Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17301 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker ’λλο να γράφεις κάποιες γραμμές σχετικά με το θέμα και κάπου να γράψεις looool...Και άλλο όλο και όλο το μήνυμα να είναι ένα LOOOOOL πχ???
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17303 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Σαφώς και δεν τα έχουμε βάλει μαζί σου. Απλά είναι φυσικό να σχολιάζεται αυτό που παρεκλίνει από το γεινικό σύνολο. Έτσι δεν είναι; Και πιο είναι το γενικό συνόλω???Όταν γελάει ο spc κανένα πρόβλημα Όταν γελάει ο fgragmas κανένα πρόβλημαΌταν γελάει ο root κανένα πρόβλημα Όταν γελάει ο alex βουρ αν του την πούμεΕίναι λογικό αυτό???Η κάθε φορά με γέλιο αναφέρομε εγώ δηλαδή από τα 3200 ποστ θυμάστε τα δικά μου 20 lolol και όχι τα 30 με 50 κάποιον άλλωνΔηλαδή να σας χαρακτηρίσω και εγώ από κάτι που δεν θα μου αρέσει???Για ελατέ στην θέση μου.. είναι δυνατών να φταίω πάντα εγώ σε ότι και να γίνετεΑν είναι δυνατών
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17304 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Τι πχ?Τι δεν κατάλαβες? Δείξε μου ένα ποστ αυτό εννοώ
AN7 OverClocker Μάϊος 30, 2006 #17305 Μάϊος 30, 2006 Κοίτα να σου πώ..Δεν θα κάτσω να χάσω την ώρα μου για να σου αποδείξω κάτι..Όπως βλέπεις ούτε γώ τα πάω καλά με την Δ.Ο..Αλλά το σωστό να λέγεται....Τεσπα...παιζακια...καλα να περασετε...εγω πάω να κοιμηθώ μετά από 38ώρες που είμαι ξύπνιος και 4 ώρες αναμονή για το γ@μημένο το RMA...που τλκ δεν είχα απόθεμα...grrrr
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17306 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Κοίτα να σου πώ..Δεν θα κάτσω να χάσω την ώρα μου για να σου αποδείξω κάτι..Όπως βλέπεις ούτε γώ τα πάω καλά με την Δ.Ο..Αλλά το σωστό να λέγεται....Τεσπα...παιζακια...καλα να περασετε...εγω πάω να κοιμηθώ μετά από 38ώρες που είμαι ξύπνιος και 4 ώρες αναμονή για το γ@μημένο το RMA...που τλκ δεν είχα απόθεμα...grrrr Χωρίς απόδειξης θεωρό τα σχόλια κακόβουλα άρα αξία να αναφερθούνε στους διαχειριστές για ανάρμοστη συμπεριφορά σε αλλά μέλη αλλά άμα τα κάνουνε οι ίδιοι οι διαχειριστές τότε δεν έχω να πω πολλά,,,, η εξουσία διοικεί και ορίζει και είναι άξιοι της μοίρας τους
spresv Μάϊος 30, 2006 #17307 Μάϊος 30, 2006 [chandler]you almost overreacted to something...[/chandler]
astrolabos Μάϊος 30, 2006 #17308 Μάϊος 30, 2006 Alex, πρέπει να ξεχωρίζεις πότε ένα σχόλιο γίνεται κακόβουλα και πότε καλόβουλα. Δεν νομίζω ο Φάνης να είχε πρόθεση να σε σχολιάσει κακόβουλα. Έλα, χαλάρωσε τώρα και πάμε γι' άλλα.
