Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Sol

άσχετο, αν μείνεις κάποια ώρα idle γίνεται log off?

Μαλλον γιατι εγω απο την ωρα που ποσταρα δεν "βγηκα".... αλλα δεν με εδειξε online στο screenshot σου...

Εχω το F.E.A.R Ιταλικό :S υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω την γλώσσα ? [έστω τους υπότιτλους και το μενου , στις φωνές δεν με πειράζει ] .

Εσυ τουλαχιστον ακους και κανα speech... Εμενα ειναι μουγκο! Μονο εφφε και μουσικη παιζει... Τις ομιλιες δεν τις ακουω.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Θέλω να κάνω submit το score μου στο 3dmark06 και δεν με αφήνει. Με το που πατάω "Submit saved result", αμέσως βγάζει μηνυματάκι "Submission failed"!!!! Δεν έχω "πειράξει" το 3dmark. Είναι η free έκδοση που κατέβασα από το futuremark.com///

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Θέλω να κάνω submit το score μου στο 3dmark06 και δεν με αφήνει. Με το που πατάω "Submit saved result", αμέσως βγάζει μηνυματάκι "Submission failed"!!!! Δεν έχω "πειράξει" το 3dmark. Είναι η free έκδοση που κατέβασα από το futuremark.com///

Δοκιμή από άλλο pc με εγκατεστημένο το 06?

Αρχική απάντηση από RootX

Δοκιμή από άλλο pc με εγκατεστημένο το 06?

Είναι μια ιδέα αλλά άβολη. Δεν έχω 2ο PC στο σπίτι. To laptop το έδωσα στην αδελφή μου και το άλλο PC είναι γύρω στα 30χλμ μακριά.

'Αλλο πρόβλημα!Χθές το βράδυ άφησα να τρέχει το s&m 1.8a.Eίχα τσεκάρει όλα τα τεστ(μαζί με το HDD).To πρωί λοιπον βλέπω να έχει περάσει cpu,memory και να 'χει βγάλει Microsoft error κατα την διάρκεια των hdd tests(.οπου και ήταν skipped βεβαιως βεβαιως).Ο σκληρός ειναι raptor 74gb..έχει αντιμετωπίσει άλλος πρόβλημα με αυτό το τέστ?

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 761 Kbps about 0.8 Mbps (tested with 579 kB)

Download Speed is:: 93 kB/s

Tested From:: http://testmy.net (main)

Test Time:: 2006/03/10 - 4:56am

Bottom Line:: 14X faster than 56K 1MB Download in 11.01 sec

Tested from a 579 kB file and took 6.234 seconds to complete

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 Firefox/1.0.7

Diagnosis: Awesome! 20% + : 55.94 % faster than the average for host (vivodi.gr)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-NG509XU4Y

Κατι παει να κανει...

Αρχική απάντηση από DarkSaga [07-03-2006 01:08]

ξέρετε κανα πρόγραμμα που να κάνει Posterize εικόνες?

να του λες αυτή βγάλτη σε 5χ5 κόλλες Α4?

είχα ένα pro print pack Η κάπως έτσι αλλα δε το βρήσκω....

το κέρατό μου....

http://arje.net/rasterbator

Αρχική απάντηση από cherryman

ειμαι ενα πιτσιρικοζουπο το ξερετε???????

τι είσαι?????

Χμ. Από πότε τα waterblocks έχουν πάχος βάσης 0.8mm - 1mm ? :whistle2:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=137186

billpeppas, αυτό που είπες σχετικά με το πάχος του πάτου, ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί καθόλου (5mm). Πιστεύεις ότι αν το φάω με τροχό θα γίνει δουλειά; Πόσο μικρό εκτιμάς ότι θα πρέπει να γίνει το πάχος; Αν είναι να γίνει όσο το δυνατόν μικρότερο, τότε βάζω την 'οροφή' στη cpu και όχι τον πάτο! :) Τότε (με βάση την τωρινή ιδέα) το πάχος θα φτάσει τα 0.5mm - 0.7mm. Αν και πάλι υπάρχει πρόβλημα, τότε βάζουμε μια φέτα αλουμινίου όσου πάχους θέλουμε εμείς στην οροφή! Σωστός; ;)

0,8mm - 1mm είναι λογικό size.

Αν το φας με οποιοδήποτε μέσο, μετά θα πρέπει οπωσδήποτε ( εγω θα έλεγα να το κάνεις ακόμα και δίχως να έκανες κάποια παρέμβαση στον πάτο της ψύκτρας ) lapping.

Όσο λειότερη η επιφάνεια, τόσο καλύτερη επαφή και μεταφορά θερμότητας.

Αρχική απάντηση από cherryman

ειμαι ενα πιτσιρικοζουπο το ξερετε???????

Θα έλεγα τώρα αλλά ας όψεται που είναι παρασκευή σήμερα :p

Αρχική απάντηση από sotiris

πες μου, τι είσαι?

"πες μου, τι είσαι?" - ρε παιδιά υπάρχει πουθενά αυτό το βιντεάκι, γιατί δεν το είδα ποτέ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.