Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Αναφαιρόμουν σε αυτή τη φράση...

Τεσπα..αφηστο ρε παίδες..δεν μπορούμε να συννενοηθούμε...

’μα η Δ.Ο δεν ξέρει αν ένας χρήστης είναι μπαν...θα πάμε σε χαρτοτηχτρες...

:tomato:

Man, στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ.... πρόσεχε τι γράφεις, γιατί πετάς μαργαριτάρια....

ο astro είναι news poster, τι σχέση έχει με την Δ.Ο. μην προσπαθείς να δημιουργείς εντυπώσεις, κράτα και μία πισινή.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

Man, στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ.... πρόσεχε τι γράφεις, γιατί πετάς μαργαριτάρια....

ο astro είναι news poster, τι σχέση έχει με την Δ.Ο. μην προσπαθείς να δημιουργείς εντυπώσεις, κράτα και μία πισινή.

Τι να πώ..άμα ο news poster δεν είναι ενημερωμένος για το τι γίνεται στο site που "δουλεύει"...και δε μιλάμε και για κανένα σιτε με εκκατομύρια απαντήσεις την ημέρα.....

Όσο για τα μαργαριτάρια μου και την πισινή μου...αυτά άστα σε εμένα...my job

Τι να πώ..άμα ο news poster δεν είναι ενημερωμένος για το τι γίνεται στο site που "δουλεύει"...και δε μιλάμε και για κανένα σιτε με εκκατομύρια απαντήσεις την ημέρα.....

Όσο συνεχίζεις, εκτίθεσαι.... και δεν είναι your job, όταν αρχίζεις να λες ανακρίβειες το κάνεις my job.

Έλα ντε, εμείς είμαστε οι μαύροι που πετάμε το κάρβουνο στην ατμομηχανη:p αυτοί που μαζεύουν το βαμβάκι, τα παιδιά του Σόλωνα (ενος κατώτερου Θεού) κτλ

Disclaimer: για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, πλάκα κάνω

Όσο συνεχίζεις, εκτίθεσαι....

Ωραία...

Το είπα και πιο πάνω..

Δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζεις...

Οκ..

My bad..

Σορρυ Astro...σορρυ Δ.Ο αν σε προσέβαλα

Οκ ναου?

όταν αρχίζεις να λες ανακρίβειες το κάνεις my job.

Ναι γιορ τζαμπ...την οποία μπορείς να κάνεις διακρητικά...

Α. Δε δουλεύω σε αυτον τον δικτυακό τόπο, εργάζομαι. Και δεν εργάζομαι με την κλασσική έννοια της εξαρτημένης εργασίας, απλά προσφέρω τον ελεύθερο χρόνο μου :)

B. Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω τι γίνεται με τους χρήστες του thelab.gr και να σου πώ κιόλας, δε με καίει να ξέρω. Αν γίνω μόδιστρος, τότε θα είναι υποχρέωση να ξέρω.

Αυτά, ελπίζω να σε κάλυψα.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Α. Δε δουλεύω σε αυτον τον δικτυακό τόπο, εργάζομαι. Και δεν εργάζομαι με την κλασσική έννοια της εξαρτημένης εργασίας, απλά προσφέρω τον ελεύθερο χρόνο μου :)

B. Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω τι γίνεται με τους χρήστες του thelab.gr και να σου πώ κιόλας, δε με καίει να ξέρω. Αν γίνω μόδιστρος, τότε θα είναι υποχρέωση να ξέρω.

Α.την δουλειά την έβαλα σε "" ακριβώς για να μην χρειαστεί να πείς αυτά που έγραψες ;)

Β.Οκ λεμε

Το πως θα την κάνω δεν είναι δικό σου θέμα. Έχω το δικαίωμα να διαχειρίζομαι τον χώρο αυτό με τον τρόπο που θεωρώ καλύτερο. Αν δεν συμφωνείς με τον τρόπο αυτό, μπορείς να σταματήσεις να συμμετέχεις.

Αυτό που είναι δικό σου θέμα όμως, είναι να τηρείς ορισμένους κανόνες, κάτι που φροντίζεις πολλές φορές να μην κάνεις. Δεν είναι καιρός να ξεκινήσεις?

Όσο αφορά την απορία σου το γιατί το συνεχίζω, ο λόγος είναι ότι φροντίζεις με τον τρόπο σου να δημιουργείς θέματα που χρήζουν απάντησης.

Ωραία...

Το είπα και πιο πάνω..

Δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζεις...

Οκ..

My bad..

Σορρυ Astro...σορρυ Δ.Ο αν σε προσέβαλα

Οκ ναου?

Από εμένα δεν ζήτησες :D

Απλά να ξέρεις ότι υπάρχει ένα forum για τους admins mods news και λένε τα περί διοικήσεις και ότι άλλο απασχολεί το tehlab

αλλά ένας κατώτερος σε ευθηνή δεν μπορεί να δει ανώτερα θέμα ενώ ένας ανώτερος μπορεί να δει κατωτέρα

Πχ ο astro δεν μπορεί να δει την συζήτηση μετάξι των admins( root - 38-45) ενώ ο root μπορεί να δει συζήτηση μετάξι fragma - astro

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Από εμένα δεν ζήτησες :D

Απλά να ξέρεις ότι υπάρχει ένα forum για τους admins mods news και λένε τα περί διοικήσεις και ότι άλλο απασχολεί το tehlab

αλλά ένας κατώτερος σε ευθηνή δεν μπορεί να δει ανώτερα θέμα ενώ ένας ανώτερος μπορεί να δει κατωτέρα

Πχ ο astro δεν μπορεί να δει την συζήτηση μετάξι των admins( root - 38-45) ενώ ο root μπορεί να δει συζήτηση μετάξι fragma - astro

The Jah Brotha is watching me :hehe:

Αρχική απάντηση από astrolabos

The Jah Brotha is watching me :hehe:

Εννοώ στα περί του forum ρε συ;)

προς D.J.AleXXX_gr

ξυπνιο εισαι ακομα βρε?την καβατζωσες την καρτουλα?μεγειες....!!!:D :D

Αρχική απάντηση από jpcupra

ξυπνιο εισαι ακομα βρε?την καβατζωσες την καρτουλα?μεγειες....!!!:D :D

Πάντα είμαι ξύπνιος τουλάχιστον μέχρι τις 2

Όσο για την κάρτα παειιιιιιιιιι

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:12]

Δουλειά και εργασία , είναι λέξεις με ταυτόσημες έννοιες. Παρά το ότι ι δουλειά προέρχεται από το δούλος και σήμαινε την εργασία του δούλου που ήταν καταναγκαστική, προφανώς μετά την κατάργηση της δουλείας στην Ελλάδα η λέξη άλλαξε ερμηνεία.

Η λέξη που ταιριάζει νομίζω είναι : Απασχολούμε

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Δουλειά και εργασία , είναι λέξεις με ταυτόσημες έννοιες. Παρά το ότι ι δουλειά προέρχεται από το δούλος και σήμαινε την εργασία του δούλου που ήταν καταναγκαστική, προφανώς μετά την κατάργηση της δουλείας στην Ελλάδα η λέξη άλλαξε ερμηνεία.

Η λέξη που ταιριάζει νομίζω είναι : Απασχολούμε

Η δουλειά όντως προέρχεται από το δουλία και σημαίνει καταναγκαστική εργασία, κάτοι που δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ. Ενώ εργασία βγαίνει από το έργο και σημαίνει παραγωγή έργου, πιο δημιουργικός όρος που μου αρέσει καλύτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.