Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ρε Χρηστο, σορρυ, αλλα ελεος! Ποια κολληματα κ μπλε οθονες? DFI k Venice 3000+ @ 2600 εχω κ uptime 2 βδομαδες+ σε ξεκοιλιασμενα win !!! K εγω περιμενω εναγωνιως να δω τι σκ@τ@ θα βγαλει η intel, αλλα μη λεμε οτι θεμε....

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spresv

Ρε Χρηστο, σορρυ, αλλα ελεος! Ποια κολληματα κ μπλε οθονες? DFI k Venice 3000+ @ 2600 εχω κ uptime 2 βδομαδες+ σε ξεκοιλιασμενα win !!! K εγω περιμενω εναγωνιως να δω τι σκ@τ@ θα βγαλει η intel, αλλα μη λεμε οτι θεμε....

τα πουσαρει περισσοτερο απο οσο αντεχουν , για αυτο.

καλε μου φραγμα...

θα μου κανεις μια ξεναγηση για τα λοτζι ζ5400?

σκεφτομαι να τα τσιμπησω κι εγω μεσα στον απριλη... :D

εθεάθη γνωστός admin να περνάει την αλεξάνδρας 9 η ώρα το πρωί με αγουροξυπνημένο βλέμα (δυστυχώς δεν πρόλαβα να τον βγάλω πόζα).

Αρχική απάντηση από sotiris

εθεάθη γνωστός admin να περνάει την αλεξάνδρας 9 η ώρα το πρωί με αγουροξυπνημένο βλέμα (δυστυχώς δεν πρόλαβα να τον βγάλω πόζα).

damn, τελικά καλά είδα, ήταν πιγκουινάκι :hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

damn, τελικά καλά είδα, ήταν πιγκουινάκι :hehe:

πρέπει να βάλω κάνα διακριτικό στο αμάξι, μάλλον το σηματάκι του debian.

debian racing :hehe:

παιδες , λιγη βοηθεια...εβαλα τους νεους drivers της ati αλλα τα μ**κισμενα χp πετανε μπλε οθονες....το system restore δεν πιανει....τι να κανω?αν απεγκαταστησω τους drivers απο safe mode και ξαναμπω κανονικα στα xp , ολα δουλευουν ρολοι...δυστυχως , δεν παιζουν παλιοι drivers.....somebody help me μουυυυυυυυυυυυυυυ

Και γω, εφτιαξα κ τον φορητο αποψε και δε παιζουνε βιδουλες πια στο εσωτερικο του :hehe:

καλημερα guys....

μια χειρα βοηθειας θα θελα.....

Υπαρχει κανενα πακετακι dsl που να μην σε δεσμευει για ενα χρονο..δλδ να χρησιμοποιησεις τους 3(η 4) μηνες που προσφερουν με τα ΜΕΓΑΛΑ γραμματα και μετα να διακοψεις την συνδεση?????Αν ναι ποια ειναι αυτη?(νομιζω ειχα δει διαφημιση της αλτεκ που ελεγε κατι τετοιο στην τβ αλλα στο σιτε δεν λενε τιποτα)Επισης εστω οτι την κοβεις τι κοβεις ακριβως...μονο τον παροχεα??Το παγιο της γραμμης συνεχιζει να υπαρχει...αν θελησω δλδ να αλλαξω αλλον παροχεα με το περας της προσφορας θα πρεπει να ενεργοποισω παλι την γραμμη κλπ κλπ..??

Επισης αν και μοιαζει εγωιστικο μην με παραπεμψετε σε σιτε adsrgr ,forthnet ,ote klp γιατι για μιση ωρα αυτα κοιτουσα....Ισως να μην εψαχνα σε σωστο σημειο ,παντως απαντηση δεν πηρα.....(και με κυνηγαν να αφησω και την γραμμη ελευθερη οποτε δεν παιζει να κατσω με τις ωρες:p)

Αρχική απάντηση από ea6gka

τα πουσαρει περισσοτερο απο οσο αντεχουν , για αυτο.

Ναι σιγα... κι εγω στα 2700 τον ειχα με γαιδουροψυκτρα...

@spresv

Για αρχη βαλε dual channel δουλεψε ξανα καναδυο βδομαδες και ξαναανεφερε. Και οχι να το αφησεις ανοικτο. Αλλα ανοιξε κλεισε.

Και δεν ειναι το προβλημα μονο σε dfi αλλα και σε αλλες μητρικες...

Πιστεψε με δοκιμαζω καθημερινα πολυ hardware...

και ασε τα ελεος κλπ...

Αρχική απάντηση από xylokastro

παιδες , λιγη βοηθεια...εβαλα τους νεους drivers της ati αλλα τα μ**κισμενα χp πετανε μπλε οθονες....το system restore δεν πιανει....τι να κανω?αν απεγκαταστησω τους drivers απο safe mode και ξαναμπω κανονικα στα xp , ολα δουλευουν ρολοι...δυστυχως , δεν παιζουν παλιοι drivers.....somebody help me μουυυυυυυυυυυυυυυ

Έβαλες Framework 1.1?

Αρχική απάντηση από unseen

Ναι σιγα... κι εγω στα 2700 τον ειχα με γαιδουροψυκτρα...

.

lol ο ξαδερφος λεει οτι λες ψεματα , δε το πιστευω :hehe:

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Παιδες είναι η ηδέα μου η το thelab σέρνετε???

Μια χαρά το βλέπω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.