Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

ειτε ερχοταν 1η ειτε ερχοταν τελευταια η γρια σνιφατζου στα @@ μου σε καθε περιπτωση.....

αυτο ομως που θα με ενοχλησει αφανταστα ειναι οτι στον επομενο λογαριασμο ρευματος της ΔΕΗ θα πρεπει να δωσω στην ΕΡΤ το κλασσικο παγιο για να πληρωσει το μ@μημενο το Ζαν Πωλ Γκοτιε φορεμα των 150.000 ευρω................

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΜΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ??????ΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΚΑΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ??????????

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ..........μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε:tomato:

αει σα περα γιδιαααααααααααααααααααααααααα Ε ΓΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

(που σαι ρε ζαχο να ριξεις και συ κανα μπινελικι)

:TD:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

και οπως λεει και η tv ...

η γαλανολευκη κυματιζει στη πρωτη θεση....

μπορει να μην ειναι η ελληνικη ......

παλι λολ....

επρεπε να το παιξω και εγω στο στοιχημα...

αλλα εδω δεν επαιξα την ελλαδα σιγουρο over...

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΜΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ?ΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΚΑΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ

Αυτός που ψηφίζεις

Αρχική απάντηση από greekfragma

ειτε ερχοταν 1η ειτε ερχοταν τελευταια η γρια σνιφατζου στα @@ μου σε καθε περιπτωση.....

αυτο ομως που θα με ενοχλησει αφανταστα ειναι οτι στον επομενο λογαριασμο ρευματος της ΔΕΗ θα πρεπει να δωσω στην ΕΡΤ το κλασσικο παγιο για να πληρωσει το μ@μημενο το Ζαν Πωλ Γκοτιε φορεμα των 150.000 ευρω................

Έτσι είναι η Ελλάδα και δεν θα μαλάξει ποτέ.

Ότι και να πεις ποτέ δεν θα ακουστή παρά έξω αλλά ίσως σε κράξουνε κιόλας

Ας τα λουστουμε όπως τα έχουμε κάνει.

ΧΩΣΕ ΧΩΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ!!!!!!!!(μαζί σου είμαι)

Από την άλλη το φόρεμα της δε το πληρώσαμε εμείς...

Ο χορηγός της έδωσε 1,5 εκατομύριο ευρώ από τα οποία και αγόρασε το φορεμά της η Βίσση.

:p

Αυτό και αν ήταν......

METAL is still ALIVE

Lordi-screen.jpg

ρίχτε και μια ματιά εδώ να δείτε τι ηλίθιοι είμαστε ως Ελληνες ώρες ώρες.

http://www.paskedi.gr/UserPages/NewsLetterPreview.aspx?ID=58

LOOOOL

HELLENES

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 'LORDI'!!

ναι ναι ΕΡΧΟΝΤΑΙ ....το ΣΗΚΩΣΑΝΕ και ΦΕΥΓΟΥΝ...

Πανελλήνιος λέει σύλογος καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης

..έρε κάτι γέλια που έκανα....

"Πανελλήνιος λέει σύλογος καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης"

A HEAR HEAR , οι καλοι χριστιανοι μιλησανε παλι...

φέτος ψήφισα για πρώτη φορά, Finland all the way babyyyyyy

:D :D :D

Το χάρηκα γιατί ξεφτίλισαν τον ηλίθιο, για εμένα 'θεσμό', της eurovision! Έδωσαν ρέστα λέμε. Το βλέπαμε με κάτι κοπέλες και έλεγαν, παναγία μου, εμείς καραγουστάραμε!

Εa6gka σε καλή μεριά ρε φίλε, ωραίο στοίχημα, έπρεπε και εμείς εδώ να παίζαμε. Μπαρτσελόνα και βλακείες, εδώ ήταν τα λεφτά...

Αρχική απάντηση από Snips

Αυτό και αν ήταν......

METAL is still ALIVE

Καλά μην αφοδεύσω... όχι και "metal" η Pordi!

Με look που πέθανε πριν από 25 χρόνια και στίχο που προσπαθεί να τρομάξει τις γιαγιάδες τύπου Κα Λουκά.

Για να μη πω για τη "βαρύτητα" του μέταλλού τους: μια τρίχα από τα μπαλάκια του 45χρονου Hanneman να πάρεις, και να την τεντώσεις, πιο βαρύ ήχο από τις κιθάρες των Lordi θα βγάλει...

Αρχική απάντηση από Chosen

Με look που πέθανε πριν από 25 χρόνια και στίχο που προσπαθεί να τρομάξει τις γιαγιάδες τύπου Κα Λουκά.

Για να μη πω για τη "βαρύτητα" του μέταλλού τους: μια τρίχα από τα μπαλάκια του 45χρονου Hanneman να πάρεις, και να την τεντώσεις, πιο βαρύ ήχο από τις κιθάρες των Lordi θα βγάλει...

