Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Vadergr

Υποκλινομαι στην ευγενεια ολων σας ,καθως και στην πιστωτικη του spc την οποια και τιμησα δεοντως (για τσεκαρε το πορτοφολι σου παλλικαρι μου)

:eek:

Kαταφερες να του την παρεις κατω απο το μαξιλαρι που την κρυβει????

Ωρε μπρααααβο :p

Ηint:Τα μετρητα τα ραβει στο στρωμα απο οτι εμαθα απο εγκυρες πηγες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αρχική απάντηση από gznp

Τι βρίσκει κανείς βραδιάτικα...

Ψηφιακή κάμερα που παίρνει τηλέφωνο:

http://www.phoneyworld.com/newspage.aspx?n=1336

Είναι τρελοί οι Ασιάτες...

:confused:

Δεν μου φαινεται περιεργο. Απο την στιγμη που ξεκινησαν να συνδυαζουν τηλεφωνα κ ψηφ. μηχανες, ηταν αναμενομενο...

καλημέρα.

δεν σας πάει καλά η ζωή?

νιώθετε στεναχωρημένος?

ΕΔΩ:

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=18735&page=1&pp=20

ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΟ.

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 09:38]

καλημέρα.

δεν σας πάει καλά η ζωή?

νιώθετε στεναχωρημένος?

ΕΔΩ:

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=18735&page=1&pp=20

ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΟ.

Αστα να πανε αδερφε... και που να δεις τα χειροτερα... :( :(

fragmas.jpg.xs.jpg

οι παραπανω φωτο ειναι απο ενα φιλο....................στη μεση ειμαι εγω......οποιος μου πει οτι μοιαζω με τον Γεωργαντα να του καει το πισι:tomato:

(η παραλλαγη με τα χρωματα του πολεμου οφειλεται στην δημιουργικη διαθεση του αρχηγου της Battlefield2 clan στην οποια συμμετεχω)

:cry: ρε πειτε μου.........μοιαζω σε αυτο το νουμερο?:cry:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:12]

..με το παιδι που ειναι βαμμενος με τα χρωματα του πολεμου γιατι με τους αλλους 2 εισαστε φτυστοι , σα δυο σταγονες νερο!

:eek: ρε Α ΣΑ ΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:eek:

δεν κερναω σουβλακια.........:bye:

Και αν ειναι δυνατον

Συμβολική η ιστορία της Φατμά

Η ιστορία της Φατμά έχει χαρακτήρα συμβολικό. Μεταφέρθηκε με τον 5χρονο αδελφό στο νοσοκομείο του Ντογκουμπεγιαζίτ στις 10 Ιανουαρίου. Οι γιατροί πίεσαν τον πατέρα της να μεταφέρει αμέσως τα παιδιά στο νοσοκομείο της πόλης Βαν, που διαθέτει καλύτερη υποδομή.

«Δεν έχω πράσινη κάρτα» (που επιτρέπει τη δωρεάν ιατρική περίθαλψη σύμφωνα με το τουρκικό σύστημα υγείας), διαμαρτυρήθηκε ο πατέρας. «Δεν μπορώ να πάω στο Βαν. . Αν πρέπει να πεθάνουν, ας πεθάνουν Ας νοσηλευθούν εδώ».

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν, ωστόσο, στο Βαν την επόμενη ημέρα, όμως είχε ήδη περάσει μια εβδομάδα από την εκδήλωση των συμπτωμάτων, ενώ το Tamiflu πρέπει να χορηγηθεί εντός του πρώτου 48ώρου για να έχει αποτελεσματική δράση.

Η Φατμά ήταν 16 ετών, αλλά μόνο 12 σύμφωνα με τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς της, γιατί δηλώθηκε χρόνια μετά τη γέννησή της. Η πρακτική αυτή είναι διαδεδομένη στην τουρκική ύπαιθρο, όπου είναι επίσης συχνό τα κορίτσια να μην δηλώνονται καθόλου, ώστε να μην είναι υποχρεωτική η σχολική τους εκπαίδευση, ούτε να δικαιούνται νόμιμης μοίρας στην οικογενειακή περιουσία.

Η Φατμά, η μητέρα της οποίας είχε πεθάνει, ζούσε με την μητριά της και δεν πήγε ποτέ στο σχολείο. Γνωρίζοντας το πρόβλημα οι τουρκικές αρχές σε συνεργασία με τη Unicef ξεκίνησαν το 2003 ένα πρόγραμμα με τίτλο «Εμπρός κορίτσια, στο σχολείο» και πεδίο εφαρμογής την νοτιοανατολική και τη νότια Τουρκία.

Εξαιτίας της φτώχειας και των πατριαρχικών ηθών, το ένα τρίτο των κοριτσιών, 640.000 άτομα, στερούνται της σχολικής εκπαίδευσης στην Τουρκία, διαπίστωσε τότε η Unicef. Η Φατμά μπορούσε λοιπόν να αφοσιωθεί στα καθήκοντα του νοικοκυριού: την Πρωτοχρονιά η ίδια με τη βοήθεια του μικρού αδελφού της έσφαξε και έκοψε την πάπια για το γιορτινό τραπέζι.

Στις 4 Ιανουαρίου εμφανίσθηκαν τα πρώτα συμπτώματα στα δύο παιδιά. Η σύντομη ζωή της Φατμά σταμάτησε στις 15 Ιανουαρίου.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=677316&lngDtrID=245

Αρχική απάντηση από greekfragma

fragmas.jpg.xs.jpg

οι παραπανω φωτο ειναι απο ενα φιλο....................στη μεση ειμαι εγω......οποιος μου πει οτι μοιαζω με τον Γεωργαντα να του καει το πισι:tomato:

(η παραλλαγη με τα χρωματα του πολεμου οφειλεται στην δημιουργικη διαθεση του αρχηγου της Battlefield2 clan στην οποια συμμετεχω)

:cry: ρε πειτε μου.........μοιαζω σε αυτο το νουμερο?:cry:

ρε μλκ, πέρα από την πλάκα, νόμιζα ότι ήσουν ο αριστερά.

κοίτα, δεν είναι και τόσο νούμερο.

μια χαρά παιδί είναι :hehe:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23175

''Οι Διοικητικές Ομάδες των TheLab.gr και PcTechnology Overclockers.gr, ανακοινώνουν ότι αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους και σε νέους τομείς.

Θα σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις αποφάσεις μας.''

Τώρα θα μου θυμώσει η αγάπη (:p) αλλά δεν μπορώ να μην ρωτήσω τι νόημα έχει αυτή η ανακοίνωση η οποία δεν λέει τίποτα....

EDIT

Εκτός βέβαια αν εννοεί αυτό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.