Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spresv

Αυτο που κατεβασα εγω εχει 30κ και κατι ψιλα. Εχει ελλειψεις ομως.... Τα υπολοιπα απο ultimate-guitar.

Αρχική απάντηση από dpresv

Y.Γ. κοπρόσκυλο μικρέ, άσε το νετ και τράβα διάβασε!

LOOOL Big brother is watching you

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Επισης εχει πλακα το βιντεο κλιπ του συγκεκριμενου τραγουδιου. Κυκλοφορει στα γνωστα τορεντο-sites !

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:19]

LOOOL Big brother is watching you

:whistling :innocent:

Αρχική απάντηση από dpresv

το κομμάτι της βοσνίας ήταν μπρέγκοβιτς

επόμενο βήμα : ο νταλάρας στη eurovision

Έτσι εξηγείται!

Εγώ αν ήμουνα ο Bregovic θά πρεπε να πείναγα ΠΑΡΑ πολύ για να στείλω το κομμάτι μου στην Eurovision.

Αρχική απάντηση από Chosen

Τελικά εσύ γεννήθηκες κομμουνιστής, δε σε έκανε το Linux.

(aka: που να τρέχεις στα χωράφια με γόβα στιλέττο...)

Αυτό με τη γόβα δεν τό πιασα. Να τις βγάλω? :p

Για την ταμπέλα δεν το σχολιάζω!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

ΥΓ: Εγώ που δεν έχω ακούσει ούτε Σκαλώτα ούτε Καρβέλα;;; :tomato: :tomato: :tomato:

Το my everything που άκουσες στη Eurovision ποιος νομίζεις ότι το έγραψε?

Αρχική απάντηση από RootX

Linux is Not Windows

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, happy reading :)

Linux wants users who want Linux. And that doesn't mean just the name. It means everything: The free, open-source software; the ability to tinker with your software; the position of being in the driver's seat, in total control.

Ναι δίκιο έχει μόνο που δεν παιρνουν όλοι PC για να ασχοληθούν με αυτό καθ' αυτό το PC, αλλά βοηθούνται από αυτό σαν εργαλείο.

..... People migrate to Linux because they're sick of viruses, sick of BSODs, sick of spyware. That's understandable. But those people don't want Linux. They really just want Windows without the flaws. They don't really want Linux. ........

Σωστό και λογικό!

Ομολογω οτι τον τελευταιο καιρο ειχα πολλες υποψιες...

Αλλα για καποιο λογο σημερα εκανα ενα breakthrough και σε μια στιγμη μου ηρθε η απαντηση για ολα τα ερωτηματικα που με βασανιζαν 2 μηνες τωρα...

Ιδου...

post-1498-1416072605,1129_thumb.jpg

Ρε sln τοσες φορες τα χουμε πει για τους κανονες! Προσωπικες επιθεσεις εναντιον μελων απαγορευονται :hehe:

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:23]

Για όσους ψάχνουν sleeve για τα phase τους όπως ο απο πάνω καλη ώρα...έβγαλε ο Σόλων την νέα κολλεκτιόν ...wearable sleeving....

http://www.erogenos.com/MP-153pouchshortSN.htm

:hehe: :hehe: :hehe:

Δεν ηθελα να κανω διαφημιση, αλλα επι της ευκαιριας να πω οτι τα μελη του φορουμ εχουν 20% εκπτωση...

Κατα την παραγγελεια σας απλα γραψτε "thelab" και τα πραγματα ερχονται σπιτι σας με απολυτη εχεμυθεια!!

Όπως είπε και (πολυάσχολος) γνωστός σήμερα:

''Το καλοκαίρι μπήκε και επισήμως - ’ρχισαν οι επαναλήψεις του ''Ρετιρέ'' ''

(μην ακούσω κανέναν να τολμήσει να ρωτήσει τι είναι το Ρετιρέ!).

:p

Αρχική απάντηση από RootX

Linux is Not Windows

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, happy reading :)

Linux <=> Windows is like Motorbikes <=> Cars

:hehe:

Και όποιον ξανακούσω να βρίσει τα windows, θα τον καταραστώ να τα βλέπει όλα μπλέ (οθόνες)

Στα υπέρ/κατά μεταξύ διαφορετικών μέσων αναφέρετε και όχι σε linux=motorbike, windows=car. :)

Σαφώς. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το είπα και ξέσκασα μιας και τόσο καιρό σε τόσα threads ήθελα να φωνάξω "Μην μπερδεύετε την βούρτσα με τη Λούτσα" αλλά δεν ήθελα να ξεκινήσω flames.

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:23]

Για όσους ψάχνουν sleeve για τα phase τους όπως ο απο πάνω καλη ώρα...έβγαλε ο Σόλων την νέα κολλεκτιόν ...wearable sleeving....

http://www.erogenos.com/MP-153pouchshortSN.htm

:hehe: :hehe: :hehe:

Πλάκα πλάκα αν δεν είχα ρωτήσει τον hipro-esdee. Κανα τέτοιο θα έβρισκα [βρηκα τελικα] :hehe: .

Ηθικο δίδαγμα.

Μην ψάχνεις sleeve απο δω και κει . Θα βρεθεις μπλεγμένος :hehe: edit. και παρεξηγημένος :kiss::flex::kiss:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Που χάθηκε αυτός?

unknown άδειασε τα πμ σου

Πηρε amd νομιζω....:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.