Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

αφηνω σε εσενα τυις θεωριες επιστημονα μου , εγω θα αρκεστω στην πραξη , και μπορω να στο αποδειξω ευκολα την εξισωση μου χειροπιαστα και στα γρηγορα :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 19:24]

To κακο με τον αμορφωτο κοσμακη είναι ότι νομιζει ότι η κάθε βλακεια που του κατεβαινει στο κεφαλι την ωρα που είναι στην τουαλεττα μπορει να συγκριθει με τα θεωρηματα του καταξιωμενου επιστημονα που εχει φαει ωρες στα πειραματα για να μπορεσει να ερμηνευσει σωστα τα αποτελεσματα του.

:flex:

εσύ είσαι αυτός?????????

rofl, lmao, lol και όλα τα σχετικά :alien:

Αρχική απάντηση από SLN

To κακο με τον αμορφωτο κοσμακη είναι ότι νομιζει ότι η κάθε βλακεια που του κατεβαινει στο κεφαλι την ωρα που είναι στην τουαλεττα μπορει να συγκριθει με τα θεωρηματα του καταξιωμενου επιστημονα που εχει φαει ωρες στα πειραματα για να μπορεσει να ερμηνευσει σωστα τα αποτελεσματα του.

:flex:

Εγω απλα σφιγγομαι...:p

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 21:05]

Δειτε τα νεα ονοματα που εβαλαν οι του πλαισιου στα παλαια αλλα και νεα laptop τους...

μερικα μου αρεσαν.:)

diablo ειναι το διπυρηνο αλλα ειναι για τα πανηγυρια.15αρα 4/3 οθονη με 1024χ768 αναλυση.Απαραδεκτο για συγχρονο λαπτοπ.

YDinopoulos και δεν τα δίνεις, τα λαχταρώ! :D

Σοβαρά το έλεγες πριν ότι θες να χάσεις 45 κιλά;Πω πω, ζόρικο πράμα.Κουράγιο πάντως και εύχομαι να τα χάσεις.Είναι πολύ κρίμα να μην έχεις το σώμα που θες πάντως.Είναι τρομερά ψυχοφθόρο, ανάλογα με τις περιπτώσεις βέβαια.Εγώ πάντως προτιμώ που θέλω να βάλω κιλά παρά να ήθελα να χάσω.Δε μου δημιουργεί προβλήματα σε τίποτα στην καθημερινότητα (ίσα ίσα που βολεύει κιόλας), και γενικά έχεις συνήθως μια πιο καλή υγεία αν δεν είσαι παχύσαρκος.Το μόνο που λείπει είναι η αυτοπεποίθηση όταν πας σε μια παραλία και γουστάρεις να μιλήσεις σε ένα άλογο! :inlove:

Zapotek, είμαι ψάρακας δε μπορώ να πουλήσω/αγοράσω τίποτα ακόμα.Το αφήνουμε για αργότερα. :D

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 11:13]

Χαρά δες^^ (στην φωτό πριν το edit)

λολ ρε!

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 11:09]

αφιερωμένο στο φίλο μου τον ea6gka

χαιρετω τους προεδρους της ομαδος :cool: :worship:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:37]

χαιρετω τους προεδρους της ομαδος :cool: :worship:

αυτό από το οποίοι πάσχεις ονομάζεται σύνδρομο του "έριξα 2 τεμάχια χαβαλέ στο γαύρο"

κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι για 2-3 μέρες μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν ξέρεις τι λες και έχεις μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας!

και του χρόνου :jump: :jump: :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.