Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ..::LaLa::..

Ωχ..Λολ...είμαι μεγαλύτερή σου!! πρέπει να με σέβεσαι:p:P

κατσε να βρω τις φοτο του να δεις τι παιδι μαλαμα ειναι αλλα ετσι και αλλιος θα τον δεις το αλλο σουκου

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 03:02]

κατσε να βρω τις φοτο του να δεις τι παιδι μαλαμα ειναι αλλα ετσι και αλλιος θα τον δεις το αλλο σουκου

πςςςς έχω συγκλονιστεί!!!!!νομίζω όμως ότι το ποδηλατάκι μπήκε στο πλύσιμο.....

εγω εδω και 3 σελιδες ποστ 2 πραγματα εχω καταλαβει......

α)

ο Αλεξ επιμενει να μην περναει απο εναν ορθογραφο τα ποστ του(παροτι θα κανει καλο ΟΧΙ ΜΟΝΟ σε μας αλλα ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ)

β)η LaLa ειναι η κοπελα του Alex......πραγμα που σημαινει οτι αποκτησαμε και 2ο σπαμερ στο οφτοπικ:D

νταξ φτανει για σημερα η κακια μου............παω για υπνο μαναριαμ....:flower:

Λειπεις 4 ωριτσες βολτιτσα, γυρνας πισω, λες κατσε να χαζεψω 5 λεπτα πριν ξεκινησω διαβασματακι και βλεπεις +5 σελιδες στο offtopic, +3 σελιδες στο oc party, +τον asker-wannabe και καπακι τον Ομηρο (ποιος ειναι αυτος??) banned by protpihiakos και ολα αυτα σερβιρισμενα με μια πεντανοστιμη flam(b)e σαλτσα -να γλυφεις τα δαχτυλα σου!!!!!!

Very well done boyz and girlzzz! Always these*

*Παντα τετοια!!

Που ειναι ο ξαδερφος να δει να καμαρωσει... Τον εφαγε το Ρεθυμνο!!

Αρχική απάντηση από greekfragma

εγω εδω και 3 σελιδες ποστ 2 πραγματα εχω καταλαβει......

α)

ο Αλεξ επιμενει να μην περναει απο εναν ορθογραφο τα ποστ του(παροτι θα κανει καλο ΟΧΙ ΜΟΝΟ σε μας αλλα ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ)

β)η LaLa ειναι η κοπελα του Alex......πραγμα που σημαινει οτι αποκτησαμε και 2ο σπαμερ στο οφτοπικ:D

νταξ φτανει για σημερα η κακια μου............παω για υπνο μαναριαμ....:flower:

3 σπαμερ ειχαμε και τον spcopoulo

νινιχτα κακιε ποστερ.....

Αρχική απάντηση από SLN

Λειπεις 4 ωριτσες βολτιτσα, γυρνας πισω, λες κατσε να χαζεψω 5 λεπτα πριν ξεκινησω διαβασματακι και βλεπεις +5 σελιδες στο offtopic, +3 σελιδες στο oc party, +τον asker-wannabe και καπακι τον Ομηρο (ποιος ειναι αυτος??) banned by protpihiakos και ολα αυτα σερβιρισμενα με μια πεντανοστιμη flam(b)e σαλτσα -να γλυφεις τα δαχτυλα σου!!!!!!

Very well done boyz and girlzzz! Always these*

*Παντα τετοια!!

κακιουλες κακιουλες

εγώ πάλη βλέπω μονό μια σελίδα ποστ εσείς πως βλέπετε 5

αλλάξτε τα settings σας να δείτε ότι δεν θα σας φενοντε πολλά

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 03:25]

Κυκλοφορούν φήμες ότι ο ξάδερφος είναι home alone και το διασκεδάζει...

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:40]

Πετραν, οτι βιντεο και να δινεις, με τιν 56Κ και μπορελλι (χουαν χοσε) να μπορεσω να τα δω... Δε πα να ναι και ο ξαδερφος με τανγκα σε wet T-Shirt contest.

Αμα τη επιστροφη μου στην μιναρο-town και στην ταχυτατη DSL μου και τα 7-10K SUSTAINED (οχι παιζουμε) download.... θα προσπαθησω να τα δω.

Τι γίνεται με αυτά τα auto cascade άλλος χτυπάει -140 άλλος -160 με έναν compressora :blink: ξεκινά μια νέα εποχή στο phasechange cooling η μου φαίνεται ? :inlove:

Η autocascade frenzy δεν ξεκινησε τώρα βρε. Είναι τουλάχιστον κανας χρόνος που έχει πάρει φουτιές η κοινότητα του phasechange cooling με κατασκευές autocascade.

Δεν έχω βρει κάπου όμως ακριβώς την θεωρία γύρω από το autocascade...βέβαια δεν το έχω ψάξει και τόσο πολύ γιατί δεν έχω καταπιαστεί με τέτοιες κατασκευές ακόμα...

Nαι βρεϊ το ξέρω αφου κάθε χρόνο κανουν και διαγωνισμό autocascade στο xtreme αλλα τώρα τελευταία έγινε serious η situation [-160 με single stage ειναι πολυ] :D . Κάτι σχεδιαγράμματα εκει εκει αν σε ενδιαφέρει .

Αρχική απάντηση από Chosen

LOL :hehe: , χρονια πολλα παιζακια τι κανετε?

Αρχική απάντηση από Chosen

L O L

σαν audition super idol στις φιλιππίνες είναι :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.