Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

^^ μαστα , 1 γιγα = 1 ευρω. πολυ καλη τιμη νομιζω :p

Καλα αυτο.....τα 3kg βαρος που τα πας....

Ψηνεται κανεις για... Κατρινο Παρναβαλι σε φαση γκρουπ/παρελαση/χοροπηδητο???

Αρχική απάντηση από SLN

Ψηνεται κανεις για... Κατρινο Παρναβαλι σε φαση γκρουπ/παρελαση/χοροπηδητο???

Μεσα :hehe:

Μεσα κι εγω.Πανω που ελεγα να παμε για μασα εκατσε καλυτερη ιδεα!Αντε να το κανονισουμε νωρις να παρω και κανενα ρεπο.Ποτε πεφτει?

Αρχική απάντηση από ea6gka

γιατι ξεπουλατε ολοι σας τις 7800 ρε παιδια ?

Για να πάρω εγώ καμιά γιατί με την 6600gt έχω βγάλει τον καρκίνο!!!

Μαμω την Hol και τον πΟΤΕ... ακόμα περιμένω.. αντε να δούμε πότε θα'ρθει η 512...

A new spammer will spawn... greater than spc :p:P:P

Αρχική απάντηση από jpavly

Μαμω την Hol και τον πΟΤΕ... ακόμα περιμένω.. αντε να δούμε πότε θα'ρθει η 512...

A new spammer will spawn... greater than spc :p:P:P

Μην τον προκαλεις κ συ ντε...

Την τυχη μου !!!! Ειχα μια ελπιδα μεσα μου οτι εαν αλλαξει ο μηνας θα φυγει η γκαντεμια.......

Απολογισμος

1)3 ραπτορες για rma

2)Αρκετοι μεγαλοι δισκοι αλλοι προβληματικοι αλλοι με εικονικα bad sectors , ευτυχως χωρις απωλεια δεδομενων.

3)Το εξτρα φανακι στην dfi χαλαει , εδω το γαμωτο παει στην ταλαιπωρια να αλλαξει το φανακι.

4)Το αναμενομενο ,οι Crucial παρεδωσαν το πνευμα τελικα , ασχετα εαν στο μεμτεστ δεν πετανε λαθη , αλλα ηταν πολυ περηφανες να πανε μονες τους πηραν και τον 4400+ μαζι τους........Ευθεια παμε....

5)Τα γ@μημενα χιονια αναβεαλαν την εξεταστικη ...και ετσι το ονειρο μου να δωσω ολα τα μαθηματα του εξαμηνου σε 2 μερες θα γινει πραγματικοτητα.....

Και σαν μην εφταναν ολα αυτα χθες το βραδυ ο Doom Networks επεσε και δεν προλαβα να σκισω τον Frost στο CoD :)

edit Μου εφυγε και η Eizo απο τα χερια με αποτελεσμα να σπασει....

σε νοιωθω βαγκουριδι , οι δισκοι ειναι απο τις χειροτερες ζημιες. Πολυ ατυχια , μου φαινεται πρεπει να κανουμε μια ομαδικη σκορδα .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.