Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

και για οσους περασαν μονοι τους την ημερα του αγιου βαλεντινου , το Πλαισιο σας δινει μια δευτερη ευκαρια.

http://www.plaisio.gr//templates/v5_events/20060218_Bournazi/20060218_Bournazi.tem#

Φαντάζομαι ερώτηση του άντρα προς την άγνωστη γυναίκα: "Τι level είσαι;" :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης

Δεν ξερω....απλα εχω καταχαρει με την dsl και κατεβαζω οτι βρισκω....

Αρχική απάντηση από Chosen

4 Μαρτίου έρχομαι κάτω though :eek:

Κατέβασε και τον Chosen:P

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 15:00]

4 Μαρτίου έρχομαι κάτω though :eek:

Τετοιες βλακειες κανεις για να το παιξεις καλος/να πουλησεις μουρη και θα καταληξεις να κουβαλας (για 2 βδομαδες που θα κατεβεις) 3 24αρες για τον Βαγγουρα, 2 Core DUO για τον Ζαχο και... 5 Ιρλανδεζες για τον Θανο.

Βαζεις τα χερακια σου και βγαζεις τα ματακια σου

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 17:02]

Τετοιες βλακειες κανεις για να το παιξεις καλος/να πουλησεις μουρη και θα καταληξεις να κουβαλας (για 2 βδομαδες που θα κατεβεις) 3 24αρες για τον Βαγγουρα, 2 Core DUO για τον Ζαχο και... 5 Ιρλανδεζες για τον Θανο.

Βαζεις τα χερακια σου και βγαζεις τα ματακια σου

και την αξιολατρευτη Ο.....a για τον φιλαρακο του το Θεμη:inlove:

:daisy: Πετραν μου καλως να σε δεχθουμε:daisy:

Θέλω κάποιον να μου χαρίσει μερικές χιλιάδες να στήσω το PC των ονείρων μου.... :cry:

:p Βασικά θα ήθελα να φτιάξω απο την αρχή ένα δυνατό PC που ταυτόχρονα να είναι και αθόρυβο και όμορφο και να συνοδεύεται απο ακόμα πιο τακτοποιημένα καλώδια απο το τωρινό PC μου, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά μαζεμένο... :D:tomato:

Αρχική απάντηση από kender

Βασίλη σταμάτα να ποστάρεις γύρους ρα :p

η δευτερη πιτσα ηταν ...οχι γυρος......:D....το αλλο θα ειναι τουρτα.....ισως και ντοματες....λοοοοοολλλ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.