Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από giorikas [Χθες, στις 23:45]

που ειναι οι σελιδοδεικτες οεο?

τρωει κολλημα η αλεπου ενω σερφαρα και εκτος απο την cache εχασε και τα bookmarks :eek:

δουλευουμε τον IE αλλα και η αλεπου με τις ορεξεις της ειναι ωρες-ωρες....:TD:...

Ναι το έχω παθει κανα 2 φορες παλαιότερα ομως.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

MakisH says:

έχεις δει το Satriani να παίζει κιθάρα και ταυτόχρονα φυσαρμόνικα;

mouxaxaxaxaxaxaxaxaxa says:

exw dei ton katsimixa

:hehe::hehe::hehe:

Με τάπωσε άγρια... :hehe:

καλα δεν παιζεστε!!!!!!!!!!!!!!:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

And guess what software Osama Bin Laden uses on his laptop?

If you guessed it was Linux you would be 100% right. Osama uses Linux because he knows designed to counterfit DVDs, curcumventing the Digital Millenium Copyright Act, and defraud companies like Disney.

ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

οσαμα, ο πειρατής της γειτονιάς σας!!

Αρχική απάντηση από def [Χθες, στις 14:48]

τελικα σημερα τα παιδια απο την θεσσαλονικη θα πανε για το συνηθησμενο καφεδακι και αν ναι που?

Έχετε κάποιο στέκι?

Μέχρι προχθές ήμουν Θεσ/νίκη ...

Κέντρο.

Ανεβαίνω συχνά.

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 02:10]

http://shelleytherepublican.com/2006/04/linux-european-threat-to-our-computers.html

wtf is wrong with people?!?

Μια χαρά τα γράφουν και τα κάνουν από τη δική τους μεριά.

Έτσι τους συμφέρει.

Τουλάχιστον λένε τα πράγματα με το όνομα τους.

Κι εμείς είμαστε καλά παιδιά.

Στο πλευρό της M$.

Βοηθάμε και στο Αφγανιστάν.

Ε να μην πάμε και στον πόλεμο στο Ιράν?

Μονόδρομος ...

Μακρυά απο κει που μυρίζει ελευθερία ...

Και οι προγραμματιστές μας ασχολούνται με VBA ...

Sorry αλλά δεν μου βγήκε πλακίτσα Καρύστου από το εν λόγω κείμενο.

Μήπως ξεχάσατε να προσευχηθείτε?

http://www.presidentialprayerteam.org/site/PageServer?pagename=ppt_homepage

ή να αγοράσετε και μπλουζάκια για να ενισχύσετε το σκοπό ? ...

http://shelleytherepublican.com/

http://cafepress.com/shelleys

Αρχική απάντηση από giorikas

που ειναι οι σελιδοδεικτες οεο?

τρωει κολλημα η αλεπου ενω σερφαρα και εκτος απο την cache εχασε και τα bookmarks :eek:

δουλευουμε τον IE αλλα και η αλεπου με τις ορεξεις της ειναι ωρες-ωρες....:TD:...

Δεν τα έχασες ωρέ! Ρώτα πρώτα :p

’λλαξε μόνος του ο φάκελος του profile, ψάξε στο Docs & Sets|App Data|Mozilla και θα τα βρεις όλα.

απο το λινκ του esdee...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Linux is that bad; The only explaination I can think for people using it is that it by-passes

the protection given by American companies and the Dept of Homeland Security.

It should be considered a terrorist program.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

σωτηρακι ....εχω μια βομβα για σενα .....που να την αφησω???

Ρε σεις, το ό,τι=οτιδήποτε με "," δε γράφεται κανονικά; Εμένα γιατί μου το διορθώνει συνέχεια το Word; Και βλέπω και άλλους και το γράφουν έτσι...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 12:49]

Ρε σεις, το ό,τι=οτιδήποτε με "," δε γράφεται κανονικά; Εμένα γιατί μου το διορθώνει συνέχεια το Word; Και βλέπω και άλλους και το γράφουν έτσι...

Σωστά σου το διορθώνει. Παλιά ίσχυε το ό,τι. Τώρα ισχύει το ότι και το οτιδήποτε. Ό,τι δεί ποτέ = Ότι και όποτε χρειαστεί (υπάρξει ανάγκη). Δει δε χρημάτων... :p

Δεν είναι οτι κάνεις λάθος, αλλά ό,τι και να πεις για την περίπτωση αυτή σωστός θα είσαι.

Δεν είναι ότι κάνεις λάθος, αλλά ότι και να κάνεις θα σου την πούμε.

Τα ό,τι οτι και ότι δεν διαφέρουν πλέον.

Δεν είναι ότι κάνεις λάθος, αλλά ότι και να κάνεις θα σου την πούμε.

:hehe::rofl:

Τέσπα, ευχαριστώ. Εγώ πάντως εξακολουθώ να το γράφω "ό,τι".

Δεν το χω δει το link, θα μου ανέβει η πίεση :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

ναι με κομμα γράφεται, βρήκες το σωστό forum :rofl:

[Edit από Chosen]

Τελευταίο ποστ που σου διορθώνω. Οι αγγελίες μόνο στο subforum αγγελιών, διάβασε τους κανόνες για την διευκόλυνσή σου.

Η επόμενη θα είναι και η τελευταία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.