Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Τι να ξαναδιαβάσω ρε φίλε? Με δουλεύεις? Καλά κάνει και απαντάει με άκυρα (εσύ λες ότι είναι άκυρα, όχι εγώ), ασχετο αν είναι ή δεν είναι άκυρα! Offtopic δεν το λένε? Πείτε ότι θέλετε δεν λέει το θέμα? Τι πάει να πει άκυρο? Στον trooper έγραψε μια πρόταση! Θα μπορούσε να του γράψει να το βάψει και ρόζ με κίτρινες βούλες. Τι σε νοιάζει εσένα? Που είδες ότι το post αυτό ήταν άσχετο με το θέμα δηλαδή? Ή ήταν άσχετο το σχόλιο για το μαύρο? Είσαι μέλος 8 μήνες και έχεις 800 posts! Εκτός και αν είσαι αστεράκι, που δεν το βλέπω, δεν γίνεται να έχεις γνώμη επι παντώς επιστητού! Η paschalia είναι μέλος 15 μήνες και έχει 200 posts! Τι μας λες τώρα! Και μετά λές για mods και λοιπά που έχουν την ίδια άποψη με σένα. Και πόσο σοβαροί είναι όλοι αυτοί δηλαδή που κρύβονται πίσω από ένα πιτσιρίκο? Αν ισχύει αυτό έτσι? Κάντε μας όλοι τη χάρη και ας ασχοληθεί ο καθένας με τον εαυτό του!

Περίεργο είναι το ύφος μου, περίεργη είναι και η ώρα. Δεν έχω με κανέναν τίποτα, δεν μπορώ όμως αυτό το πράγμα. Αντι να κοιτάμε να κάνουμε το forum λίγο καλύτερο, κοιτάμε πως θα την πει ο ένας στον άλλο. Πηγαίντε σε chat αμα θέλετε. Θα κάνει κάποιος ένα search για case mod και θα πέσει πάνω στα σχολιά σας για άσχετα posts. Φταίει σε τίποτα? Το forum είναι για ενημέρωση. Δεν είναι για κουβέντα. Και για να σε προλάβω, σου απαντάω εδώ, γιατί εδώ λέει ο καθένας ότι θέλει. OFFTOPIC, κατάλαβες?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ωρε Δινόπουλε, να σε ρωτήσω. Το civic Type R πόσα αλόγατα βγάζει? Τουρμπίνα έχει? Είδα σήμερα ένα στην Πάτρα που δεν μου πολυέκανε για typeR και στάνταρ δεν είχε τουρμπίνα. Είχε όμως 4 χειροποίητες με συνολική διάμετρο για 600+ άτια, που επίσης στάνταρ έχουν φάει πολύ πολύ ζέστη από την όψη τους. Πολύ περίεργο!

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Ωρε Δινόπουλε, να σε ρωτήσω. Το civic Type R πόσα αλόγατα βγάζει? Τουρμπίνα έχει? Είδα σήμερα ένα στην Πάτρα που δεν μου πολυέκανε για typeR και στάνταρ δεν είχε τουρμπίνα. Είχε όμως 4 χειροποίητες με συνολική διάμετρο για 600+ άτια, που επίσης στάνταρ έχουν φάει πολύ πολύ ζέστη από την όψη τους. Πολύ περίεργο!

240 ατμοσφαιρικά αν δεν κάνω λάθος. 120 στο λίτρο δηλαδή. Καθόλου άσχημα για ατμόσφαιρα ε???

Αρχική απάντηση από Shaman

240 ατμοσφαιρικά αν δεν κάνω λάθος. 120 στο λίτρο δηλαδή. Καθόλου άσχημα για ατμόσφαιρα ε???

200 καθαρα ατμοσφαιρα...

Αρχική απάντηση από Shaman

Kανεις λιγο λαθος βασικα :p

200 το -r και απο το ιδιο(σχεδον) μοτερ 240 το s2000.

Oσο για τις 4 μπουκες.....ελεος,τα 2λιτρα δε θα μπορουσαν να τις εκμεταλευτουν ουτε με 800αλογα...

Its all about the "kagouria" ;)

General specifications

Country of origin Japan

Year of introduction 2001

Introduced at 2001 Geneva Motorshow

Numbers built N/A

Body design N/A

Weight 1204 kilo / 2654.4 lbs

Drivetrain

Engine Straight 4

Engine Location Front , transversely mounted

Displacement 1.998 liter / 121.9 cu in

Valvetrain 4 valves / cylinder, DOHC w/ VTEC

Fuel feed Honda PGM-FI Fuel injection

Aspiration Naturally Aspirated

Gearbox 6 speed Manual

Drive Front wheel drive

Performance figures

Power 200 bhp / 149 KW @ 7400 rpm

Torque 196 Nm / 145 ft lbs @ 6500 rpm

BHP/Liter 100 bhp / liter

Power to weight ratio 0.17 bhp / kg

Top Speed 235 km/h / 146 mph

0-60 mph Acceleration 6.8 s

Αρχική απάντηση από Samael

Kανεις λιγο λαθος βασικα :p

200 το -r και απο το ιδιο(σχεδον) μοτερ 240 το s2000.

