Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από paschalia

Ποσοι Γιαννηδες υπαρχουν τελικα στον Λαμπη ?

Γειά σου ρε Πασχαλιά με τι ερωτήσεις σου!!! :happy2: :happy2:

Γιατί δεν άνοιξες ένα thread να μάθουμε? :p

By the way, ένας Γιάννης εδώ!:D

Το'χω πει κι'αλλη φορα .

Τα τοπικς που ανοιγονται απο εμενα ειναι μεσα στα πλαισια του φορουμ.

Κανεις -οσο και να ψαξει- δεν θα βρει τοπικ δικο μου (πλην ενος) που να ειναι ασχετο με την γενικοτερη και ειδικοτερη θεματολογια του παροντος φορουμ.

Απο εκει και περα εφοσον ειμαι στο πειτε οτι θελετε ,εχω την εντυπωση οτι μπορω να πω απο το πλεον σχετικο μεχρι την μεγαλυτερη βλακεια .

Σωστα ? :)

Πατατουλες, μπολικη ριγανη, λιγο κρεας, βαλε και κανα μπαχαρικο εξτρα για να σιγουρεψουμε το ελκος στα 40 μας και ειμαστε ετοιμοι!

Αν ειχε και κανα αγωνα ΝΒΑ αντι για το καφρο-ντερμπι θα ημουνα τρισευτυχισμενος...

post-1498-1416071394,4524_thumb.jpg

SLN εισαι σαδιστης ...το ξερεις ?

Αντε και εις ανωτερα αθεατε .

Γιατι καλε?Διαιτης ειναι η πατατουλες :p

Το'χω πει κι'αλλη φορα .

Τα τοπικς που ανοιγονται απο εμενα ειναι μεσα στα πλαισια του φορουμ.

Κανεις -οσο και να ψαξει- δεν θα βρει τοπικ δικο μου (πλην ενος) που να ειναι ασχετο με την γενικοτερη και ειδικοτερη θεματολογια του παροντος φορουμ.

Απο εκει και περα εφοσον ειμαι στο πειτε οτι θελετε ,εχω την εντυπωση οτι μπορω να πω απο το πλεον σχετικο μεχρι την μεγαλυτερη βλακεια .

Σωστα ? :)

Σιγά βρε Πασχαλιά! Μια κουβέντα είπαμε! Με την καλή έννοια το είπα! :coax:

Αρχική απάντηση από DJD

Επίσης στόλισα και φέτος το pc μου με το usb χριστουγενιάτικο δέντρο μου :tomato:

:clap: :clap: :clap:

’λλοι διασκεδάζουν κι άλλοι προσπαθούν να διαβάσουν ξημερώματα...καταραμένες προθεσμίες...

(...καλά μαλ@κιζόμουν τη περασμένη βδομάδα...)...περαστικά...

Αρχική απάντηση από DJD

Επίσης στόλισα και φέτος το pc μου με το usb χριστουγενιάτικο δέντρο μου :tomato:

:clap: :clap: :clap:

Μεγιες Μαστορα ο φακος σου και του χρονου το usb δεντρακι σου ,τωρα μενει να παρεις και την usb πιτουλα και εισαι οκ .

υ.γ. αν παρω εγω το usb δεντρακι και το βαλω στο πισι θα περασει ολη η γειτονια να δει το εξωγηινο πραμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.