Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Bigi

Έλορρρ, σε ποιόν άρεσε αυτό το εμετικό πράμα της Φινλαδίας;Να σκώσει χέρ.

/me σκώνει χέρ

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:40]

/me σκώνει χέρ

Ρε της Φιλανδιας ειπε ο ανθρωπος, οχι της Σουηδίας ή της Ουκρανιας :p :P :p

Αρχική απάντηση από Bigi

Σε μενα!

Κρίμας τα παιδιά, κρίμας! :devil:

Α, τώρα που που το θυμήθηκα κιόλας: χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Αρχική απάντηση από Bigi

δηλαδη εσενα σου αρεσε η βισση?

Κι έλεγα κι εγώ δε θα το πει κανείς;

Εμένα μου άρεσε η πιτσιρίκα τραγουδιάρα απ του Φυρομ.

Πάντως τους άλλους τους γελοίους μόλις τους είδα μου 'ρθε να βγάλω ρουκέτα απ' το στόμα.Και ειλικρινά απορώ πως μπορεί να βγήκαν πρώτοι.Το διαφορετικό απλά το περνάω απαρατήρητο.Να στείλουμε του χρόνου αν είναι τότες καμιά τσίτσιδη να αυνανίζεται έτσι για αλλαγή...

Καλα εχω παθει πλακα μιλαμε... Ολες οι γλαστρες τις ελληνικης τηλεορασης εχουν ταραχτει με τους Lordi. Και καλα Σαταναδες κλπ... σιγα τους στίχους ρε παιδια, ελεος....

Αλλα ολες τους "τον" θελουν καβαλα....

Λες κ ειναι πολυ χριστιανικο να παρουσιάζονται ημιγυμνες στην σκηνη με εμφανιση πορνης-τραγουδίστριες και να κουνανε τους κωλους τους και να δειχνουν τα στηθια τους έχωντας Backup ενα μπιτάκι και γενικη μια σύνθεση που μπορει να την κάνει και η θεία μου (βλ Βισσυ ).

Οι Lordoi για μενα δεν μου άρεσαν καθολου. Απλα επειδη ηταν κατι το διαφορετικο το ψήφισε ο κοσμος. Χαθηκαν να παει οι Stratovarius ? Hammerfall ? Thunderstone ? Κι αυτοι Φιλλανδοι ειναι . Το metal δεν ειναι η εμφανιση.... λαλακες ολοι τους...

Λοιπόν ολες εσεις οι ορθοδοξες λουλουδες, πρεπει να ξέρετε πως για να πανε οι Lordi στην Eurovision δεν "καθησαν" σε ολη την παραγωγή οπως κανατε-κανετε-και θα κανετε εσεις, αλλα πηγαν με το hammer ψηλα (το ειδες το τσεκουρακι baby ;) .

Πολυ ξεφτίλα η Eurovision απο θεμα voting... Ετσι οπως το πανε θα δουμε οπως τα Warez Vote 1 Vote 2 Vote3 Vote4 ... now enter send the SMS-Vote.

Το μονο καλο ηταν που επιτελους αναδειχθηκε λιγο η metal.

Του χρονου ρε παλιογριες θα δειτε τον Eddie επι σκηνης! :p

εντυπωση μου κανει που δεν ακουσα κανεναν να σχολιαζει το τραγουδι της Βοσνιας-Ερζεγοβινης............πιστευω οτι τα τελευταια 5 χρονια του διαγωνισμου ειναι μακραν το καλυτερο εθνικ που εχω ακουσει.

και καλλιστα θα μπορουσε να χτυπησει 1ια

Αρχική απάντηση από greekfragma

εντυπωση μου κανει που δεν ακουσα κανεναν να σχολιαζει το τραγουδι της Βοσνιας-Ερζεγοβινης............πιστευω οτι τα τελευταια 5 χρονια του διαγωνισμου ειναι μακραν το καλυτερο εθνικ που εχω ακουσει.

και καλλιστα θα μπορουσε να χτυπησει 1ια

Συμφωνω αν και καπου εχω ακουσει παρομοια μελωδια...

EDIT: Πως την λενε αυτην απο το FYROM ; Εχει κανεις κανενα Λινκ με φωτος ; hoty one :p

@astrolabos

Χαχααα, τι παλικάρια είν τούτα ρει! :clap:

JaguarOne, και η Κροατία είχε πολύ ταλέντο αν και τα χείλη της έτσι όπως ήταν βαμμένα δε μου άρεσαν καθόλου.Πάντως το ποδαράκι ήταν απλά αλλού.

Η Μενούνος πως σας φάνηκε;:unsure:

Βασικά είμαι χαρούμενος που η βίσση πήγε καλύτερα απ' όσο περίμενα

καθώς...

ήταν η χρονία των πολλών φωνητικών και των χορευτικών... που πας εσύ μόνη σου χωρίς τίποτα;

βγήκε ακριβώς μετά τις αγγλίδες που είχαν φυσικά την απίστευτη προφορά και φάνηκε λες και βγήκε από στάνη ή έμαθε χτες τα αγγλικά (αν και κύπρια) και

βγήκε πριν τους Lordi ως πρώτο τέρας :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.