Oσο για τις 4 μπουκες.....ελεος,τα 2λιτρα δε θα μπορουσαν να τις εκμεταλευτουν ουτε με 800αλογα...

Its all about the "kagouria" ;)

Συμφωνώ σε όλα εκτός από το μέρος ότι τα 2 λίτρα δεν θα μπορούσαν να τις εκμεταλλευτούν! Φυσικά και ήταν για μόστρα οι εξατμίσεις. Το χρώμα τους ήταν περίεργο αφού σου λέω ότι από την εμπειρία μου οι εξατμίσεις αυτές σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο πέταγαν φωτιές. Τα δύο λίτρα που λές, με τα τούρμπο που μπορείς να τους βάλεις και για τέσσερις μεγάλες συζητάω για πάνω από ένα τούρμπο, είναι παράπάνω από αρκετά γι αυτές. Αν δεις χιλιοεξακοσσάρι με 500 άτια θα καταλάβεις τι μπορεί να κάνει ένα μοτέρ με σωστή φροντίδα. Τα άλογα θέλουν και την εξατμισή τους! Φυσικά και συμφωνώ ότι στο 99% των πειραγμένων η μία φτάνει και περισσεύει.

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 00:50]

Τι να ξαναδιαβάσω ρε φίλε? Με δουλεύεις? Καλά κάνει και απαντάει με άκυρα (εσύ λες ότι είναι άκυρα, όχι εγώ), ασχετο αν είναι ή δεν είναι άκυρα! Offtopic δεν το λένε? Πείτε ότι θέλετε δεν λέει το θέμα? Τι πάει να πει άκυρο? Στον trooper έγραψε μια πρόταση! Θα μπορούσε να του γράψει να το βάψει και ρόζ με κίτρινες βούλες. Τι σε νοιάζει εσένα? Που είδες ότι το post αυτό ήταν άσχετο με το θέμα δηλαδή? Ή ήταν άσχετο το σχόλιο για το μαύρο? Είσαι μέλος 8 μήνες και έχεις 800 posts! Εκτός και αν είσαι αστεράκι, που δεν το βλέπω, δεν γίνεται να έχεις γνώμη επι παντώς επιστητού! Η paschalia είναι μέλος 15 μήνες και έχει 200 posts! Τι μας λες τώρα! Και μετά λές για mods και λοιπά που έχουν την ίδια άποψη με σένα. Και πόσο σοβαροί είναι όλοι αυτοί δηλαδή που κρύβονται πίσω από ένα πιτσιρίκο? Αν ισχύει αυτό έτσι? Κάντε μας όλοι τη χάρη και ας ασχοληθεί ο καθένας με τον εαυτό του!

Περίεργο είναι το ύφος μου, περίεργη είναι και η ώρα. Δεν έχω με κανέναν τίποτα, δεν μπορώ όμως αυτό το πράγμα. Αντι να κοιτάμε να κάνουμε το forum λίγο καλύτερο, κοιτάμε πως θα την πει ο ένας στον άλλο. Πηγαίντε σε chat αμα θέλετε. Θα κάνει κάποιος ένα search για case mod και θα πέσει πάνω στα σχολιά σας για άσχετα posts. Φταίει σε τίποτα? Το forum είναι για ενημέρωση. Δεν είναι για κουβέντα. Και για να σε προλάβω, σου απαντάω εδώ, γιατί εδώ λέει ο καθένας ότι θέλει. OFFTOPIC, κατάλαβες?

Ωωωωωωωωωχου ρε γ@μω τα πμ μου, θες να σου δωσω το password να μπεις να δεις ποιοι εχουν κουραστει ή οχι?????Δεν λεμε για πιτσιρικια...

Εμενα με εχει κουρασει το ακυρο...

Εσυ θεωρεις δλδ οτι η προταση να βαψει το κουτι σκ@τουλι ειναι...εγκυρη?Καρα ακυρη ειναι αλλα πως να πουμε "Εεεε ειμαι κ εγω εδω!"...

