SLN Μάϊος 30, 2006 #17281 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 13:35] αν δεν υπηρχε αυτο το συστημα ομως, με την καμια δε θα επαιρνα 2ο πτυχιο. τελειωσα στα 7 χρονια, στο ενδιαμεσο πηγα φανταρος και δουλευα, και υπηρχαν μαθηματα που τα εδωσα απειρες φορες. Ωραια... 1) Για την περιπτωση του 2ου πτυχιου ας πουμε να γινει μια εξαιρεση του κανονα. Δεν ειναι ντροπη μια τετοια τροποποιηση. 2) το κακο με τα 2 αυτα σημεια τα οποια φαινεται να συγκεντρωνουν το πληθος αντιρρησεων ειναι το τι θα γινει με την λερα "καθηγητων" που εχει μαζευτει στα πανεπιστημια μαζι με την λερα των αιωνιων φοιτητων... Θα καθαριστουν κι αυτοι?? Θα καθαριστουν καθηγητες οι οποιοι δεν γουσταρουνε την μουρη σου και σε κοβουνε για πλακα 8 χρονια? Θα φτασουμε σε σταδιο οπου σε κοβουμε ανετα και την 4η φορα θα σε περναμε "απο υποχρεωση"?? Αυτα τα εχουμε/εχουνε σκεφτει? Αντι να περναει ο φοιτητης στο 8ο ετος με 5 το τελευταιο μαθημα, θα το περναει την 4η φορα??Θα καθαριστουν κομπλεξαρισμενοι τυποι που βαθμολογουνε με 1-2-3-4 και αποδιδουνε καλυτερα στο κρεβατι το βραδυ? Τυποι που εχουνε να μπουνε σε εργαστηριο απο την εποχη του διδακτορικου τους και βγαζουνε τα προς το ζειν με το κ%λομαθηματακι τους 2 ωρες την εβδομαδα?? Τυποι που εχουνε τοση σχεση με την διδασκαλια/μεταδοτικοτητα οση κι εγω με τα αρχαια Ελληνικα???
Sol Μάϊος 30, 2006 #17282 Μάϊος 30, 2006 @SLN (συμφωνώ) μα και οι καθηγητές αντιδρούν για την αξιολόγηση... εκτός αυτού οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι σημαίνουν οι δημοσιεύσεις.. έχουν βολευτεί και δε τους νοιάζει τίποτα
ea6gka Μάϊος 30, 2006 #17285 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Πρέπει να καθάρισα καμιά 150αριά dj_alexes :worship:
def Μάϊος 30, 2006 #17286 Μάϊος 30, 2006 μνημη 4gb μονο 49.900κορονες http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=321146
Bigi Μάϊος 30, 2006 #17287 Μάϊος 30, 2006 Εγώ πάντως δε συμφωνώ καθόλου να σε διώχνουν από ένα διάστημα και μετά.Καταρχήν δε νομίζω πως εμποδίζεις σε τίποτα ούτε έχεις κάποιο κόστος για τον άλλο όσα χρόνια και να κάτσεις.Ο αριθμός των θέσεων έχω την εντύπωση πως καθορίζεται με βάση τις ανάγκες της σχολής, τους αιτούντες και την ζήτηση στην αγορά εργασίας και της ανάγκες της αγοράς.Το τελευταίο υποτίθεται πως οι σχολές μας το ψάχνουν κάθε χρονιά...Δεν πιστεύω πως έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι την περασμένη χρονιά δεν τελειώσανε δέκα ρεμάλια και επομένως η επόμενη χρονιά θα μπορεί να δεχτεί χ-10 φοιτητές.Και ειλικρινά προσωπικά δε μπρώ να καταλάβω για ποιό λόγο να σε αναγκάσει ο άλλος να τελειώσεις αμέσως.Ο άλλος μπορεί να θέλει να περάσει σε μια σχολή, να πάει φαντάρος, να κάτσει λιγάκι και μετά να την τελειώσει.Και που το πρόβλημα;Η άλλη γουστάρει να πα σε μια σχολή, να παντρευτεί και μετά να την τελειώσει.Και τι πρόβλημα δημιουργεί;Δε νομίζω πως το πανεπιστήμιο πρέπει να έχει τη δεσμευτική μορφή του σχολείου.Είναι μια πιο ελεύθερη ιδέα και γενικά δεν πιστεύω πως επιβαρύνεις την πολιτεία ή κάποιους άλλους ενδιαφερόμενους αν σπουδάζεις ακόμα και 8 χρόνια.Την επιβάρυνση την έχει μόνο όποιος σε πληρώνει.Ο άλλος μπορεί να τελειώσει μια σχολή, να δουλεύει, να κάνει οικογένεια και να πα μετά σε μια σχολή που γουστάρει και ό,τι βγει.Αυτουνού πρέπει να του βάλεις δάχτυλο δηλαδή;Γιατί;
Sol Μάϊος 30, 2006 #17288 Μάϊος 30, 2006 Βigi ούτε εγώ ξέρω τι παίζει ακριβώς με τις θέσεις, αλλά σκέφτομαι το εξής.Κάθε έτος παίρνει 150 φοιτητές, εάν από αυτούς οι 50 αράξουν και δε κάνουν τίποτα δε στερούν 50 θέσεις από άτομα που θα θέλανε πραγματικά να μπουνε στη σχολή? Το ίδιο σκεπτικό και για τα υπόλοιπα έτη. Όπως επίσης θεωρώ και οτι ο αριθμός εισακτέων ανα έτος δε θα πρέπει να σχετίζεται με την αγορά εργασίας. Ούτε και τα μαθήματα της σχολής (π.χ φυσικό που τους πιέζουν για περισσότερα ηλεκτρονικά).