AN7 OverClocker Μάϊος 30, 2006 #17309 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Χωρίς απόδειξης θεωρό τα σχόλια κακόβουλα άρα αξία να αναφερθούνε στους διαχειριστές για ανάρμοστη συμπεριφορά σε αλλά μέλη αλλά άμα τα κάνουνε οι ίδιοι οι διαχειριστές τότε δεν έχω να πω πολλά,,,, η εξουσία διοικεί και ορίζει και είναι άξιοι της μοίρας τους Τι να σου πώ..Ανέφερε ότι θές...Εγώ δεν είδα πουθενά προσωπική επίθεση...τώρα αν είδες εσύ...πάω πάσο
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17310 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από spresv [chandler]you almost overreacted to something...[/chandler] Και καλά κάνω γιατί τις; 20 φορές που είπα λ ο λ τις έχουνε κάνει 200..Αν είναι έτσι και εγώ να αρχίζω να κράζω κόσμο αλλά δεν έχω την δύναμη να μην φάω σπάν αίνο άλλη την έχουνΜπαίνει νέο μέλος μέσα γραφή με λατινικούς χαρακτήρες πετάγονται 2-3 τον κράζουνε και κανείς δεν λέει ούτε ένα σε παρακαλώ η κάπως πιο όμορφα κάτι έκτος από εμένα και κάποια αλλά παιδεία που αγαπάνε το forumΑυτό δεν σας πήζει??? Το ότι είπα λ ο λ σας χάλασεΚαι όταν σπαμαρουνε οι άλλοι δεν υπάρχει πρόβλημα όταν το έχω κάνει 2-3 φόρε κρα κρα όλοι Αν έχει κάποιος πρόβλημα μαζί μου ας μου το πει σε Pm δεν θα ξανά δεχτό σχόλιο σε threadΌτι νομίζω ότι με θιγεί θα αναφέρετε σε διαχειριστές ακόμα και αν αφορά αυτούς
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17311 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Alex, πρέπει να ξεχωρίζεις πότε ένα σχόλιο γίνεται κακόβουλα και πότε καλόβουλα. Δεν νομίζω ο Φάνης να είχε πρόθεση να σε σχολιάσει κακόβουλα. Έλα, χαλάρωσε τώρα και πάμε γι' άλλα. ο Φανής έβαλε smile άλλος ήτανε που το έχει ξανά κάνειαπο μενα ΤΕΛΟΣ στο θεμα.... οτι με ενοχλη θα αναφερετε
AN7 OverClocker Μάϊος 30, 2006 #17312 Μάϊος 30, 2006 Να σου πώ απλά ότι στο θρέντ για τον ΦΧ-62 κ 5000+ σπαμμαρεςΣτο δικό σου για την ΛΝ2 σπάμμαρεςΘές κι άλλα?Πάτα "Νέα Θέματα" και θα βρείς δεκάδες ακόμα
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17313 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Να σου πώ απλά ότι στο θρέντ για τον ΦΧ-62 κ 5000+ σπαμμαρεςΣτο δικό σου για την ΛΝ2 σπάμμαρεςΕδώ σπαμμάρεις/chatareisΘές κι άλλα?Πάτα "Νέα Θέματα" και θα βρείς δεκάδες ακόμα με το fx 2 ποστ έχω κάνει που το ειδές το σπαμ στο δικό μου το κάνατε μην πω πως εγώ φταίω και για αυτό???και στα νέα θέματα που λες οπού μπορώ να βοηθήσω και ξερώ βοηθάωκαι το βασικότερο ότι λέω εγώ είναι σπάμ εεεεεε αίνο οι άλλοι δεν είναι για ξανά σκέψου το λίγο καλυτέρα γιατί κάτι δεν πάει καλά....
SLN Μάϊος 30, 2006 #17314 Μάϊος 30, 2006 Mια που ειμαι εξω απο τον χορο να πω κι αλλο ενα τραγουδακι...Γενικα η ιδεα πιστευω οτι ειναι ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση. Ισως (και μετραει πολυ το οτι δεν με πιανουνε τα νεα μετρα ωστε να ανησυχω) καποια στιγμη πρεπει να φυγει απο το μυαλο η ιδεα οτι "αφου μπηκαμε, θα βγουμε ΣΙΓΟΥΡΑ... καποια στιγμη"Δεν ειναι αυτος ο σκοπος της πανεπιστημιακης εκπαιδευσης. Στανταρ το νεο μετρο εχει ορισμενα κριτηρια τα οποια πρεπει να λειτουργησουν σωστα για να πεις οτι ειναι αποδοτικο, αλλα κανενα πραγμα δεν δουλευει τελεια (ποσο μαλλον στην Ελλαδα) για να εχουμε απαιτησεις κατι νεο να δουλεψει "ρολοι" εξ'αρχης.