Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 21:20]

Εγώ τρελαίνομαι με την πιπίλα "79 πάουντς". Αν είναι μόνο "79 πάουντς" ρε μάγκα, πες μας πόσο πάει με τη μανίσια ψύκτρα. Αλλά εδώ παίζει από την αρχή με Zalman και μετά με νεράκι. Και ο FX-60 στα default και με τη μανίσια ψύτρα;

Ή βάλε και τους δυο με μανίσιες ψύκτρες (και πες μας πόσο τον τρώει από τον πράσινο) ή ρίχτους και τους δυο σε νερό. Ή στην τελική, ρίχνεις που ρίχνεις τον 805 σε νερό των "250 πάουντς" και με τροφοδοτικό των "150 πάουντς" (γιατί σιγά μη τάιζες τα 500W που θέλει το "διαμάντι" με κανα Chieftec 360...), τουλάχιστον μη μας κοτσανάς τα 79 όλη την ώρα...

exactly my point... Πες τα γιατι σε καποια φαση με τοσες "κηδειες" νομιζα οτι κατι διαβαζω εγω λαθος :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

@Frost

Όλη μέρα προσπαθούσα να συνδέσω το ΜΣΝ. Κατέβασα το Windows Live Messenger 8 BETA, έκανα refresh στο connections (Tools, Options, Connection). Tελικά το IE είχε τσεκαρισμένη την επιλογή Work Offline κ για αυτό δεν έμπαινε. Για δοκίμασέ το ;)

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 22:41]

Θα πάει κανείς Busta Rhymes?

Θα έχει καλό event ψιλιάζομαι...(Αρτέμης-Ευθύμης,Εισβο,Ταραξίας,’λυτοι γρύφοι,κτλ)

Μεγαλε εχεις αργησει 11 σελιδες (20/σελ τα αποτελεσματα)....

Ελεος!! Μαζουτ καιει το μηχανημα??? Παρε conroe να βρεις την υγεια σου!!

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=387798#post387798

:D

Ρε παιδια σορρυ αλλα θα ξεκινησω ενα μικρο rant. Σορυ απο τα... ξαδερφια που τα εχουν ξανακουσει αυτα...

Εχει (ενας γνωστος μου) εναν dual optie @2700. Oυτε κανα τρομερο κομματι, ουτε καμμια μπανανα. Αξιοπρεπης για τις καθημερινες του αναγκες. Εχει και μια Χ850ΧΤ-ΡΕ για να παιζει oblivion που πιανει στο 95% των περιπτωσεων πανω απο 40fps. Δεν εχει ομως HDR και αυτο ειναι τρομερο (μειον) :tomato: :tomato: :tomato: Αποφασιζει να παρει λοιπον μια 7900GT... Πουλαει και το opteroni γιατι ερχεται conroe+greek army οποτε δεν λεει να ξεμεινει στο ραφι.

Οποτε σου λεει ο δικος σου το σατανικο σχεδιο Α' :

Να παρω κατι dual και φτηνο να παιξω λιγο, να κανω και την μπιζνα μου σαν ανθρωπος μεχρι να παμε φανταροι. Εχει και νερo (ο γνωστος μου) οποτε κατι θα πιασει με τον 805 να μην σερνεται τελειως το dual celeron...

Ελα ομως που το τοπι χτυπαει "δοκαρι και εξω" και πονταρει σε κουτσο αλογο που δεν ανεβαινει μια (945+ass-rock) δεν κλειδωνει pci και δεν δινει vcore... Δεν το βαζει κατω ομως.... 7900GT εχουμε, ενα oblivion και ενα word/chemdraw για να γραψει 5 ενωσεις και 5 γραμμες (χημικος ειναι και ο φιλος μου) θα τα τρεχει ανετα στα default το ακατεργαστο διαμαντι των 120 ευρω!

Βαζει oblivion with HDR, παιρνει κατι τρελλους πουλους. Παντου κατω απο 30 fps και τελειως unplayable στις ιδιες αναλυσεις, ιδια settings, απλα HDR αντι bloom.