Σωστα! Αλλα ηταν κατι το διαφορετικο κ αυτο πουλησαν. Και το εκαναν κ καλα απ'οτι φαινεται!;)

Τι θεση πηρε η γρια? Και ενα καλο: Ο Καρβελας βλεπει την Βισση 10 λεπτα μετα απο μια ηχογραφηση στο στουδιο. Α χαρες και τι κανεις και πως ομορφυνες. Σε μια φαση παρατηρει κατι στο αυτι της και της λεει: "Α ρε Αννουλα, τοσο πολυ σ αρεσει το στουδιο που ξεχνιεσαι και φευγεις με το ακουστικο του μονιτορ στ αυτι" οποτε απανταει κ αυτη "Σσσσσ, μη το πεις πουθενα αλλα ακουστικο βαρηκοιας ειναι" :p

Αρχική απάντηση από greekfragma

Τι μπινελικι να ριξεις ρε.... Αφου στ'αναθεμα θα παει και αυτο...

Βλεπεις το παλικαρακι απο την Ρωσια, εσκασε μυτη με φανελακι, σκισμενο τζιν, αθλητικο παπουτσι(ουτε καν Nike Shox) και παιρνει 2η θεση.... Αντε να ηταν και επωνυμα ολα αυτα που φορουσε και να κοστιζαν κανα 1000αρικο....

Και η @@@@@λα, εδωσε 150.000 σε μια ΠΟ@@ΤΡΑ για ενα φορεμα, το οποιο ηταν σαν στολη απο τους Πειρατες της Καραϊβικης και πηρε απο τα 3, το επιμηκες....

@AnimeGR...

Μαλιστα, ο χορηγος της εδωσε 1.500.000 για τα ψωνια της... Ο χορηγος απο που τα παιρνει? Τα βρισκει στο δρομο ή παιζουν καθε κυριακη τζοκερ και ποιανουν το 5+1?

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 03:23]

"Πανελλήνιος λέει σύλογος καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης"

A HEAR HEAR , οι καλοι χριστιανοι μιλησανε παλι...

snips και ξαδερφε γιατι κοροιδευετε???

Ξερετε ποσα γκαφρα εχασε η συμπαθης ρατσα των καταστηματαρχων διασκεδασης με τον καζο των παλουκαριων??

Με κανα pop-ακι πιασαρικο ή ιδανικα με κανα "σκυλαδικο" Τουρκικο a la Σερταμπ (ή οπως διαολο την λεγανε), θα ειχανε δουλεια για ενα 6μηνο στο μαγαζι... Οι πλουσιοτεροι δε απο αυτους, θα εφερναν και τον καλλιτεχνη "ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ". Ακομα και με... Dana International θα ζεσταινοταν το προγραμμα!

Ενω τωρα??

Ουτε καν τον νικητηριο τραγουδι δεν θα παιζεται στο μαγαζι να γουσταρουνε οι "θαμωνες" να ανοιξουνε κανα μπουκαλακι παραπανω. Ποια τραγουδιαρα Δ' κατηγοριας θα βγει να πει το νεο... σινγκλακι των Φινλανδων για να πεσει λουλουδι απο κατω??

Οικονομικη καταστροφη η φετινη εουροβιζιον... Χασουρα λεμε. Παλι με το "everything" θα βγαλουμε το καλοκαιρινο προγραμμα...

Καλα κανουνε και διαμαρτυρονται. Προστατευουν την τσεπη τους!

@Ζαχουλη, φαρμα,

Οπως πεταξε την ιστορικη ατακα (στα σοβαρα), φιλος μου στο εργαστηριο χτες.

"Ο χορηγος (cosmote) το πληρωσε ρε το φορεμα! Kαι εννοειται οτι δεν εδωσα φραγκο εγω! Εχω vodafone!"

edit : Εγω εβλεπα σε... μαγνητοσκοπηση κιολας, το Dallas-San Antonio... Εχασα τιποτις αξιολογο απο το σοου, περα απο τους ροκαμπιληδες που ποσταρε ο snips παραπανω??

που θα βρω βιντεο συμμετοχης της φιλανδιας?

οχι το βιντεο κλιπ το live..

Αρχική απάντηση από Chosen

μα εδω ακριβως βρισκεται και το γελοιο της υποθεσης , ενω ολοι μιλανε για σατανιστες , διαβολοεμενους , ανθρωποφαγους και τα λοιπα, οι ανθρωποι ειχανε ενα χαζουλη στιχο ΤΕΛΕΙΩΣ , με μια χαζοχαρουμενη εμφανιση (μη μου πειτε οτι τρομαξατε??!!!) τυπου γκρεμλινς κλπ.

Αλλα ετσι η αρχη εγινε , αντε και του χρονοθ οι γερμανοι με Ramstein :hehe:

Αρχική απάντηση από SLN

edit : Εγω εβλεπα σε... μαγνητοσκοπηση κιολας, το Dallas-San Antonio... Εχασα τιποτις αξιολογο απο το σοου, περα απο τους ροκαμπιληδες που ποσταρε ο snips παραπανω??

DSC_2105.jpg

DSC_2111.jpg

moldavia

Eχουμε και κατι ελληνες black-metalαδες... να τριβετε τα ματια σας....

Έλορρρ, σε ποιόν άρεσε αυτό το εμετικό πράμα της Φινλαδίας;Να σκώσει χέρ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.