sotiris Μάϊος 30, 2006 #17289 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Sol Βigi ούτε εγώ ξέρω τι παίζει ακριβώς με τις θέσεις, αλλά σκέφτομαι το εξής.Κάθε έτος παίρνει 150 φοιτητές, εάν από αυτούς οι 50 αράξουν και δε κάνουν τίποτα δε στερούν 50 θέσεις από άτομα που θα θέλανε πραγματικά να μπουνε στη σχολή? Το ίδιο σκεπτικό και για τα υπόλοιπα έτη. Όπως επίσης θεωρώ και οτι ο αριθμός εισακτέων ανα έτος δε θα πρέπει να σχετίζεται με την αγορά εργασίας. Ούτε και τα μαθήματα της σχολής (π.χ φυσικό που τους πιέζουν για περισσότερα ηλεκτρονικά).Όχι απαραίτητα. Οι άλλοι δεν μπήκαν, γιατί δεν μπόρεσαν να βγάλουν μεγαλύτερη βαθμολογία από τον "αραχτό". Εφ'όσον το σύστημα έτσι όπως είναι είναι "σχετικά" αξιοκρατικό, τότε μια χαρά. (το σχετικά πάει για τη βλακεία των διορθωτών, ιδιαίτερα των όσων διορθώνουν π.χ. έκθεση)Δεν συμφωνώ με το όριο, γιατί οι σχολές έχουν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Δηλαδή π.χ. το χημικό αθήνας έχει π.χ. κάποια μαθήματα δυσκολότερα από το χημικό της πάτρας, γιατί να έχεις το ίδιο όριο ηλικίας? (που να πιάσουμε δηλαδή και διαφορετικές σχολές μεταξύ τους). Το συγκεκριμένο σαν παράδειγμα το είπα, δεν έχω πάει και στα 2 πανεπιστήμια για να τα συγκρίνω.Ισχύει αυτό που λέει ο Σόλωνας, θα σε περνάνε "φιλικά" με την π.χ. τέταρτη φορά, εκτός αν είσαι εντελώς άχρηστος, οπότε θα υποβαθμιστεί το επίπεδο. Αν πρέπει να γίνει κάποιος έλεγχος, θα πρέπει να γίνει σε κάποιους καθηγητές που κόβουν για hobby.
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17290 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Πρέπει να καθάρισα καμιά 150αριά dj_alexes χα χα Αστειάκια ruterako???
greekfragma Μάϊος 30, 2006 #17291 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 21:05] χα χα Αστειάκια ruterako??? μπααααααα..........αληθεια το ειπε.......λολολολολολολολολολοοοοοοοοοοοολ
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17292 Μάϊος 30, 2006 Όλοι εδώ μέσα έχουν δικαίωμα να λένε Lol εκτός από μέναΟκΠέστε ποσά θέλετε για να γελάω ελευθέρα.Το έχετε παρακάνει πια
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17293 Μάϊος 30, 2006 http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=1927844&sortby=lastpost&sortorder=descendinghttp://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=1927847&sortby=lastpost&sortorder=descending20 φορες σε 3200+ ποστοκ???Το θεοριτε πολλά??? Για ξανά σκεφτείτε λίγο. άντε μπράβο
astrolabos Μάϊος 30, 2006 #17295 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Όλοι εδώ μέσα έχουν δικαίωμα να λένε Lol εκτός από μένα Οκ Πέστε ποσά θέλετε για να γελάω ελευθέρα . Το έχετε παρακάνει πια Δεν είναι ότι γελάς, αλλά ο τρόπος που γελάς
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17296 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Προσωπικά για αστείο το είπα, αν σε ενόχλησε, συγγνώμη Για αστείο αλλά και o fragmas συνεχεία το λέει και δεν νομίζω ότι το κάνω Όπως και για την δυσλεξία όλο μου το χτυπάνε όσο και να προσπαθώ ΕΛΕΟΣ
astrolabos Μάϊος 30, 2006 #17297 Μάϊος 30, 2006 Το οτι προσπαθείς είναι προς τιμήν σου. Όσο για αυτούς που σε κατακρίνουν, μήπως σε πεισμώνουν να γίνεις καλύτερος; Γιατι μη μου πείς, αν δε σε κράζανε, θα είχες βελτιωθεί καθόλου;
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #17298 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Το οτι προσπαθείς είναι προς τιμήν σου. Όσο για αυτούς που σε κατακρίνουν, μήπως σε πεισμώνουν να γίνεις καλύτερος; Γιατι μη μου πείς, αν δε σε κράζανε, θα είχες βελτιωθεί καθόλου; Ναι αλλά όλα έχουν και ένα όριοΚαι το ξεπερνάτε πολλές φορές.Αυτό με το lol ποτέ δεν το κατάλαβα υπάρχουν άλλοι που το λένε συνεχεία αυτοί δεν σας πειράζουν???Η τα έχετε βάλει μαζί μου???
AN7 OverClocker Μάϊος 30, 2006 #17299 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Ναι αλλά όλα έχουν και ένα όριοΚαι το ξεπερνάτε πολλές φορές.Αυτό με το lol ποτέ δεν το κατάλαβα υπάρχουν άλλοι που το λένε συνεχεία αυτοί δεν σας πειράζουν???Η τα έχετε βάλει μαζί μου??? ’λλο να γράφεις κάποιες γραμμές σχετικά με το θέμα και κάπου να γράψεις looool...Και άλλο όλο και όλο το μήνυμα να είναι ένα LOOOOOL
astrolabos Μάϊος 30, 2006 #17300 Μάϊος 30, 2006 Σαφώς και δεν τα έχουμε βάλει μαζί σου. Απλά είναι φυσικό να σχολιάζεται αυτό που παρεκλίνει από το γεινικό σύνολο. Έτσι δεν είναι;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.