Τι να κανει, στραβη του εκατσε, ας δωσει κανα φραγκο παραπανω ο cheapης να παρει μια σοβαρη μητρικη για τον 805 του....

Μιλαει με "εκ Θεσσαλονικης αδερφο εν Χριστω" ονοματι Χρηστο ο οποιος του λεει "Ρε παρε P5WD2!" Ωραια ακουγεται...955 (high end chip στα... νιατα του) τουμπανη η mobo, δινει ρευματα, κλειδωνει/αμπαρωνει pci. Ελα ομως που ο καραγκιοζης ο φιλος μου εχει κανει λαθος στα νιατα του και πηγε και πηρε videocamera!!

Και σαν να μην εφτανε αυτο, πηρε και ψηφιακη camera! Οποτε θελει κι ενα firewire o καρμοιρης.

Νο προμπλεμο... εδω ειχε η DFI των 130 ευρω 2 firewire, δεν θα εχει η high end 955???

Αμ δε! Μονο η premium εκδοση!! +30-40 ευρω...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ABIT ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ firewire ΣΤΗΝ AW8 αλλα μονο στην AW8-MAX, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ASUS ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ P5WD2 ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ P5WD2-PREMIUM??????? και μιλαμε για 955 chipset ετσι.... οχι για κανα value! 150 euro+φαπα η φτηνοτερη μητρικη!

+20euroz η pci καρτα που δινει ΙΕΕΕ 1394 και που ετσι κι αλλιως δεν χωραει γιατι και οι 2 pci ειναι γεματες (TV tuner+Xfi)

170+ ευρω δηλαδη για μια mobo που θα βαλεις πανω τον 805 των 120ευρω???

Αντε να δωσεις 30 ευρω παραπανω να παρεις κατι conroe ready αφου δινεις που δινεις την 200αρα.... μην την δωσεις για τον 805 (να κανει κι ο γνωστος μου 13sec pi με νερο)... Ελα Αλεκοοοοο ποια μητρικη ειναι ready??? Καμμια!

170 ευρω mobo για να κανω ποια κηδεια με τον 805???

Το μονο που κηδευει (ο γνωστος μου) ειναι τα λεφτα του και στεναχωριεται που κανεις δεν εχει τονισει ποσο χρεπι απιστευτο ειναι ο 805 στα default (και τι mobo θες για να τον κανεις "επεξεργαστη").

Αλλα μαλλον τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται... Ολοι ενθουσιασμενοι για το φτηνο dual core...

Ε τωρα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα??????

Και μετα σου λενε "Intel ROLOX", "come to the dark side", "intel powah"

Sh*t high and gaze...

Tην εκανε την πατατα ο φιλος οποτε ισχυει το ...

"ολοι κανουμε τις επιλογες μας και κρινομαστε απο αυτες"

:tomato:

Εχουμε κανεναν κάτοχο του νέου Civic 5d [φωτο-1,2] η 4d [φωτο-3] στο φορά ?

civic5d410240vk.jpg

p5677ka.jpg

large98al.jpg

Θα ηθελα να τον ρωτήσω 2-3 πράγματα.

Kαληνυχτα απο τα highlands :) Για να τρεξεις CounterStrike σε LAN χρειαζεσαι valid steam account?

@SLN

Νταξ ντε...μη βαράς....:p

Γιατί νομίζω ότι τον Φίλο σου με όλα αυτά τα προβλήματα τον ξέρω?:hehe:

Δεν πειράζει ρε Σολων...μόλις έρθουν οι conroe...θα μπορείς να παίξεις obilivion...

Να ξέρεις ένα πράγμα..."Οι μ@λακίες...πληρώνονται..."

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Moλις σηκωθηκε...

ΣΛΝ , Σοτιρισ.....αφιερωμενο...

http://video.google.com/videoplay?docid=-2134266654801392897&q=brainiac

Alkaline metal with water

αν το ειδαν οι χημικοι να κανω μια αφελεστατη ερωτηση για την οποια θα θελα απαντηση!