Δεν καταλαβα περι αστερακιου...ειμαι μελος εδω 8 μηνες, και εχω 800 εγκυρα ποστ τουλαχιστον...απο ολα αυτα σιγουρα τα περισσοτερα ειναι ερωτησεις για να μαθω σε ενα φορουμ με PC τι να κανω...οχι καθε ποτε κλ@νει η αλεπου:TD:

Αν θελει, οποιος ηταν αυτος που μιλουσαμε στο MSN, ας σου στειλει το log...

Εχω λογο δλδ να εκθεσω καποιον χωρις να ισχυει?????

Επισης οποιος δεν θελει να το παιξει διπλωματης και καλα....ας το πει...τοσοι εχουμε την ιδια αποψη με μενα αλλα δυστυχως μερικοι...αστο γ@μα το...

Ναι ειναι ΠΑΡΑ πολυ περιεργο το υφος σου...η ωρα...ε και αυτη ειναι καπως..

Ξερεις γιατι την λεω στη Πασχαλια? Για να γινει το φορουμ καλυτερο...

Δες ποσα οφφτοπικ της μπαινουν σε σοβαρα θεματα....αν δεν τα προλαβεις μεχρι να μεταφερθουν ή να διαγραφουν...

Κριμα ομως που για να μην γινει μπαχαλο κ χαλαστουν οι "σχεσεις" εδω μεσα, μερικοι δεν μιλανε...

Κανε ενα poll(υπερβολικο το ξερω...), ανωνυμα, κ να κατσω να με μαμησετε αν εχω αδικο...

Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...

Αμαν πια...:( :( :TD:

Συμφωνώ σε όλα εκτός από το μέρος ότι τα 2 λίτρα δεν θα μπορούσαν να τις εκμεταλλευτούν! Φυσικά και ήταν για μόστρα οι εξατμίσεις. Το χρώμα τους ήταν περίεργο αφού σου λέω ότι από την εμπειρία μου οι εξατμίσεις αυτές σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο πέταγαν φωτιές. Τα δύο λίτρα που λές, με τα τούρμπο που μπορείς να τους βάλεις και για τέσσερις μεγάλες συζητάω για πάνω από ένα τούρμπο, είναι παράπάνω από αρκετά γι αυτές. Αν δεις χιλιοεξακοσσάρι με 500 άτια θα καταλάβεις τι μπορεί να κάνει ένα μοτέρ με σωστή φροντίδα. Τα άλογα θέλουν και την εξατμισή τους! Φυσικά και συμφωνώ ότι στο 99% των πειραγμένων η μία φτάνει και περισσεύει.

Δλδ τι χρωμα ειχε?Αν ηταν αυτο το ειριδιζων(σκοτωσα τη λεξη σιγουρα!) μπλε περιεργο...απλα ηταν τιτανιο..

Τα αλογα κ τα καυσαερια θελουν τη σωστη διαμετρο...

fANiS_K υπάρχει και το κουμπί διόρθωση δε χρειάζεται να κάνεις τρία συνεχόμενα post για να γράψεις μια πρόταση

Επειδή λοιπόν οι φίλοι σου δεν το λένε μόνοι τους, να μην το λες και σύ! Το ότι μας λες ότι αυτό είναι άποψη κι άλλων δεν το κάνει ισχυρό επιχειρημα. Και φυσικά δεν θεωρώ άκυρη όποια άποψη πάνω στο θέμα! Έτσι γουστάρει και της αρέσει το χρώμα που προτείνει. Έχεις πρόβλημα? Πήγαινε πέστο στους φίλους σου στο msn. Μην το εφαρμόζεις. Αν σου πεί κάτι μην το κάνεις. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις άσχετο! Επειδή δεν σου αρέσει? Και ποιος νοιάζεται? Δεν με απασχολεί στο ελάχιστο ποιος κουράστηκε και ποιος δεν κουράστηκε. Δεν τους βλέπω να το λένε. Και εσύ λές ότι δεν είναι πιτσιρικάδες σαν και σενα και τα λοιπά. Σκέφτηκες ποτέ ότι αυτοί αν υπάρχουν, δεν τα λένε στο forum επειδή είναι προσωπικές τους απόψεις, δεν ενδιαφέρουν κανέναν, δεν είναι άξιες προσοχής, και είναι και εντελώς παράλογες? Καταλαβαίνεις ότι το ιντερνετ είναι ότι πιο ελεύθερο υπάρχει και υπάρχει ελευθερία απόψεων? Καταλαβαίνεις επίσης ότι άπαξ και η άποψη αφορά το θέμα, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή είναι σεβαστή και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να την κατακρίνεις? Φυσικά όλα αυτά, αν η άποψη δεν σε θίγει, πράγμα που δεν νομίζω ποτέ ότι συνέβει. Καταλαβαίνεις επίσης την παροιμία μην κρίνεις για να μην κριθείς? Αν εγώ πρότεινα ένα poll για σένα? Και κάτι τελευταίο. Δεν κατάλαβα σε κανένα σημείο της κουβέντας γιατί θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερό της. Δεν κατάλαβα επίσης γιατί το forum θα γίνει καλύτερο αν σταματήσει να ποστάρει αυτή και όχι εσύ.

