Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Καλή η κόντρα ποστ στο "Πείτε ό,τι θέτε", αλλά επειδή καταντάει ελαφρώς κουραστικό, θα αρχίσουν να φεύγουν τα εντελώς άκυρα ποστς, on-sight.

Κι επειδή βαριέμαι να κάνω μπανάνα-σπλιτ, θα γίνεται διαγραφή (ένα κλικ ftw).

Όποιος πιστεύει ότι τον αδίκησα/αδικώ, να μου στείλει ΡΜ.

Αρχική απάντηση από Athens2004

Εκανα κενό στο σύστημα περίπου 3 ώρες και εφτασε εκει η βελόνα [φωτό] και ειναι τώρα απο την παρασκευή βράδυ σταθερή εκει .. Περνάει leak test η να το αφήσω κιάλλο ?

dsc054960xr.th.jpg

σε καμια περιπτωση το παραπανω συστημα δεν εχει περασει leak test. στην παρουσα περιπτωση δοκιμασεις το συστημα σε leak test σε πιεσεις της ταξης των 1-1.5 bar ανω το συστημα μου θα στρεσαριστει τουλαχιστον στην υψηλη σε πιεσης 180+ PSI...

το καλυτερο που μπορεις να κανεις για ανεξοδο leak test ειναι να 'γεμισεις' με αερα το συστημα μεσο ενος compressor (υψηλη του κομπρεσσορα στην χαμηλη του συστηματος σου) οπου θα μπορεις να γεμησεις το συστημα με αερα πιεσης 300+PSI.

(fot teh bitches... ακομα και drunk δινω συμβουλες... esdee aka drunken master)

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:59]

Καλή η κόντρα ποστ στο "Πείτε ό,τι θέτε", αλλά επειδή καταντάει ελαφρώς κουραστικό, θα αρχίσουν να φεύγουν τα εντελώς άκυρα ποστς, on-sight.

Κι επειδή βαριέμαι να κάνω μπανάνα-σπλιτ, θα γίνεται διαγραφή (ένα κλικ ftw).

Όποιος πιστεύει ότι τον αδίκησα/αδικώ, να μου στείλει ΡΜ.

Εγω πιστευω οτι αυτη η αποφαση ειναι τελεσιδικο πρωταθλημα στον ea6gka!!!

Δηλαδη τωρα πανε ολες οι ελπιδες του κανιστροπαιδου να τον φτασει...

Πισσα και πουπουλα στην πουλημενη διαιτησια του lab.

ea6gka : O ... Oλυμπιακος του Π.Ο.Θ.

Θα το αναλυσει ο Θωμαϊδης στην Δικη της Δευτερας (αληθεια που χαθηκε αυτη η ψυχη? Δεν επιασε θεαματικοτητες στον Αντ1?)

Αρχική απάντηση από Vadergr

Γιατι ,ειχε παει αντ1?

Μη ρωτάς τέτοια πράγματα το σόλωνα, δεν μπορεί να απαντάει ο άνθρωπος μία μία τις ερωτήσεις.

Συγκέντρωσε τις απορίες σου, πόσταρέ τις όλες μαζί, να κάτσει το βραδάκι να τα γράψει στο word όλα μαζί.

Αρχική απάντηση από F117

Βασιλης ξέρεις κανα μαγαζί που να έχει LEDaki?μην μου πίασουν τον κώλο πλζ :p

Γι'αυτοκινητα λες????Δυστηχως οχι...:(

@[ΟΤ]Η δικτατορια,θα ερθει και στο off topic....loooool[/OT]

@Βασιλης καλημέραααα!όχι!λολ για ποντίκι θέλω :S ledaki να βαράει δυνατά μπλε :p

OffTopic δεν σημαίνει spam topic...

Όσο τα περι "δικτατορίας", μάλλον δεν έχεις εμπεδώσει το νόημα της λέξης.

Εχει στον απο πισω δρομο απο την Στουρναρη στον Alpha και γενικα σε οποιοδηποτε μαγαζι με ηλεκτρονικα αμα πας θα εχει.....

"άμα ξεθηκαρώσει το σπαθί πρέπει να βαφθεί με αίμα" :p θα ψάξω!πάντως απο κατουμα δεν είχα μείνει ευχαριστημένος....πανάκριβα :p

Αρχική απάντηση από phil

Ασχετο.Το spi τρεχει απο ramdrive;Το εχει δοκιμασει κανεις;

Eννοειται και τρεχει...με την Ιαπωνεζικη εκδοση του PI εδειχνε μεγαλη βελτιωση ειδικα απο τα 8m και πανω.....με την εκδοση 1.4 και 1.5 ελαχιστα εχει βελτιωθει.....

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 12:35]

Eννοειται και τρεχει...με την Ιαπωνεζικη εκδοση του PI εδειχνε μεγαλη βελτιωση ειδικα απο τα 8m και πανω.....με την εκδοση 1.4 και 1.5 ελαχιστα εχει βελτιωθει.....

Με μια προχειρη δοκιμη που εκανα εχθες,δεν μου ετρεχε.Μαλον κατι λαθος κανω.Παντος τελικα παιζει ρολο(εστω και λιγο)ο σκληρος.Σε raid μου βγαζει καλητερα αποτελεσματα το pi σε σχεση με εναν απλο IDE.

Το ramdrive θα σου βγαλει καλυτερα αποτελεσματα σε συνδιασμο με το MAXMEM στο boot.ini...

κανε ενα partition 393216ΚΒ

Εγω ψαχνω τις ρυθμισεις για το MAXMEM..

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 12:59]

Το ramdrive θα σου βγαλει καλυτερα αποτελεσματα σε συνδιασμο με το MAXMEM στο boot.ini...

κανε ενα partition 393216ΚΒ

Εγω ψαχνω τις ρυθμισεις για το MAXMEM..

Για κανε τα cone σου και πες μας.

Του το φαγαν το WR με μια καρτα στο 05 του Γιωργου:(

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=94013

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.