Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εχασες στοιχημα λογω Arsenal ? :hehe:

Όχι, μου έφτασε πακετάρα από Ελλάδα με υδρόψυξη 11 κομπλέ σετάκι, και από τα χίλια πράγματα που είχε μέσα, έπρεπε να σπάσει μια πλαστική *****ιά της αντλίας, μια σταλιά πλαστικό, ίσα ίσα για να μη το στήσω το σαββατοκύριακο. Χίλια πλέξι & πλαστικά πράγματα είχε μέσα, αν έσπαγε ένα τανκ ή ένα chipset block, μια χαρά θα έστηνα τα υπόλοιπα. Αλλά όχι, έπρεπε να σπάσει ένα τόσο-δα κομματάκι από την καρδιά της υδρόψυξης... Και φυσικά ο Murphy βγήκε την προηγούμενη μέρα στην αγορά και αγόρασε όλες τις αντλίες σε Δουβλίνο και περίχωρα με αποτέλεσμα να είναι τα πάντα out of stock...

Αρχική απάντηση από SLN

[.SIZE=1][.COLOR=burlywood]Who's your daddy now sucka??[./COLOR][./SIZE]

Κι έχεις μετά και τη ντιγκιντάνγκα (το μοναδικό άτομο σε 13 ελληνικά φόρα που θα μπορούσε ποτέ να χρησιμοποιήσει το χρώμα "burlywood", το κατ'εξοχήν γκέυ χρώμα των απανταχού vb forum...) να αστειεύεται...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Πλάκα πλάκα όμως νομίζω είναι σε πολύ καλές τιμές οι οθόνες.Μια δουλίτσα να 'χα...

Να ρωτήσω κάτι που το βλέπω σευνέχεια και δεν το αντιλαμβάνομαι: το ΠΟΘ τι είναι; :tomato:

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ CHOSEN!!!

Το Σ/Κ εχει "opening" προσφορα η Dell Ιρλανδιας στις TFT 2007+2407 στα 300+600 ευρω αντιστοιχα!! Στειλτε ολοι πμ στον chosen να καβατζωσετε την δικη σας. Εγω ηδη εξασφαλισα μια 3007FPW στα 999 ευρω!!

Επισης για να γιορτασει την εξαγορα alienware προσφερει τα πρωτα 500 alienware μηχανηματα -50% εκπτωση!! Θα κρατηθει σειρα προτεραιοτητας. Οποιος προλαβει στελνει πμ στον γνωστο gastarbiter mod της Ιραλνδιας για να κανει τα κουμαντα του!!

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 21:21]

το χρώμα "burlywood", το κατ'εξοχήν γκέυ χρώμα

Αλλος ενας κοντοφθαλμος καραγκιοζακος που κρινει τους ανθρωπους με βαση το χρωμα (των ποστ) τους!! Ευγε!! :TD:

Πρίν λίγο ξέθαψα σε divX το Pompeii των Pink Floyd. Απλά άπαιχτο... Σαν δίσκος δεν μου προκάλεσε και τόσο ενθουσιασμό σε σχέση με άλλα τους (όχι οτι με χάλασε, ίσα ίσα) αλλά τώρα που είδα το video άλλαξα τελείως γνώμη! :T::T::T: Θα το έπαιρνα σίγουρα αυθεντικό.

Και μετά απο αυτό να δω Ευροστήθος; Μπα... Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω... :D

:rant: :rant: :rant:

O καταραμένος ΙSP μου από τον Απρίλιο με το Τraffic Management System αποφάσισε να περιορίζει το bandwidth σε όλα τα P2P, ειδικά την ημέρα, απλά το σκίζει.

1/6 του συνολικού download μου!

Αzureus Τransoprt Εncryption ρεεεε! Βελτιώνει την κατάσταση, αλλά και πάλι... :(

Τη τύχη μου μαμώ, όταν διάλεξα ISP τα reviews έλεγαν πως ήταν τέλεια, από Απρίλιο και μετά, cap και P2P... Pipex = πίπ$ςςς :wall:

Αρχική απάντηση από ea6gka

δε θα το ανοιξω το λινκ , δε θα συγχηστω βραδιατικα

170.000 ευρώ κοστίζει το φόρεμα της Βίσση :p

Chosen φχαστώ για την ενημέρωση!

Sol, τι isp έχεις;Γιατί ψιλιάζομαι ότι λες για την altec.Για ξήγα λίγο αν θες...

@Frost

Για δοκίμασε να κατεβάσεις την καινούργια έκδοση του ΜΣΝ ;)

@Βigi

Για Αγγλία λέω, για την Pipex...

Eλλάδα ακόμη δεν έχω ακούσει ακόμη τίποτα για περιορισμό p2p, να ανέβουν οι ταχύτητες πρώτα και μετά. ;)

α, με το μπαρδόν τότε.

Έχουν ακουστεί, κι όμως.Μια βόλτα από adslgr θα σε πείσει.Ως τώρα δεν είχα πρόβλημα με acn, αλλά τελευταία τα τόρρεντς σέρνονται αδικαιολόγητα και είπα μπας και...Καλά βέβαια τελευταία όλα σέρνονατι γενικά, αλλά λέμε τώρα εμείς.

Αρχική απάντηση από Sol

@Βigi

Για Αγγλία λέω, για την Pipex...

Και στην Ελλαδα ολες οι συνδεσεις Πιπεξ ειναι...:hehe:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Πρίν λίγο ξέθαψα σε divX το Pompeii των Pink Floyd. Απλά άπαιχτο... Σαν δίσκος δεν μου προκάλεσε και τόσο ενθουσιασμό σε σχέση με άλλα τους (όχι οτι με χάλασε, ίσα ίσα) αλλά τώρα που είδα το video άλλαξα τελείως γνώμη! :T::T::T: Θα το έπαιρνα σίγουρα αυθεντικό.

Και μετά απο αυτό να δω Ευροστήθος; Μπα... Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω... :D

Αυτο που ειδες δεν ειναι δισκος αλλα live(χωρις κοσμο βεβαια) και εχει τραγουδια απο το

Piper At The Gates Of Dawn, A Saucerful Of Secrets, Meddle και καποια singles

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.