Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Καταρχήν δεν είμαι φίλος σου :p

Κατά 2ον, δεν είμαι moderator :p

Κατά 3ον, την πρώτη φορά που πήρα εγώ ηλεκτρονικό φιλί ήταν από τον αποθηκάριο γνωστής αλυσίδας υπολογιστών, που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Ελεάνα :p

1. :(....μονο του spc και του SLN...???:( τι παραπαν εχουν αυτοι οι 2 απο μενα???

2.Συγνωμη κυριε αδμινιστρατορα...:p

3.Δεν ευχαριστας τον θεο που ηταν ευτυχως ηλεκτρονικο????:p

Αρχική απάντηση από RootX

Κατά 3ον, την πρώτη φορά που πήρα εγώ ηλεκτρονικό φιλί ήταν από τον αποθηκάριο γνωστής αλυσίδας υπολογιστών, που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Ελεάνα :p

:hehe: :worship:

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 02:02]

1. :(....μονο του spc και του SLN...???:( τι παραπαν εχουν αυτοι οι 2 απο μενα???

Του spc του κλειδωνει τα thread, εμενα με εχει στο φτυσιμο...

Ψαξε αλλου για τις αγαπες του:unsure:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 01:56]

Δεν θέλω να γίνω αδιάκριτος , αλλά τις λεπτομέρειες πως τις έμαθες;

Ρε παιδια εχει δοκιμασει κανεις kingston value 2χ1gb σε dfi nf4 939?

Στο e-shop λεει οτι ειναι ασυμβατες και στο site της kingston ειδικα value&dfi ultra-d λεει οτι ειναι συμβατες.Δεν με ενδιαφερει το τι τσιπ φορανε.

καλησπερα και καλη εβδομαδα.Αρχιζουν καινουριες ιατρικες εξετασεις δυστηχως παλι δεν ειμαι καλα.Σας ευχομαι ολους σας μεσα απο την καρδια να εχετε την ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ευχαριστω πολυ παιδια το κακο με την ασθενεια μου ειναι οτι ειναι χρονια δλδ θα παιρνω φαρμακα παντα το πολεμαω οσο μπορω...................

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Δεν θέλω να γίνω αδιάκριτος , αλλά τις λεπτομέρειες πως τις έμαθες;

προφανως στο πρωτο ραντεβου :p

Στις adsl της Vivodi, περιλαμβάνουν εξοπλισμό? ADSL access ΑΡΥΣ και DSLnet από VIvo...έχει και ρουτερ μέσα στην συνολική τιμή?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.