Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

το μσν πεθανε το μσν παει.....

Οταν ελειπα απο το pc-ακι μου κοντα μια εβδομαδα χαλασε ο κοσμος....αποκλειστηκανε χωρια...κοπηκε η ελλαδα στα δυο.....χιονισε στη λαρισα(σπανια γινεται-συνηθως με βροχη τη βγαζουμε σε αντιστοιχες περιπτωσεις) και ειχαμε κατι βραδια -10.......

Τωρα που επεστρεψα εχουμε αυτη τη στιγμη +8 εξω στο μπαλκονι ....

Πως θα ξεζουμισω το pc ρε μαμωτο...μου εχουν μεινει τα 15 χιλιαρ αquamark και ενα <24 min στα 32Μ.....

Οχι τιποτα αλλο αλλα ειπαν και για ανοδο θερμοκρασιας....

Δεν θελουμε ρε...ευχαριστουμε ....πηραμε....!!!!Αει συχτιρ!!

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 00:23]

Εγω γιατι δεν εχω βρει προβλημα με το Msn ακομη?

γιατι εισαι γκαντεμης

Αρχική απάντηση από unseen

σε μονοβαθμιο θα τις βαζω. εχει και ο βαγγος

ναι το ξερω....:D

Αλλα για να εχει καποιος επεξεργαστης coldbug με μονοβαθμιο πρεπει να ειναι πολυ μπανανα...:p

κι εμεις μαλλον την δευτερα :D

Αν βγάλεις καλό μέσο όρο θα σου πάρουν αιθυλένιο?

:rofl:

ΩΧ βαθμοι ....ΑΚΑ ξυλο, φωνες, τιμωριες , απαγορευσεις , παλι στη γυμναστικη ειχες το μεγαλυτερο βαθμο κλπ :hehe:

κι εμεις μαλλον την δευτερα :D

Α, ναι, ξέχασα οτι πας κι εσύ στο Λύκειο... :hehe: :baby: Καλή επιτυχία man... :p

Αρχική απάντηση από ea6gka

ΩΧ βαθμοι ....ΑΚΑ ξυλο, φωνες, τιμωριες , απαγορευσεις , παλι στη γυμναστικη ειχες το μεγαλυτερο βαθμο κλπ :hehe:

:hehe: Μπα, καλά τα πήγα. Πάρα πολύ καλά... :D:D:D

17.5 ρεεεεεεεεεε! γυμναστικη ειχα και εγω 20! κ θρησκευτικα 19,με τοση αντιγραφη...

΄΄κερδισα΄΄ 50 ευρο. κερναω σουβλακια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.