FrOsT Μάρτιος 9, 2006 #14281 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από unseen ειναι μεγαλη η ταπα λεμεεε... Οριστε και με νεο Bios... http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2716&p=1 Yγ.Cedar Mill in da house
Qlim4X Μάρτιος 9, 2006 #14283 Μάρτιος 9, 2006 Επίσης έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί πολλές φορές όταν κάνω μον0ο κλικ το λαμβάνει σαν διπλό???Το πάθαινα και με παλιότερα ποντίκια αυτό.Πάω να κλίσω ένα παράθυρο και κλίνει 2 Η πάνω να επιλέξω ένα αρχείο και μου τα ανοίγει.Κανείς καμιά ιδέα????
FrOsT Μάρτιος 9, 2006 #14285 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Επίσης έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί πολλές φορές όταν κάνω μον0ο κλικ το λαμβάνει σαν διπλό???Το πάθαινα και με παλιότερα ποντίκια αυτό.Πάω να κλίσω ένα παράθυρο και κλίνει 2 Η πάνω να επιλέξω ένα αρχείο και μου τα ανοίγει.Κανείς καμιά ιδέα???? Δοκίμασε το mouse σε άλλο pc να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει αυτό...
Qlim4X Μάρτιος 9, 2006 #14286 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Δοκίμασε το mouse σε άλλο pc να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει αυτό... Κανένα πρόβλημα σε άλλο pc..Ρε λες να απέκτησα το super double click???(SUPERMAN! ! ! ! ! ! !)
spresv Μάρτιος 9, 2006 #14287 Μάρτιος 9, 2006 @unseenΑδερφε, μην αρπαζεσαι, δεν ειπα τπτ να σε προσβαλλω, ή τουλαχιστον δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Η υπογραφη ειχε να αναβαθμιστει πανω απο 3μηνο, αν θες ξαναριξε μια ματια... Επιμενω παντως οτι στο δικο μου μηχανημα που εχω μπροστα μου κ ξερω τι γινεται, εχω να δω bsod απο περυσι που την ειχαν ακουσει τα win....
unseen Μάρτιος 9, 2006 #14288 Μάρτιος 9, 2006 ποιος αρπαζετε βρε κουμπαρε? Εσυ ησουν απο τους τυχερους και δουλευει..
FrOsT Μάρτιος 9, 2006 #14289 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από unseen ποιος αρπαζετε βρε κουμπαρε? Εσυ ησουν απο τους τυχερους και δουλευει.. Και εγώ χ2! Μια dfi με 4400+ στο βασικό και μια με 3500+ στον sever Δεν είναι θέμα h/w... Απλά δεν σε πάει!
unseen Μάρτιος 9, 2006 #14290 Μάρτιος 9, 2006 γιαυτο βρε καμμενε κι εσυ λες στους πελατες να παρουν intel? Aντε εξηγησε στον αλλον απο το τηλεφωνο να βγαλει την μπαταρια ή τις μνημες...
astrolabos Μάρτιος 9, 2006 #14291 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Επίσης έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί πολλές φορές όταν κάνω μον0ο κλικ το λαμβάνει σαν διπλό???Το πάθαινα και με παλιότερα ποντίκια αυτό .Πάω να κλίσω ένα παράθυρο και κλίνει 2 Η πάνω να επιλέξω ένα αρχείο και μου τα ανοίγει .Κανείς καμιά ιδέα???? Το ίδιο μου κάνει και εμένα με το MX1000 της Logitech. Δεν γίνεται συνέχεια, επαναλαμβάνεται περιοδικά.
FrOsT Μάρτιος 9, 2006 #14292 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από unseen γιαυτο βρε καμμενε κι εσυ λες στους πελατες να παρουν intel? Aντε εξηγησε στον αλλον απο το τηλεφωνο να βγαλει την μπαταρια ή τις μνημες... Intel γιατί είναι εύκολα σε αρκετές περιπτώσεις όπως τα 4χ512...DFI & AMD δεν "φτάνουν" για όλους...υ.γ. dfi stock clocks με οποιονδήποτε cpu δεν έχει βγάλει πρόβλημα... (από αυτά που έχω συναρμολογήσει και πουλήσει) + το μόνο rma που έγινε σε dfi είναι του doom που δεν είναι και τόσο ευγενικός με το h/w
unseen Μάρτιος 9, 2006 #14293 Μάρτιος 9, 2006 Eνταξει νεος δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα. DFI+AMD = αγια! Αλλωστε εισαι γνωστο fanboy...Υγ.Ακομη και εσενα θυμαμαι που μας ελεγες για τις μνημες που χρειαστηκε να βαλεις-βγαλεις χωρις λογο... ε
Qlim4X Μάρτιος 9, 2006 #14294 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Το ίδιο μου κάνει και εμένα με το MX1000 της Logitech. Δεν γίνεται συνέχεια, επαναλαμβάνεται περιοδικά. Κατά έναν περίεργο λόγω το ίδιο και σε μένα και πάντα σε Logitech ποντίκια.
FrOsT Μάρτιος 9, 2006 #14295 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από unseenΥγ.Ακομη και εσενα θυμαμαι που μας ελεγες για τις μνημες που χρειαστηκε να βαλεις-βγαλεις χωρις λογο... ε Όταν ήμουν με τον wini και 2805 με νερό.Καλά το ότι κάνει κουλά άμα το τσιγκλά κάθε 3 και λίγο κάνει αλλά για κάθε μέρα είναι rock.Κάτσε να βγουν oι conroe και θα γίνω intel funboy αν μαμάν τόσο...
astrolabos Μάρτιος 9, 2006 #14296 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από unseen Eνταξει νεος δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα. DFI+AMD = αγια! Αλλωστε εισαι γνωστο fanboy... Υγ.Ακομη και εσενα θυμαμαι που μας ελεγες για τις μνημες που χρειαστηκε να βαλεις-βγαλεις χωρις λογο... ε
Maximus Μάρτιος 9, 2006 #14297 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από spresv @unseen Αδερφε, μην αρπαζεσαι, δεν ειπα τπτ να σε προσβαλλω, ή τουλαχιστον δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Η υπογραφη ειχε να αναβαθμιστει πανω απο 3μηνο, αν θες ξαναριξε μια ματια... Επιμενω παντως οτι στο δικο μου μηχανημα που εχω μπροστα μου κ ξερω τι γινεται, εχω να δω bsod απο περυσι που την ειχαν ακουσει τα win.... Εγώ είμαι φρόνιμο παιδί και BSOD έχω να δω ΠΟΛΥ καιρό, παίζει από την εποχή του 3000+ να είναι. Βέβαια δεν έχω DFI :D Πάντως για το τεστ έχω ακούσει πάρα πολλά να λέγονται, αν δεν πιάσουμε στα χέρια μας τα CPU δουλειά δε γίνεται. ’μα είναι αληθινά όμως, στους μπλε αξίζει ένα (και όχι μόνο) μπράβο. Αν όχι, τότε αξίζουν μπράβο στους Marketing Managers που κάνουν τέτοια διαφήμιση.
Makis Hourdakis Μάρτιος 9, 2006 #14300 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Παιδες είναι η ηδέα μου η το thelab σέρνετε??? Μια απο τα ίδια εδώ... Κολλάει πολλή ώρα σε ένα "www.googleanalytics.com" ή κάτι τέτοιο όταν φορτώνει... Όλα τα άλλα τζιτζι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.