Αρχική απάντηση από Bigi [Σήμερα, στις 18:09] Εγώ πάντως δε συμφωνώ καθόλου να σε διώχνουν από ένα διάστημα και μετά.Καταρχήν δε νομίζω πως εμποδίζεις σε τίποτα ούτε έχεις κάποιο κόστος για τον άλλο όσα χρόνια και να κάτσεις.Ο αριθμός των θέσεων έχω την εντύπωση πως καθορίζεται με βάση τις ανάγκες της σχολής, τους αιτούντες και την ζήτηση στην αγορά εργασίας και της ανάγκες της αγοράς.Το τελευταίο υποτίθεται πως οι σχολές μας το ψάχνουν κάθε χρονιά...Δεν πιστεύω πως έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι την περασμένη χρονιά δεν τελειώσανε δέκα ρεμάλια και επομένως η επόμενη χρονιά θα μπορεί να δεχτεί χ-10 φοιτητές.Και ειλικρινά προσωπικά δε μπρώ να καταλάβω για ποιό λόγο να σε αναγκάσει ο άλλος να τελειώσεις αμέσως.Ο άλλος μπορεί να θέλει να περάσει σε μια σχολή, να πάει φαντάρος, να κάτσει λιγάκι και μετά να την τελειώσει.Και που το πρόβλημα;Η άλλη γουστάρει να πα σε μια σχολή, να παντρευτεί και μετά να την τελειώσει.Και τι πρόβλημα δημιουργεί;Δε νομίζω πως το πανεπιστήμιο πρέπει να έχει τη δεσμευτική μορφή του σχολείου.Είναι μια πιο ελεύθερη ιδέα και γενικά δεν πιστεύω πως επιβαρύνεις την πολιτεία ή κάποιους άλλους ενδιαφερόμενους αν σπουδάζεις ακόμα και 8 χρόνια.Την επιβάρυνση την έχει μόνο όποιος σε πληρώνει.Ο άλλος μπορεί να τελειώσει μια σχολή, να δουλεύει, να κάνει οικογένεια και να πα μετά σε μια σχολή που γουστάρει και ό,τι βγει.Αυτουνού πρέπει να του βάλεις δάχτυλο δηλαδή;Γιατί; Νομιζω οτι ενω σε γενικες γραμμες εχεις δικιο, καπου στις περιπτωσεις που αναφερεις το χανεις... Καλη και αγια η περιπτωση "διακοπης σπουδων για φανταριλικι" αλλα νομιζω οτι θα υπαρχει προβλεψη για κατι τετοιο. Γενικοτερα δεν ξερω κατα ποσο "κολλανε" περιπτωσεις τους στυλ "Η άλλη γουστάρει να πα σε μια σχολή, να παντρευτεί και μετά να την τελειώσει". Προφανως δεν εχω κανενα προβλημα με την συγκεκριμενη παριπτωση αλλα ισως το πανεπιστημιο να πρεπει να φυγει απο την φαση "κανω οτι γουσταρω" αν θελει να ανεβει ενα επιπεδο παραπανω. Παντως πραγματικα δεν ξερω να σου απαντησω για τι οικονομικη ελαφρυνση μιλαμε αν "διωχθουν" οι αιωνιοι φοιτητες. Φοβαμαι κατι "περιεργα" στατιστικα στοιχεια "Φετος απο λευκες κολλες στην περιοδο/εξεταστικης και για εξτρα σημειωσεις για τους "επιπτυχιο" θα μπορουσανε να χτισουνε 2 νεα πανεπιστημιακα κτηρια" που τα ακουμε κατα καιρους και γελαμε.Δηλαδη οταν κλεινουνε απο καταληψη τα πανεπιστημια κοντα 1 μηνα (δεν μιλαω μονο για φετος που αντε πες, κλεινουνε δικαια) δεν αιμοραγει οικονομικα το ιδρυμα εξ'αιτιας φοιτητων που ετσι κι αλλιως δεν εχουνε τιποτα να χασουνε? Στην τελικη πιστευω στις δυναμεις... συναφειας. Αν αποκτησουμε επαγγελματιες φοιτητες, ισως να ερθουν και οι... επαγγελματιες καθηγητες. Αν τριγυρω βλεπουμε αλαλουμ... θα επικρατησει το αλαλουμ.
RootX Μάϊος 30, 2006 #17315 Μάϊος 30, 2006 Δεν καταλαβαίνω γιατί χαλάτε τις καρδιές σας, όλοι μας έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο που γράφουμε. Προσωπικά, το λολ λολ του ’λεξ το θεωρώ σήμα κατατεθέν, δεν με ενοχλεί σε βαθμό παρατήρησης ή τίποτα τέτοιο... γι'αυτό και η πλάκα, αν ήξερα ότι θα τον ενοχλούσε δεν θα το έκανα.Από εκεί και πέρα το ποιος σπαμμάρει και που είναι άλλη ιστορία, όλοι μας με τον τρόπο μας έχουμε ξεφύγει σε διάφορα θέματα. Αντί να την λέμε ο ένας στον άλλον, καλύτερα θα είναι να βελτιώσουμε τον τρόπο μας παρά να κράζουμε.
