Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ti λες ρα????Σοβαρα το λες?η πλακα κανς?

Καλαμάτα ναι. Τώρα εσείς εκεί πάνω δεν ξέρω αν κουνηθήκατε

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma

εμ πες μας οτι εχεις περιοδο γοριλακι μου..............μας εχεις ζαλισει τα συκωτια απο το πρωι στο μαγαζι:p

Παρε ενα FIX για το παλιο oblivion σου LEVEL 1 MASTER οπως σε λεει και ο darkcount και μην παραπονιεσαι.....:D

http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=328524&st=0

Sick of the distant landscapes looking like split pea soup??

ο λιακοπουλος το ειπε οτι με την εκλειψη θα γινουν πολλοι σεισμοι και ο SLN γελουσε ειρωνικα , τωρα ο θεος εξαπολυει την οργη του. :devil: :p

ολα καλα στη καλαματα?

Αρχική απάντηση από ea6gka

ναι ωραια τσοζεν αλλα γιατι μου το λες αυτο? πρεπει να εκτιμας και να σεβεσαι καποιον για να πεις "κριμα νεος ανθρωπος" απο το θανατο καποιου?

Όχι βρε, προς θεού. Κακώς ντρέπεσαι κι όλας, εγώ χάρηκα λίγο στην αρχή που δεν σκότωσε κανέναν αθώο & άμαχο πληθυσμό, μετά στεναχωρέθηκα που ήτανε πλάκα και μετά ξαναχάρηκα, σκεπτόμενος ότι αυτό η NDE-φάρσα θα τον εμπνεύσει να γράψει την Overjerking Bible και θα πέσει γέλιο λυτρωτικό...

μηπως δεν ηταν σεισμος και εχει ξεκινησει εν αγνοια σου η διαδικασια της δευτερας παρουσιας με ανασταση νεκρων (ελπιζω να παρακολουθεις τις εξελιξεις στα φορα) , μηπως αν διαβασουμε αναποδα την OC BIBLE βρουμε ενοχα μυστικα και αποκαλυψεις(του ΙΩΑΝΝΗ) για το μελλον? :nada:

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 01:37]

εγώ χάρηκα λίγο στην αρχή που δεν σκότωσε κανέναν αθώο & άμαχο πληθυσμό, μετά στεναχωρέθηκα που ήτανε πλάκα και μετά ξαναχάρηκα

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από ea6gka

μηπως δεν ηταν σεισμος και εχει ξεκινησει εν αγνοια σου η διαδικασια της δευτερας παρουσιας με ανασταση νεκρων (ελπιζω να παρακολουθεις τις εξελιξεις στα φορα) , μηπως αν διαβασουμε αναποδα την OC BIBLE βρουμε ενοχα μυστικα και αποκαλυψεις(του ΙΩΑΝΝΗ) για το μελλον? :nada:

Λές να έχει και τπτ αριθμούς για το τζόκερ;

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:31]

ο λιακοπουλος το ειπε οτι με την εκλειψη θα γινουν πολλοι σεισμοι και ο SLN γελουσε ειρωνικα , τωρα ο θεος εξαπολυει την οργη του. :devil: :p

ολα καλα στη καλαματα?

Δεν γελουσα με τον Λιακοπουλο ρε! Δεν ειμαι αθεος!!!

Με την θεωρια της κουφιας γης γελουσα!!

Κι εδώ την νιωσαμε την δονηση! Οι καλαματιανοι φταινε που κουνηθηκε η μιναρουπολη?

Καλημέρα από το νέο μου Asus :)

Ελπίζω αυτό να βγει σκυλί, κι όχι σαν το κανίς το acer.

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Ρε guyz....

To Google προφαιρεται σαν ''γκογκλ'' ή σαν ''γκουγκλ''...γιατι μαλωνα με τα παιδια στην σχολη σημερα...

το πρωτο δεν ειναι?

Το Υαhoo to λες γιαχό?

Αρχική απάντηση από sotiris

Καλημέρα από το νέο μου Asus :)

Ελπίζω αυτό να βγει σκυλί, κι όχι σαν το κανίς το acer.

Δωσε ''πληροφορια'' στον λαο γιατι αλλιως εγω και ο spc θα σου αλλαξουμε την 'εντροπια'' :p

Αρχική απάντηση από Vadergr

Δωσε ''πληροφορια'' στον λαο γιατι αλλιως εγω και ο spc θα σου αλλαξουμε την 'εντροπια'' :p

Ούτε spi δεν έχω τρέξει ακόμα, τι πληροφορία να δώσω? :p

Πάντως σαν ποιότητα σασί ( :hehe: ) σκάλες ανώτερο του προηγούμενου, είναι σαφώς στιβαρότερο με μεγαλύτερη ακαμψία :D

Αρχική απάντηση από sotiris

με μεγαλύτερη ακαμψία

Δοκίμασες και την ακαμψία του;

Μπράβο παιδί μου.

Μην λες μετά όμως πάλι ότι σου φταίνε οι ’ντζελες!

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.