ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 7, 2004 #121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 Με δυσαρεστεί η προς ψόγον χρήση του ονόματος Καραγκιόζης. Πρέπει νά συνειδητοποιήσουμε ότι πρόκειται για μεσήλικα, πολύτεκνο, ανάπηρο, που αντί να λουφάξει , όπως οποιοσδήποτε στην θέση του, ειρωνεύεται σαρκάζει, και χτυπάει όπως μπορεί την εξουσία αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Μεγαλόκαρδος δε, βοηθάει όσους έχουν ανάγκη. Μόνο ως τίτλος τιμής μπορεί να αναφερθεί το όνομα του.Στον αντίποδα ο Χατσιαβατης, όνομα βρισιά που εμπεριέχει τα χείριστα. Δεν αναφέρομε βέβαια στην ερωτική του ιδιαιτερότητα, αλλά στο ότι είναι άφυλος, παράσιτο, γονυκλισίας, οσφυοκάμπτης, και σφουγγοκολάρειος της εξουσίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 8, 2004 Author #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Μου την δινει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ να δουλευω ΚΥΡΙΑΚΗ πρωι οταν ολος ο κοσμος κοιματε. Και δεν ειναι και κανεις στο φορουμ και δεν ειναι και κανεις στο MSN.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 8, 2004 #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Ε οχι και κανείς, κλασικός καμμένος είναι πάντα εδώ... :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Φεβρουάριος 13, 2004 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 Αυτόν τον καιρό δεν δουλεύω και αυτό που με προβληματίζει πάνω από όλα είναι η επαγγελματική μου συνέχεια... Βαρέθηκα-κουράστηκα-σιχάθηκα να δουλεύω ως ιδιωτικός υπάλληλος (λογιστικά), και να ανέχομαι τις παραξενιές και τα κουσούρια του εκάστοτε "αφεντικού" που σου "κάνει χάρη" αν σε βάλει στο ΙΚΑ, ή σου πληρώνει τις υπερωρίες! Χώρια τον αγώνα που πρέπει να κάνεις για να πάρεις 50 ευρώ παραπάνω από το βασικό... Κατάντια'Οσο για να βρεις δουλειά, ζητάνε προϋπηρεσία... ΟΚ, ΑΛΛΑ όταν έρθει η κουβέντα για το οικονομικό, σου λέει "α, βρίσκω υπάλληλο με λιγότερα" ή περνάς ανάκριση "γιατί έφυγες" ή "γιατί σε διώξανε".... Αφού θες προϋπηρεσία ρε μαλ@κ@!Τα Εργασιακά πάνε από το κακό στο χειρότερο - ο εργοδότης κάνει ότι γουστάρει, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ έλεγχος, και σου λέει κιόλας "άμα γουστάρεις"!Φταίνε όμως και οι υπάλληλοι.. δε λέω μερικοί έχουν ανάγκη και τα καταπίνουν όλα, αλλά είναι λύση αυτή? Εκεί "πατάνε" και οι εργοδότες, και παίρνουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, με αποτέλεσμα να την πληρώνουν όλοι. Αλήθεια, η πολιτεία που είναι? Πως προστατεύει τον εργαζόμενο? Μας το παίζουν και "σοσιαλιστές" τρομάρα τους - αυτοί είναι πιο δεξιά από αυτούς που κατηγορούν ως "δεξια"! Δεν τα λέω αυτά θεωρητικά, έχω περάσει από αρκετές δουλειές και έχω δει τι γίνεται, όπως και πολλοί από εσάς, και ποτέ δεν ανέχτηκα την κοροϊδία και την ξεφτίλα... γι'αυτό και είμαι χωρίς δουλειά τώρα.δεν είμαι Κ(?).Κ.Ε., Ούτε ΠΑ.Σοσιαλιστικό(?!).Κ - δεν έχει να κάνει με κόμματα, και για μένα είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα εν έτει 2004, όπου η δουλειά έχει καταντήσει δουλεία-εκμετάλλευση, και αντί να πάμε μπροστά γυρνάμε πολλά, μα πάρα πολλά, χρόνια πίσω.Αυτό είναι που με απασχολεί και με προβληματίζει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρόΌλα τα άλλα έρχονται δυστυχώς σε δεύτερη μοίρα... και έχω ξενερώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 13, 2004 #125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 και γω αγχώνομαι για τον επαγγελματικό τομέα..επίσης μου την έδωσαν οι εκβιαστικοί αντισυνταγματικοί εκλογικοί κατάλογοι του πασοκ!! μα δεν ντρέπονται καθόλου σε αυτή τη χώρα...ντροπή τους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 13, 2004 Author #126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 απλα μου την ΔΙΝΟΥΝ οι ΑΣΧΕΤΟΙ στον χωρο. Οχι επειδη ειναι ασχετοι αλλα επειδη το παιζουν ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ..Αντε ρε ΓΙΔΙΑ πουληστε κανενα πετρογκαζ και αφηστε τα λεφτα του κοσμακη. Αει στο δι***λο. Συγχηστηκα παλι και θα κανω ρυτιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 13, 2004 #127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 μου τη δινει που το επιδομα ανθυγεινης εργασιας ειναι 2.92 ευρω τη μερα, κι η υπερωρια μου ακομα λιγοτερο.. ευτυχως το γαλατακι ειναι προσφορα της υπηρεσιας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Φεβρουάριος 13, 2004 #128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις και 23:06] απλα μου την ΔΙΝΟΥΝ οι ΑΣΧΕΤΟΙ στον χωρο. Οχι επειδη ειναι ασχετοι αλλα επειδη το παιζουν ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ..