομίζω όμως ότι αρχεία φτιαγμένα σε νεώτερες δεν είναι πάντα συμβατά με προηγούμενες εκδόσεις, αληθεύει? Σε r14, 2000, 2004 και 2007 format μπορείς να τα σώσεις, με τα 2 τελευταία να πετυχαίνουν την μεγαλύτερη συμπίεση
Sol Μάϊος 31, 2006 #17338 Μάϊος 31, 2006 Χε-χε-χε, τους κατεβάσαμε και τα WR των καταραμένων pre-released επεξεργαστών τους, βρώμικα κόλπα... :devil:
Sol Μάϊος 31, 2006 #17339 Μάϊος 31, 2006 Πόση διαφορά μπορεί να κάνει ένα 'Τ' με ένα 'W'? Hi,Just to let you know that I have not put last year's exam paper including solutions online in the DIS web page. All the best with the exam preparation. Cheers
Makis Hourdakis Μάϊος 31, 2006 #17340 Μάϊος 31, 2006 Πόση διαφορά κάνει ένα "α" με ένα "ο"; Μια γραμμούλα δεν είναι; Ο πατέρας ενός φίλου έχει τυπογραφείο και μια φορά τύπωνε κάτι προσκλήσεις γάμου με το παλιό πιεστήριο με τα μεταλικά ψηφία. Τη νύφη την έλεγαν Κούλα. Με τι νομίζετε μπέρδεψε καταλάθως το "ο"; Ευτυχώς το είδε έγκαιρα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.