Κουράστηκα, πάω να πιώ κανένα ποτάκι. Έχεις χρόνο μέχρι αύριο λοιπόν. Ρωτά εκεί και τα φιλαράκια σου στο msn και απάντησέ μου. Byeee.:hi:

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 02:20]

Επειδή λοιπόν οι φίλοι σου δεν το λένε μόνοι τους, να μην το λες και σύ! Το ότι μας λες ότι αυτό είναι άποψη κι άλλων δεν το κάνει ισχυρό επιχειρημα. Και φυσικά δεν θεωρώ άκυρη όποια άποψη πάνω στο θέμα! Έτσι γουστάρει και της αρέσει το χρώμα που προτείνει. Έχεις πρόβλημα? Πήγαινε πέστο στους φίλους σου στο msn. Μην το εφαρμόζεις. Αν σου πεί κάτι μην το κάνεις. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις άσχετο! Επειδή δεν σου αρέσει? Και ποιος νοιάζεται? Δεν με απασχολεί στο ελάχιστο ποιος κουράστηκε και ποιος δεν κουράστηκε. Δεν τους βλέπω να το λένε. Και εσύ λές ότι δεν είναι πιτσιρικάδες σαν και σενα και τα λοιπά. Σκέφτηκες ποτέ ότι αυτοί αν υπάρχουν, δεν τα λένε στο forum επειδή είναι προσωπικές τους απόψεις, δεν ενδιαφέρουν κανέναν, δεν είναι άξιες προσοχής, και είναι και εντελώς παράλογες? Καταλαβαίνεις ότι το ιντερνετ είναι ότι πιο ελεύθερο υπάρχει και υπάρχει ελευθερία απόψεων? Καταλαβαίνεις επίσης ότι άπαξ και η άποψη αφορά το θέμα, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή είναι σεβαστή και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να την κατακρίνεις? Φυσικά όλα αυτά, αν η άποψη δεν σε θίγει, πράγμα που δεν νομίζω ποτέ ότι συνέβει. Καταλαβαίνεις επίσης την παροιμία μην κρίνεις για να μην κριθείς? Αν εγώ πρότεινα ένα poll για σένα? Και κάτι τελευταίο. Δεν κατάλαβα σε κανένα σημείο της κουβέντας γιατί θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερό της. Δεν κατάλαβα επίσης γιατί το forum θα γίνει καλύτερο αν σταματήσει να ποστάρει αυτή και όχι εσύ.

Κουράστηκα, πάω να πιώ κανένα ποτάκι. Έχεις χρόνο μέχρι αύριο λοιπόν. Ρωτά εκεί και τα φιλαράκια σου στο msn και απάντησέ μου. Byeee.:hi:

Μπλεοθονη καλυτερα πηγαινε να πιεις το ποτακι σου γιατι απο το περασμενο της ωρας κ απο τη κουραση μαλλον βγαζεις κ πραγματα απο το μυαλο σου...

Που ειπα οτι με θεωρω καλυτερο μελος απο αυτη?????

Δεν ειπα να σταματησει να ποσταρει...τα ποστ ομως να αφορουν θεματα του lab κ οχι του offtopic...

Κανε ενα poll κ για μενα αν θες...ποσως με ενδιαφερει;)

Και ξερεις κατι...το λιβανιζουμε τοση ωρα για το τιποτα...

Δεν ειναι ασχετα ε?????Παρε το ποτακι σου, αν θες, κ κατσε διαβασε μερικα ποστ...αρκετα αν εχεις χρονο...και πες μου αν πραγματικα σου κανουν αυτο το κλικ, που να λες "Ωπ να ενα χρησιμο ποστ ΣΤΟ LAB ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ LAB"!!!!!

Επισης επειδη με εκνευριζεις με το να μου λες οτι τα ατομα που μιλησαμε σε MSN ή πμ επιπεδο ειναι μη υπαρκτα...κοφτο...εχω λογο να πω ψεμματα?Βγαλε μας κ τρελους ρε μπλεοθονη...

Ποιες το ποτακι σου, κ διαβασε αν εχεις χρονο κ πες μου..

Οτι να'ναι...:TD: :TD: :TD: :TD: :TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.