AN7 OverClocker Μάϊος 30, 2006 #17316 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr με το fx 2 ποστ έχω κάνει που το ειδές το σπαμ στο δικό μου το κάνατε μην πω πως εγώ φταίω και για αυτό???και στα νέα θέματα που λες οπού μπορώ να βοηθήσω και ξερώ βοηθάωκαι το βασικότερο ότι λέω εγώ είναι σπάμ εεεεεε αίνο οι άλλοι δεν είναι για ξανά σκέψου το λίγο καλυτέρα γιατί κάτι δεν πάει καλά.... Ακόμα και αυτά τα 2 ποστς ήταν σπαμ..Κάνατε?Εγώ δεν νομίζω να μπλέχτηκα καθόλου...Είδες..προτίμησα να τα πουμε μέσω msn όπου είχες δίκιο σε ένα σημείο ενώ είμουν κατηγορηματικός, παρα να το κάνουμε νιμου εδω μέσα...Δεν νομίζω να είναι θέμα βοηθειας μόνο...Δεν είναι έτσι...Αλλά όταν κάθεσαι και σπαμμάρεις συνέχεια...λογικο είναι μετά με το παραμικρό να σε λένε σπαμμερ...Το θέμα είναι να μην δίνεις δικαιώματα...γιατι καπνό χωρίς φωτιά...μόνο η Τατιάνα και η Λαμπήρη βγάζουν.....Αρχική απάντηση από RootX Δεν καταλαβαίνω γιατί χαλάτε τις καρδιές σας, όλοι μας έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο που γράφουμε. Προσωπικά, το λολ λολ του ’λεξ το θεωρώ σήμα κατατεθέν, δεν με ενοχλεί σε βαθμό παρατήρησης ή τίποτα τέτοιο... γι'αυτό και η πλάκα, αν ήξερα ότι θα τον ενοχλούσε δεν θα το έκανα.Από εκεί και πέρα το ποιος σπαμμάρει και που είναι άλλη ιστορία, όλοι μας με τον τρόπο μας έχουμε ξεφύγει σε διάφορα θέματα. Αντί να την λέμε ο ένας στον άλλον, καλύτερα θα είναι να βελτιώσουμε τον τρόπο μας παρά να κράζουμε. Δεν νομίζω να την λέει κανένας σε κανένα..ούτε κράζουμε κάποιον(παραφέρ8ηκα lil bit στο προϊγούμενο ποστ μου μονο)
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17317 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Δεν καταλαβαίνω γιατί χαλάτε τις καρδιές σας, όλοι μας έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο που γράφουμε. Προσωπικά, το λολ λολ του ’λεξ το θεωρώ σήμα κατατεθέν, δεν με ενοχλεί σε βαθμό παρατήρησης ή τίποτα τέτοιο... γι'αυτό και η πλάκα, αν ήξερα ότι θα τον ενοχλούσε δεν θα το έκανα. Από εκεί και πέρα το ποιος σπαμμάρει και που είναι άλλη ιστορία, όλοι μας με τον τρόπο μας έχουμε ξεφύγει σε διάφορα θέματα. Αντί να την λέμε ο ένας στον άλλον, καλύτερα θα είναι να βελτιώσουμε τον τρόπο μας παρά να κράζουμε. :T: :T: :T: Ξερώ ότι είμαι γελαστός άνθρωπος και χαρούμενος αλλά δεν ανέχομαι πολλά πολλά . Για αυτό και αντιδρώ γιατί τους ενοχλούν ότι λέω αλλά πρώτα προσπάθησα να δω τι φταίει και το έκοψα αλλά το χαβά τους Φανή το ξερώ ότι δεν το είπες από κακία μιας και σε ξερώ πρωσικά αλλά μερικοί το έχουν παρακάνει.(για αυτό και προστέθηκε στις ατάκες ) Προσπαθώ το καλύτερο για το thelab και βοηθάω όσους μπορώ και ξερώ. Τώρα αν δεν το βλέπουνε μερικοί δεν φταίω(μάλλον δεν ξερουνέ να βλέπουμε) Από μένα το θέμα θεωρείται λήξαν (περισσότερα με pm μονό + οποίος έχει πρόβλημα μαζι μου)
sotiris Μάϊος 30, 2006 #17318 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Σαφώς και δεν τα έχουμε βάλει μαζί σου. speak for your own!
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17319 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris speak for your own! :innocent: Έλεγα και εγώ που είναι αυτή η ψυχή .....
sotiris Μάϊος 30, 2006 #17320 Μάϊος 30, 2006 @SLN:δηλαδή οποία είναι η άποψή σου?Να κοβόμαστε στα π.χ. 4+1? (σαν τη φοιτητική dsl?)Στην Αθήνα θα παίρνουν γύρω στο 5% πτυχίο έτσι. (a.k.a. 10 παιδιά). Δε νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό σενάριο!Οι υπόλοιποι δεν ενδιαφερόμαστε δλδ? Οι φοιτητές έχουν αρκετά να χάσουν από τις καταλήψεις, άλλο να ξέρεις ότι δίνεις σε κάποια ημερομηνία κάποια μαθήματα, άλλο να γίνεται τυραμόλα η εξεταστική, να τα παρατάς και να πηγαίνεις για μπάνια, και γυρνώντας να βλέπεις ότι έχουν δοθεί τα μισά μαθήματα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.