Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

πωπω ντρεπομαι για το θρεντ που εκανα , που να το φανταστω ομως . Πραγματικα το ατομο πρεπει να το κλεισουν μεσα δε παει καλα.

Αρχική απάντηση από ea6gka

πωπω ντρεπομαι για το θρεντ που εκανα , που να το φανταστω ομως . Πραγματικα το ατομο πρεπει να το κλεισουν μεσα δε παει καλα.

Εγώ δε ποστάρησα σε κανένα forum/thread για την "απώλεια".

Αφού ούτως ή άλλως δεν έτρεφα σεβασμό για το ατομάκι, γιατί να τρέφω για το μεθυσμένο & διαμελισμένο κουφάρι του;

Καλά, είμαι τελείως lol Ξυπνάω την Κυριακή το πρωί, δεν μπορούσα να μπω στο net, λέω θα κάνει τπτ πάλι η Forthnet και θα φτιάξει αργότερα. Κατά το μεσημέρι παίρνω την τεχνική υποστήριξη να δω τι παίζει. Αφού μου λένε τα κλασικά περι restart, ξανά ρυθμίσεις κτλ (τα οποία τα είχα δοκιμάσει χίλιες φορές και από μόνος μου) μου λένε «δεν βλέπουμε καμία προσπάθεια σύνδεσης οπότε πάρτε στο 121 στις βλάβες του ΟΤΕ και πείτε τους ότι συγχρονίζει τη γραμμή αλλά δεν μπορεί να πάρει IP» Κι εγώ είχα καταλήξει στο ότι κάτι στο ενδιάμεσο παίζει αφού έβρισκε τη γραμμή αλλά δεν μπορούσε να συνδεθεί, παρά μόνο έβγαζε PPP down. Παίρνω, αλλά ήταν κλειστά. Ξαναπαίρνω Δευτέρα μεσημέρι, μου λένε Τρίτη πρωί θα έρθει ένας τεχνικός. Έρχεται σήμερα το πρωί κανονικά ο τεχνικός (ο οποίος ήταν και γνωστός του πατέρα μου), δοκιμάζει με ένα δικό του Alcatel και μέσω OTEnet και έπαιζε. Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι, μαθαίνω ότι λίγο πριν έρθει ο τεχνικός έπεσε τηλέφωνο από ΟΤΕ που έλεγε πως υπήρχε βλάβη στην περιοχή και αποκαταστάθηκε. Το μεσημέρι, με έτρεχε ο πατέρας μου να του βρω router. Και έλα που δεν κατάφερνα να βρω over ISDN στο Ηράκλειο Τελικά κατάφερα και ξετρύπωσα ένα SpeedΤouch στον ΟΤΕ για 45. Δεν πα να φώναζα «δεν είναι το router», εκεί ο πατέρας μου. Το πήρα τελικά, έπεσε σε όλη τη διαδρομή το κλασικό σε αυτές τις περιπτώσεις θάψιμο στη USR και τη Forthnet από τον πατέρα μου (ο ΟΤΕ άγιος.). Βάζω το Alcatel, τπτ και αυτό. Μου ρχεται φλασιά να τσεκάρω τον κωδικό τον οποίο κάποια στιγμή είχα αλλάξει και μπερδευόμουν. Όντως τελικά ο κωδικός ήταν λάθος. Ξαναβάζω το USR βλέπω ότι είχε αλλάξει το error σε «authentication failed». Αλλάζω τον κωδικό μπαίνει τζάμι.

Το πόρισμα κατά την άποψή μου είναι ότι όντως υπήρχε πρόβλημα από τον ΟΤΕ μέχρι σήμερα (όπως και είχα καταλήξει στην αρχή) και απλώς όταν ξανασέταρα το router έβαλα λάθος κωδικό οπότε μετά την επιδιόρθωση της βλάβης από τον ΟΤΕ, δεν μπορούσα να μπω εγώ απλώς λόγω αυτού. Οπότε απλώς φορτώθηκα ένα παραπάνω router και το USR κατάφερα να αποδείξω ότι μια χαρά έπαιζε παρόλο το θάψιμο του πατέρα μου και σχόλια τύπου «το αμερικάνικο φτηνόπραμα τα έπαιξε».

Ευτυχώς ήταν μαζί και ο ξάδερφός μου και γλίτωσα τις παραπάνω φωνές αλλά μια φορά στη διάγνωσή μου βγήκα σωστός :p Τι λέτε;

Αυτές οι εμπειρίες μου τις τελευταίες μέρες. Sorry για το μέγεθος του post. :)

Αρχική απάντηση από Chosen

Εγώ δε ποστάρησα σε κανένα forum/thread για την "απώλεια".

Αφού ούτως ή άλλως δεν έτρεφα σεβασμό για το ατομάκι, γιατί να τρέφω για το μεθυσμένο & διαμελισμένο κουφάρι του;

ναι ωραια τσοζεν αλλα γιατι μου το λες αυτο? πρεπει να εκτιμας και να σεβεσαι καποιον για να πεις "κριμα νεος ανθρωπος" απο το θανατο καποιου?

υπαρχει περιπτωση (μοχλο το κοβω) να ονομασω

κατι mp3 που εχω γιατι αυτος που τα εκανε βαρεθηκε

να τα ονομασει?

ναι , θα πας στο κομματι θα πατησεις δεξι κλικ file info , και θα επιλεξεις το κουτακι ID3V2 TAG στις επιλογες δεξια και θα γραψεις οτι θελεις , πατας μετα update και εισαι ετοιμος

Winamp παντα ε

γιοκ winamp καρντια μου.εξαλου δεν ξερω κανενα κομματι

(μονο τον καλλιτεχνη)και θελω να τα αναγνωρισει κατευθειαν το

εκαστοτε προγραμμα.πχ οσα εκανα εγω τα κανα με cdex-->CDDB-->Read from remote CDDB

και ειμουν οκ.τωρα ομως ηδη εχουν γινει τα τραγουδια .υπαρχει περιπτωση

να ονομαστουν μιας και δεν εχω το δισκακι να τα γραψω με το χερι?

(συγνωμη για το μεγαλο κειμενο απλα ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα και να το εξηγησω

οσο το δυνατον καλυτερα)

αν ειναι cd rip απο album τότε μπορείς είτε να κάψεις ένα δισκάκι και να βάλεις το cddb να κοιτάξει το δισκακι

ή.... να κάνεις ένα image με τα mp3 (δλδ αντι να τα κάψεις στο δισκάκι να κρατήσεις το image στο σκληρό δίσκο), να ανοίξεις το image με κάποιο image drive και τα περιεχόμενα του εικονικού αυτου cd να τα δεις με το cddb :flower:

Ρε guyz....

To Google προφαιρεται σαν ''γκογκλ'' ή σαν ''γκουγκλ''...γιατι μαλωνα με τα παιδια στην σχολη σημερα...

το πρωτο δεν ειναι?

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 00:42]

Ποναει το κεφαλι μου απο το πρωι....:(

εμ πες μας οτι εχεις περιοδο γοριλακι μου..............μας εχεις ζαλισει τα συκωτια απο το πρωι στο μαγαζι:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.