Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Να μεινεις με το ελικοπτερο σου.

μη τυχον και σε δω κακομοιρη μου να ποσταρεις τιποτα με ιντελ μαυρο φιδι που σε εφαγε!

Μου εμαθες και την λαιλαπα...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen

ναι ναι τρελα γουστα! Αλλα να μην πω τι ειστε ολοι σας... Κανενας δεν βγαινει να πει οτι εχει κολληματα κλπ... Ολοι πινετε νερο στην dfi+amd...

RockStable λέμε

Χρηστο ποτέ δεν αμφισβήτησα τυχόν προβλήματα dfi και πολλα εκτων οποιων τα ανεφερα κιολα , αλλα προβλήματα του τύπου βοήθεια δεν μπορώ να κάνω wr , βοήθεια η dfi σκοτωσε τον σκύλο μου η δεν μπορώ να τρέξω 300 1-1 noname rams διαφόρων οικογενειων . ε αυτα δεν είναι προβλήματα.

Βρήκα μια καλύτερη τιμωρία απο το ban. Μπορείται όποιος δεν είναι ήσυχος να τον βάζετε να διαβάζει όλο το "πείτε ό,τι θέλετε" και να γράφει μια περίληψη... :hehe: :hehe: :hehe:

(περιμένω τις μιζες μου απο τους AMDάδες για την ωραία αλλαγή θέματος που έκανα... :rolleyes: ) :p

Αρχική απάντηση από Athens2004

Χρηστο ποτέ δεν αμφισβήτησα τυχόν προβλήματα dfi και πολλα εκτων οποιων τα ανεφερα κιολα , αλλα προβλήματα του τύπου βοήθεια δεν μπορώ να κάνω wr , βοήθεια η dfi σκοτωσε τον σκύλο μου η δεν μπορώ να τρέξω 300 1-1 noname rams διαφόρων οικογενειων . ε αυτα δεν είναι προβλήματα.

Τωρα ρε νεος πλακα μας κανεις? Αναφερομαι νομιζεις σε τετοια "προβληματα"??

Ας μας πουν ,μερικοι απο δω μεσα ποσες φορες χρειαστηκε να βαλουν-βγαλουν μνημες και να κανουν clear cmos χωρις λογο...

Και άλλος ένας, αλλά είναι απόλαυση :p

Τι το ψάχνεις, 2 είναι τα trends σήμερα: dfi και linux. Αποφύγαμε το linux και καλά γιατί δεν έχουμε χρόνο, αλλά μας την φύλαγε η dfi στη γωνία :rofl:

Αρχική απάντηση από RootX

Και άλλος ένας, αλλά είναι απόλαυση :p

Τι το ψάχνεις, 2 είναι τα trends σήμερα: dfi και linux. Αποφύγαμε το linux και καλά γιατί δεν έχουμε χρόνο, αλλά μας την φύλαγε η dfi στη γωνία :rofl:

ε στο πινακα θες να πεις , εκει την ωρα που πας να κανεις μπανιο ακους το καταραμενο ηχο...ΤΣΑΦΦΦΦ και για μια μερα ακομα ανεχεσαι τις μυγες γυρω σου :hehe:

Αρχική απάντηση από unseen

Ολοι πινετε νερο στην dfi+amd...

Μη γενικεύεις! Εγώ πίνω νερό μόνο στην AMD. Και στην VIA... (τώρα αυτό για καλό το είπα????)

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:18]

Τωρα ρε νεος πλακα μας κανεις? Αναφερομαι νομιζεις σε τετοια "προβληματα"??

Ας μας πουν ,μερικοι απο δω μεσα ποσες φορες χρειαστηκε να βαλουν-βγαλουν μνημες και να κανουν clear cmos χωρις λογο...

τα αγαθα κοποις κτώνται . :hehe:

Official or private?

Δοκίμασα private και με άρεσε...

Παίζει να πάρω και τζάμπα account για official και το σκέφτομαι...

Αρχική απάντηση από FrOsT

Δοκίμασα private και με άρεσε...

Παίζει να πάρω και τζάμπα account για official και το σκέφτομαι...

Αν έχεις σκοπό να καείς, τράβα σε official που έχει περισσότερους τρόπους :hehe:

Αν έχεις σκοπό να καείς, τράβα σε official που έχει περισσότερους τρόπους :hehe:

Η ψήφος σας καταμετρήθηκε.

Που να αρχίζεις πάλι να σκοτώνεις Keltirs τώρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.