Εντυπωσιακο το βιντεακι αλλα ολα αυτα ειναι χρησιμα συστατικα και στο οργανισμο..τα οποια προσλαμβανονται μεσω τροφης βεβαια...(μιλαω για καλιο ,νατριο και λιθιο τα αλλα δεν τα ξερω...)

Πως και δεν γινεται κατι αντιστοιχο?(σε μικροτερο βαθμο βεβαια)

Αρχική απάντηση από ΝTG

αν το ειδαν οι χημικοι να κανω μια αφελεστατη ερωτηση για την οποια θα θελα απαντηση!

Εντυπωσιακο το βιντεακι αλλα ολα αυτα ειναι χρησιμα συστατικα και στο οργανισμο..τα οποια προσλαμβανονται μεσω τροφης βεβαια...(μιλαω για καλιο ,νατριο και λιθιο τα αλλα δεν τα ξερω...)

Πως και δεν γινεται κατι αντιστοιχο?(σε μικροτερο βαθμο βεβαια)

Γίνεται και συνήθως μυρίζει και άσχημα ;)

δεν τα παίρνεις σε κρυσταλλική μορφή (aka καθαρή μορφή) τα παίρνεις σαν ιόντα.

πάντως και στο νηπιαγωγείο ξέρεις ότι αν βάλεις την πρώτη ομάδα του περιοδικού πίνακα στο νερό κάνει μπαμ. Το νάτριο είναι το πιο κλασσικό παράδειγμα που έχουν τα εργαστήρια, και είναι και φτηνό.

Το κορυφαίο που χω ακούσει είναι σε ένα εργαστήριο κάπου στο αμέρικα που έγινε ψυχρή πυρηνική σύντηξη (ευτυχώς βραδυνή ώρα) και ισοπεδώθηκε το χημικό τμήμα.

Αρχική απάντηση από Chosen

Γίνεται και συνήθως μυρίζει και άσχημα ;)

χαχαχαχαχαχα. Ωραια εξηγηση!:T:

Αρχική απάντηση από sotiris

πάντως και στο νηπιαγωγείο ξέρεις ότι αν βάλεις την πρώτη ομάδα του περιοδικού πίνακα στο νερό κάνει μπαμ.

δεν ξερω σε τι νηπιαγωγειο πηγαινες-δεν απορω πλεον που "εγινες" χημικος- αλλα αυτα δεν τα ξερα ουτε στις πανελληνιες...και εγραψα 158/160

μηπως το ειπανε κπαοτε στην ταξη και δεν προσεχα.....παιζει και αυτο!

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Θα πάει κανείς Busta Rhymes?

Θα έχει καλό event ψιλιάζομαι...(Αρτέμης-Ευθύμης,Εισβο,Ταραξίας,’λυτοι γρύφοι,κτλ)

Γμτ, εγω ηθελα να παω αλλα ειμαι καπως μακρια. Αλλα ο busta εχει τα πιο γαματα support. Αν ηταν και κανας ΖΝ θα ηταν πιο γαματο

Eχω την υποψια οτι ο Σωτος δεν ειναι απλος χημικος... ειναι ΠΑΝεπιστημονας!!

Οτι εχω μαθει στο χημικο τα εχω ξεχασει... Ειδικα απο ανοργανη.

Χωρις αυτο να σημαινει οτι αν μου πουνε

"Θειο, να ριξω Να σε νερο?" θα απαντησω "ριξε!"

Το Να που το ψιλοχρησιμοποιουμε αναφλεγεται και στον αερα αμα λαχει. Φανταζομαι λογω της υγρασιας που υπαρχει....

Ρε παιδια... τι θα γινει με τον ΠΑΟΚ και το ιδιοκτησιακό.. Τα μυαλα μας πονανε!

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Ρε παιδια... τι θα γινει με τον ΠΑΟΚ και το ιδιοκτησιακό.. Τα μυαλα μας πονανε!

Θα γίνει open source :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.