Αντε ρε ΓΙΔΙΑ πουληστε κανενα πετρογκαζ και αφηστε τα λεφτα του κοσμακη. Αει στο δι***λο. Συγχηστηκα παλι και θα κανω ρυτιδες. Πολύ καλά τα λές...Και να ξέρεις όμως ότι ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του, και των επιλογών του... γυρνάει ο τροχός...όλοι οι άσχετοι και οι αεριτζήδες, αργά ή γρήγορα, θα ξεσκεπαστούν...μόνο όσοι έχουν (Γερή) καβάντζα χρημάτων, τη γλιτώνουν (δυστυχώς..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 14, 2004 #129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 για τα νευράκια πατήστε εδώ :whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 29, 2004 #130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOk χαλαρωσα , be cool Vag be cool....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 1, 2004 #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ!Θα την σαπισω στα κροσε και στα λοου.δεν την αντεχω αλλο μου εχει ψησει το ψαρι στα χειλη.....Τελικα αυτο το thread ειναι απιθανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 1, 2004 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Ηρουλα μου γλυκια...........Ειναι μακρια η Πατρα..............Να δω ποτε θα μπορεσω να ερθω να σε δω(σε σκεφτομαι και δεν μπορω να στρωσω κ@λ@ να διαβασω γ@μω την εξεταστικη μου γ@μω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 1, 2004 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:54] Ηρουλα μου γλυκια...........Ειναι μακρια η Πατρα..............Να δω ποτε θα μπορεσω να ερθω να σε δω(σε σκεφτομαι και δεν μπορω να στρωσω κ@λ@ να διαβασω γ@μω την εξεταστικη μου γ@μω) ρε ρε μην την καλομαθαινεις....γιατι μετα θα νιωσεις οτι κραταει η trinity στο avatar σου πανω στο κεφαλι σου, και το κακο ειναι οτι οταν γυρισεις να δεις ποιος το κραταει ....εε δεν θα ειναι η trinity...αλλα η Ηρα...ρε θελουν βουρδουλα...ακου και την συμβουλη ενος γερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 1, 2004 #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Ρε παππουλη πες και σε μενα το νεο τιποτις γιατι τα χω βρει παλουκια με τις καταμαυρες ματαρες της!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω λαλισει με την παρτη της................Ερωτα μου αγιατρευτεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 1, 2004 #135 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 ...δεν ειναι μαματη αυτη η φαση που λιωνεις για παρτυ της?:flower: :flower: ειναι ειναι..... πλακα κανω πιο πανω..... βασικα παρατα την εξεταστικη και κατεβα κατω... ουτος οι αλλος η εξεταστικη θα ειναι εκει και το επομενο 6μηνο η ηρα ομως...μπορει και οχι.... Just do it Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 1, 2004 #136 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 καλα τα λες αλλα ειναι 14 θεωριες και 5 εργαστηρια που πρεπει να περαστουνε..............μπουχουχουυυυυυυυυυυυυυυυΑΣΕ το αλλο.τοσες φορες της ειπα να παω(εδω και 20μερες)αλλα δεν θελει.εχει δυσκολο εξαμηνο και θελει να περασει μαθηματα και οπως καταλαβανεις αμα παω θα την στρωσω......στο διαβασμα........μου ειπε να περιμενω κανα 15ημερο που τελειωνει.......η μλκια ειναι οτι ηρθε για 2ημερο πριν 2 σουκου και βγηκαμε και ολα καλα και ολα ωραια και τωρα μου λειπειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 2, 2004 #137 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Λοιπον το γυριζω θα γινω πρωινος τυπος......Εαν καθε πρωι εχουμε τετοια μυνηματα πως να κοιμηθω ο αμοιρος!!Γινετε δεν γινετε.....Ελα λεω γ@μω την παντοφλα μου !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάρτιος 2, 2004 #138 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Αχ ρε Κυπρο τι τραβαμε με τις μαυροματες φοιτητριες που στελνεις....... :inlove: Αλλος ενας ocer εκαψε φλατζα...... :turn: :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 3, 2004 #139 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 Έπρεπε να βγει modded bios για να γίνει το NF7 μητρική.. Abit, my unreliable partner.. στα τσακίδια..!!!:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 3, 2004 #140 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2004 ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΟΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ DSL. ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ! :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.