Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Την απασχόληση που είπε και ο Γιάγκος την ονομάζεις όπως θές εσύ, ή όπως σε εκφράζει καλύτερα. Αν κάποιος καταφέρνει να βγάλει περισσότερα από κάτι που το ονομάζει δουλειά - συνειδητά πάντα ε - και δεν τον ενοχλεί, μαγκιά του.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

περνωντας απο τα χωρια πριν το αγρινιο , δεν ηθελα αλλα η γλυκητατη γιαγια με επεισε να παρω p51700791el.jpg...μια κασα απο αυτες :whistle2:

Τουμπανο οι φραουλες! Βαλε λιγακι κονιακ αφου τις καθαρισεις/πλυνεις..Το ζουμι μετα ειναι μαγεια!

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 20:36]

χαχαχαχαχα

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 21:59]

Παίζει το msn σε εσάς?

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 23:13]

ναι

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 02:25]

:wall: :wall: :wall:

:rant: :rant: :rant:

[wannabe MOD] chattaki???

[/wannabe MOD]

Ρε γελοιοι μην μου τον συγχυζετε και εχει ανεβασμενη πιεση, τριγλυκεριδια, χοληστερινη και αιμοροοιδες!! Θα σας παρατησει ολους και θα παει για UT και μετα ποιος θα σας φερνει τις Dell 2407 @300 euro (που μου εχει φερει εμενα)

Τι;;;;Σέλω τσε γώ τέτοια οθόνη! :cry:

Όλες τις τουφτού τις συχαίνομαι εκτός των μεγάλων της dell και της 1970gx της nec που μου έχουν κάνει ζημιά!

Αμάν, τι γλέντια βαράνε οι κονρόε ρε παιδιά;Και η αμουντού παλεύει να ξεπεράσει τις επιδόσεις που βγάζουν οι 939;Καλά κρασιά...

Αρχική απάντηση από Bigi [Σήμερα, στις 14:07]

Τι;;;;Σέλω τσε γώ τέτοια οθόνη! :cry:

Μπορεις να στειλεις πμ στον αγαπητο chosen. Θα χαρει πολυ να σε εξυπηρετησει.

Γενικοτερα οτιδηποτε θελετε απο DELL, μου εχει τονισει οτι μπορειτε να στελνετε πμ στον chosen και θα σας κανει εκπτωση τουλαχιστον 60% απο την αναγραφομενη τιμη.

Τα μεταφορικα θα τα χρεωσει στον εταιρικο λογαριασμο της Dell.

Who's your daddy now sucka??

Αρχική απάντηση από SLN

Μπορεις να στειλεις πμ στον αγαπητο chosen. Θα χαρει πολυ να σε εξυπηρετησει.

Γενικοτερα οτιδηποτε θελετε απο DELL, μου εχει τονισει οτι μπορειτε να στελνετε πμ στον chosen και θα σας κανει εκπτωση τουλαχιστον 60% απο την αναγραφομενη τιμη.

Τα μεταφορικα θα τα χρεωσει στον εταιρικο λογαριασμο της Dell.

Who's your daddy now sucka??

LOL :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.