Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εχουνε ξεφυγει παντελως οι "ειρηνευτικες δυναμεις" των πολιτισμενων συμμαχων με τους κρατουμενους στο Ιρακ. Για πολλες ντοματες η κατασταση. Καθε μερα βγαινει και καινουργιο βιντεακι που δειχνει τα κατορθωματα των υπερασπιστων της ελευθεριας του πλανητη.

Κατι μου λεει οτι θα στραβωσει πολυ η φαση στην συνεχεια...

Αρχική απάντηση από greekfragma

roflmao

Rolling On the Floor Laughing My A$$ Out

:p

"Off" είναι μεγάλε, όχι "Out" :ρ

Επίσης: LMFAO

(Κάντε κλικ στο λινκ, και μετά στο μενού κάντε κλικ στις "Φωτογραφίες"...)

http://www.fsp-group.com/english/1_product/2_detail.asp?mainid=2&fid=54&proid=156

fortron 650

Αν μπορειτε να κανετε τον κοπο να το τσεκαρετε λιγο και να μου πειτε αν σε hi-end συστημα ;) ειναι καλυτερο απο το enermax liberty 500.

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 10:54]

http://www.fsp-group.com/english/1_product/2_detail.asp?mainid=2&fid=54&proid=156

fortron 650

Αν μπορειτε να κανετε τον κοπο να το τσεκαρετε λιγο και να μου πειτε αν σε hi-end συστημα ;) ειναι καλυτερο απο το enermax liberty 500.

Αν δεν κανω λαθος (στο site εχει 3, οχι 4) εχει 4 12αρες απο 15 Α εκαστη.

Εμενα μου φαινονται λιγα τα 15Α...

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 12:08]

δεν παιζει ρολο το συνολο των Α στα 12v?

Φυσικα και παιζει ρολο, αλλα το ανεξαρτητο των γραμμων παραμενει. Οπως και να το κανεις με τα διπυρηνα σημερις.... ειναι ενεργοβορα. Αμα δεν εχει δωσει π.χ. 2 12αρες στον επεξεργαστη, μια στις καρτες και μια στα υπολοιπα, (σκληρους κλπ) δεν μου αρεσει το γεγονος οτι 1 pentium-D/dualopteron/X2 θα τροφοδοτειται απο 15Α. Το spec της Ιντελ ειναι μαξ 18Α κι αυτο για εναν επεξεργαστη. Αν κλοκαρει πολυ μπορει να την μπουκωσεις την μια...

Απορία:

Τώρα πλέον που χρησιμοποιώ το Google και έχω απαρνηθεί το Yahoo, είπα να κάνω ένα πρόχειρο τεστάκι.

Βάζω .com και .gr στην αναζήτηση και έχω:

Yahoo:

.com - Results 1 - 10 of about 10,600,000,000 for .com - 0.04 sec

.gr - Results 1 - 10 of about 119,000,000 for .gr - 0.02 sec

Google:

.com - Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 5.970.000.000 για .com. (0,25 δευτερόλεπτα)

.gr - Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 71.800.000 για .gr. (0,09 δευτερόλεπτα)

Απογοητεύτηκα ο καψερός.

:p

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 12:27]

Δηλαδη θα ηταν ακομα καλυτερα αν ειχε μια γραμμη με πχ 36Α αντι για 2χ18 ?

Σε τι βολευει το σπασιμο?

Το σπασιμο βολευει στο να σιγουρευεις οτι το καθε περιφερειακο θα παιρνει την ισχυ που χρειαζεται... δεν θες οι 2χ7800 σου να σου κοβουν το OC απο τον επεξεργαστη αν εχεις π.χ. μια 30αρα... ή το αναποδο.

ιδανικο θα ηταν 1 30αρα, και 2 15αρες...

Ολα αυτα αν το εχω καταλαβει κι εγω σωστα το ολο θεμα...

@vadergr

επισης συνηθως οταν ειναι πχ εστω 2χ15Α στα 12V υπαρχει και η περιπτωση να μην μπορουν να δωσουν και οι δυο την ιδια στιγμη 15Α ..πχ οταν τερματισει η μια γραμμη η αλλη να περιοριστει στα 10Α!

Με τα bluesky γραμματακια απο κατω θα δεις οτι οι 3,3 και η 5αρα δεν μπορουν να δωσουν πανω απο 155W ..που σημαινει οτι αν τερματισεις την 5αρα η 3,3 θα βγαζει περιπου 1,5Α.

Ομοιως αν τερματισεις την 3,3 η 5αρα θα βγαζει 6-7Α..

και εστω οτι τερματιζεις τις παραπανω γραμμες...(155W) σου περισσευουν 475W για τις 12αρες δλδ σε 3 η 4 γραμμες(ποσες εχει τελικα?) θα μοιραζονται κατι λιγοτερα απο 40Α...

....

εν ολιγοις ....με τιποτα δεν θα δεις 4Χ15Α στην 12αρα(αν εχει 4 γραμμες αλλιως 3χ)

καποια θα περιοριστει ...

Και τα 15Α ειναι λιγα ουτως η αλλως....

Δες το manual της dfi να δεις τι προτεινει..(καπου τα αναφερει-οχι οτι ειναι και κανονας απλα για μια ιδεα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.