Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sotiris

άντε ρε κάφροι κιθαρωδοί της κακιάς ώρας που θέτε και ενισχυτή, μουσικάντηδες του 5-τονικού, ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟΙ.

Προσωπικά έχω αφήσει τη 12χορδη πλέον και ψάχνω πιο "περίεργες" κλίμακες και ακόρντα. ’μα έχεις καμία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πες μου... ;)

Αρχική απάντηση από astrolabos

Δηλαδή τόσο καιρό που δεν υπήρχαν οι 12χορδες τί έκανε ο κόσμος; Η μουσική ήταν πιο φτωχη;

:TD::TD::TD:

Έλεος ρε συ... Καταρχάς 12χορδες υπάρχουν αρκετές δεκαετίες τώρα. Και δεν είπα οτι η μουσική είναι πιο φτωχή, αλλά ο ήχος της κιθάρας είναι πιο πλούσιος... :)

Μόνο άμα ακούσεις δίπλα δίπλα 6χορδη και 12χορδη θα καταλάβεις τι λέω... ;)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

εγκώ ντεν κσέρι κοιθάρα μάϋ ντήαρ

τα 88 πλήκτρα μου μού φτάνουν για να στη λέω όποτε θέλω :)

εγκώ ντεν κσέρι κοιθάρα μάϋ ντήαρ

τα 88 πλήκτρα μου μού φτάνουν για να στη λέω όποτε θέλω :)

:hehe:

Ρε συ, εσύ έχεις και τόσα χρόνια πείρας στην πλάτη σου... Εγώ 2-3 χρόνια παίζω μόνο... :p

Είμαι μαθητούδι ακόμα... :innocent:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

:hehe:

Ρε συ, εσύ έχεις και τόσα χρόνια πείρας στην πλάτη σου... Εγώ 2-3 χρόνια παίζω μόνο... :p

Είμαι μαθητούδι ακόμα... :innocent:

δεν μετράνε τα χρόνια, μετράει η εξάσκηση :)

αν παίζεις πολύ, θα γίνεις πολύ καλός, οπότε αντί να σπαμάρεις ΠΑΙΖΕ :D

δεν μετράνε τα χρόνια, μετράει η εξάσκηση :)

αν παίζεις πολύ, θα γίνεις πολύ καλός, οπότε αντί να σπαμάρεις ΠΑΙΖΕ :D

Κοίτα, στα 2-3 χρόνια που παίζω έχω αποκτήσει μια Α τεχνική και πείρα. Πολλοί με ρωτάνε πόσα χρόνια παίζω και όταν ακούνε την απάντηση μένουν.

Προσωπικά δεν πιστεύω οτι παίζω τόσο καλά, πάντως ό,τι μπορώ κάνω. Λόγω μαθημάτων κτλ, μπορεί να παίξω απο καθόλου μέχρι 3-4 ώρες τη μέρα.

Και όσον αφορά το "στη λέω" κτλ, πιστεύω πως οι μουσικοί δεν πρέπει να βλέπουμε ανταγωνιστικά ο ένας τον άλλο αλλά συναδελφικά... ;) Πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλο γιατί όλοι μαζί έτσι προωθούμε τη μουσική. :)

Τέσπα. spam over. Ώρα για ύπνο... :hehe:

άντε ρε κάφροι κιθαρωδοί της κακιάς ώρας που θέτε και ενισχυτή, μουσικάντηδες του 5-τονικού, ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟΙ.

μετα απο αυτο το face-melting επιχειρημα απο τον πιγκουινο εγω λεω να αποσυρθω... :hehe:

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Master of Puppets - Solo

Master of Puppets - Riffs

Εγω, σε divx με ον μετρονομο στο αυτι για να ακουω καλα τικ τακ, με καραμελα στο στομα (φαινεται ενα πρισμενο μαγουλο) και την αδερφη μου να παιρνει καμερα:tomato: :tomato: :tomato:

Μπραβο Πανεα....αντε και Τζ.Χεντριξ..Ε.Κλαπτον η οτι θες....

E, μιας και πηραμε φορα κ εκθετουμε τα δημιουργηματα μας.... '>Χου ρα πιγκουινε!

Αρχική απάντηση από F117

ξεπουλάει ο FrOsT :o :O loooooooooooooooooool! πάει για PC μ φαίνετε new :p

Μπααααα, πρέπει να περάσω κάνα μάθημα γιατί δεν πάει άλλο + χρειάζομαι τα φράγκα...

Αρχική απάντηση από FrOsT

Μπααααα, πρέπει να περάσω κάνα μάθημα γιατί δεν πάει άλλο + χρειάζομαι τα φράγκα...

μιλησε ο αγγελικος εαυτος του φροστ. Σε 2 εβδομαδες θα του λεει ο διαβολακος "dell 20' wide or Nec 20' wide , that is the question my friend"

Αρχική απάντηση από ea6gka

μιλησε ο αγγελικος εαυτος του φροστ. Σε 2 εβδομαδες θα του λεει ο διαβολακος "dell 20' wide or Nec 20' wide , that is the question my friend"

Μόνο οθόνη θα πάρω αν φύγει η 19αρα...

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Κανενας να μιλησουμε????

Ολοι κοιμαστε???¨(

MSN το καταντήσατε το "Πείτε ο,τι θέλετε"......

:p :P :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.