Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Samael

Nαι αλλα εδω καπου τα μπερδεψαμε τα πραγματα...

Εξ αρχης μιλουσαμε για τελικα καζανακια κ διαμετρο αυτων.Αυτο που ειναι γεγονος ειναι

οτι αλλαζοντας ΜΟΝΟ το τελικο,δε κανεις τπτ αλλο απο το να αλλαζεις τον ηχο κ την εμφανιση το καρου σου.Αν ο τυπος με το Honda ειχε αλλαξει ολο το συστημα απο χταποδι-καταλυτη-τελικο δε ξερω...Αλλα ποσο τουμπανο μπορει να ειναι ενα 2λιτρο για να χρειαζετε(ναι,να χρειαζετε πραγματικα κ οχι απλα να δινει +2hp σε σχεση με 2 ας πουμε μπουκες)4 μπουκες.......?Αποψη μου ειναι οτι οσα αλογα κ να ειχε δεν θα εκαναν την διαφορα τα τελικα.

Το να πεταει φωτιες φανταζομαι δεν ειναι ενδειξη καλης λειτουργιας γιατι σημαινει οτι η καυση δεν ειναι καλη στον κλυνδρο κ το μιγμα αναφλεγετε στην εξατμηση.Για να βγαλει φωτιες βεβαια δε θα εχει ουτε μεσαιο αλλα ουτε κ καταλυτη.

Η αλλαγη εξατμησης(απο μπρος μεχρι πισω) δινει καποια αλογα,οι υπερβολες ομως το μονο που δινουν ειναι μουτζες... :p

Τότε μπορεί να παρεξηγήθηκα εγώ γιατί σε όλα τα ποστς μου μιλούσα για όλη την εξάτμιση φυσικά!

Όπως εξηγώ παραπάνω φυσικά και οι φωτιές δεν είναι ένδειξη κακής λειτουργίας! Όταν γίνονται σκόπιμα εξυπηρετούν προφάνως ένα λόγο, όπως η εξαφάνιση του lag της τουρμπίνας, όταν δεν γίνονται σκόπιμα, αν δεν μιλάμε για τεράστια δύναμη, το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα στις βαλβίδες. Φυσικά υπάρχει και flamethrower kit με μπουζί στην εξάτμιση που αναφλέγει τα καυσαέρια, ή το αέριο που προέρχεται από μπουκάλα όποτε εμείς θέλουμε.

Για υγιέστατες φλόγες κοίτα το www.gemballa.com που φτιάχνει κάτι πορσε, αστέρια...

Αρχική απάντηση από ea6gka

α ωστε 22 χρονων και μας κανεις και μαθηματα? μπηκες αξια στο ignore list.

;)

Μπλεοθονη Φανη με λενε;)

Οσο για τα υπολοιπα σιγουρα δεν μπορεις να κρινεις καποιον...ετσι...απλα τουλαχιστον εγω εχω κουραστει απο το ακυρο πανω στο ακυρο ποστ....

Το σκεφτομαι 2 μερες τωρα...χθες μεχρι τις 5 το πρωι που επεσα για υπνο, τα ξαναδιαβαζα, τα ξαναδιαβαζα, και παντα κατεληγα στο ιδιο...

Εσεις δεν εχετε κουραστει απο αυτο?????

Και καλα στο πειτε οτι θελετε και γενικα στα οφφ-τοπικ, αλλα στα υπολοιπα εσεις δεν εχετε κουραστει?Ή εσυ μπλεοθονη....?....

Οση διπλωματια κ "καλο παιδι" εχει καποιος, εεεε καποια στιγμη θα σκασει.....κ θα το πει...οπως εγω χθες...

Αυτα...

Οσο για τις εξατμισεις, 0 lag δεν νομιζω να υπαρχει....ακομα και τα ALS απλα το μειωνουν στο ελαχιστο...αλλα οι τουρμπινες τιναζουν τα πεταλα πολυ νωρις...

Οσο για το χρωμα της εξατμισης δεν ηταν ειρωνικη η ερωτηση μου...

Αν βεβαια ηταν και κακομαυρισμενη, μαλλον πεταει κ πολυ ακαυτη....

Samael εκεινη η παπατζα, κανεις μια τρυπα στην εξατμιση, κ οποτε πατας το κουμπακι, βγαινει ενας σπινθηρας κ καιει την ακαυτη βενζινη....για αυτο γινεται η φλογα κ για αυτο οσο πιο καγκουρας ειναι ο αλλος το βαζει οσο πιο πισω...ενα Ascona στα Λιμανακια μας εσπασε τα τυμπανα..κλασικος Καγκουριξ!

Οσο για τις εξατμισεις κλπ...ας εχουμε οσους σωληνες θελουμε(καγκουρια ισως...)

αρκει να εχουμε σωστο Backpressure...

Αλλιως το ψοφαμε το αμαξι κ δεν παει βημα...

Στα ατμοσφαιρικα θελουμε μεγαλυτερο Bpressure οποτε κ μικροτερης διατομης σωληνες, ενω στα τουρμο θελουμε λιγοτερο, αρα μεγαλυτερης διατομης σωληνες...

Υπαρχουμε μερικα Downpipes που βαζεις ολο το χερι μεσα...

Παντως τον Ζαχο, εμενα, τον Ηλια83 και μερικους ακομα:p Θα μας βρειτε και στο www.GTC.gr;)

Μάιστα, δεν ανταλλάζεται msn να μιλάτε μόνοι σας γιατί μάλλον το 97% των μελών που βλέπει το θέμα δεν ενδιαφέρονται για το αν χωνεύει ο ένας τον άλλον; End of story, please :flower:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Για ποιους ?

:whistle2: :bigsmile:

Πασχαλια...ασχολησου με το τι κανει τετοια ωρα η αρκουδα κ που κοιμαται ο Αη Βασιλης κ παρατα μας...αντε γιατι πολυ αερα πηρες...

Δεν θα εβλεπα τι εγραψες, αλλα ειδα κ το σχολιο του Κωστα κ πατησα το κουμπακι να δω τι ακυρο εγραψες παλι...

Αααα ναι ειναι κ ο Γιαννη στο GTC...χεχεχεχε!!!!!

Παιδες...σχολειο αυριο...:(

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Πασχαλια...ασχολησου με το τι κανει τετοια ωρα η αρκουδα κ που κοιμαται ο Αη Βασιλης κ παρατα μας...αντε γιατι πολυ αερα πηρες...

Δεν θα εβλεπα τι εγραψες, αλλα ειδα κ το σχολιο του Κωστα κ πατησα το κουμπακι να δω τι ακυρο εγραψες παλι...

Φάνη υπάρχουν και όρια και τώρα είσαι εκτός αυτών.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

κ το radeon στην υπογραφη σου????:o

κοτσανα πεταξα???

Λιγο, radeon λεγονται ολα τα gpus/vpus της ΑΤΙ( που εχει βγαλει μεχρι τωρα)

Αρχική απάντηση από unstoppable

Λιγο, radeon λεγονται ολα τα gpus/vpus της ΑΤΙ( που εχει βγαλει μεχρι τωρα)

:whistle2:

εδω θα ταιριαζε ενα smiley το οποιο θα εκλεινε μια κουρτινα κ θα κρυβοταν....ηηηηηηηηη να ετρεχε μεχρι να εξαφανιστει....:p

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 01:09]

:drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:

g55_gt700_ao3_ws_b_1.jpg

PORSHE ειναι αυτο ρεεεεεεεεεεεε?????

:drool: :drool: :drool: :drool: το θελωωωωωω:drool: :drool: :drool: :drool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.