Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από PGM

Οχι και μονος , ειχες τα μαιλ μου να σε ζεσταινουν ! :p Και εμας εδω το κλιμα στην εταιρεια ειναι γιορτινο , βολτες στους οροφους , πηγαδακια - καφεδες και τα σχετικα.... :D

Και εδώ στην υπηρεσία μια χαρά.. το πολιτικό προσωπικό δεν ήρθε.. παίξαμε χιονοπόλεμο.. σερφάραμε στο internet.. ξανασερφάρουμε τώρα.. ε και περιμένουμε να πάει η ώρα μιάμιση η ώρα να φύγουμε... Δύσκολη η ζωή του φαντάρου :hehe:

Λυπάμαι πάντως τα κακόμοιρα που κάνουν σκοπιά με τέτοιο καιρό, κουράγιο θα περάσει :)

http://www.oneofthelads.com/carwash.php

μιας και εξω εχει τοσο χιονι ας ανεβασουμε λιγο την θερμοκρασια ....

μην παραλειψετε να τις διαταξετε 'wet' 'finger' 'strip' 'kiss' και το καλυτερο που εχω βρει μεχρι τωρα 'feel' ;)

τελικα ακομα και τα off topic του xtremesystems ειναι super :D

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:10]

http://www.oneofthelads.com/carwash.php

μιας και εξω εχει τοσο χιονι ας ανεβασουμε λιγο την θερμοκρασια ....

μην παραλειψετε να τις διαταξετε 'wet' 'finger' 'strip' 'kiss' και το καλυτερο που εχω βρει μεχρι τωρα 'feel' ;)

τελικα ακομα και τα off topic του xtremesystems ειναι super :D

τι εγινε ρε γμτ.......βλεπω το χιονι να λιωνει εξω στο δρομοοοοοοοοοοο:inlove:

εδω καθε αλλο, αν συνεχησει ετσι και σημερα την κατσαμε. ουτε αυριο θα βγουμε απο το σπιτι :/ και εδω (προς το παρον) το χιονι λιωνει στον δρομο αλλα το βραδυ αλαζουν τα πραγματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.