Sbeetle Ιανουάριος 16, 2006 #12961 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Χρόνια πολλά vader :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 16, 2006 #12962 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Υποκλινομαι στην ευγενεια ολων σας ,καθως και στην πιστωτικη του spc την οποια και τιμησα δεοντως (για τσεκαρε το πορτοφολι σου παλλικαρι μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 17, 2006 #12963 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Υποκλινομαι στην ευγενεια ολων σας ,καθως και στην πιστωτικη του spc την οποια και τιμησα δεοντως (για τσεκαρε το πορτοφολι σου παλλικαρι μου) Kαταφερες να του την παρεις κατω απο το μαξιλαρι που την κρυβει???? Ωρε μπρααααβο Ηint:Τα μετρητα τα ραβει στο στρωμα απο οτι εμαθα απο εγκυρες πηγες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 17, 2006 #12964 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Τι βρίσκει κανείς βραδιάτικα... Ψηφιακή κάμερα που παίρνει τηλέφωνο: http://www.phoneyworld.com/newspage.aspx?n=1336 Είναι τρελοί οι Ασιάτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 17, 2006 #12965 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 http://projectoffset.com/media/project_offset_crowdtest.wmv Τσεκάρετε και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 17, 2006 #12966 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ Αρχική απάντηση από gznp Τι βρίσκει κανείς βραδιάτικα... Ψηφιακή κάμερα που παίρνει τηλέφωνο: http://www.phoneyworld.com/newspage.aspx?n=1336 Είναι τρελοί οι Ασιάτες... Δεν μου φαινεται περιεργο. Απο την στιγμη που ξεκινησαν να συνδυαζουν τηλεφωνα κ ψηφ. μηχανες, ηταν αναμενομενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 17, 2006 #12967 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 καλημέρα.δεν σας πάει καλά η ζωή?νιώθετε στεναχωρημένος?ΕΔΩ:http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=18735&page=1&pp=20ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 17, 2006 #12968 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 09:38] καλημέρα. δεν σας πάει καλά η ζωή? νιώθετε στεναχωρημένος? ΕΔΩ: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=18735&page=1&pp=20 ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΟ. Αστα να πανε αδερφε... και που να δεις τα χειροτερα... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 17, 2006 #12969 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 οι παραπανω φωτο ειναι απο ενα φιλο....................στη μεση ειμαι εγω......οποιος μου πει οτι μοιαζω με τον Γεωργαντα να του καει το πισι (η παραλλαγη με τα χρωματα του πολεμου οφειλεται στην δημιουργικη διαθεση του αρχηγου της Battlefield2 clan στην οποια συμμετεχω) :cry: ρε πειτε μου.........μοιαζω σε αυτο το νουμερο?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2006 #12970 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 καμμια σχεση george Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 17, 2006 #12971 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:06] καμμια σχεση george κερναω σουβλακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2006 #12972 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 ..με το παιδι που ειναι βαμμενος με τα χρωματα του πολεμου γιατι με τους αλλους 2 εισαστε φτυστοι , σα δυο σταγονες νερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 17, 2006 #12973 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:12] ..με το παιδι που ειναι βαμμενος με τα χρωματα του πολεμου γιατι με τους αλλους 2 εισαστε φτυστοι , σα δυο σταγονες νερο! ρε Α ΣΑ ΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν κερναω σουβλακια.........:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 17, 2006 #12974 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 οχι ρε δεν μοιαζεις! υ.γ πειναω κιολας. αντε τα σουβλακια!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 17, 2006 #12975 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Εννοειται πως δεν μοιαζει ! 3 με γυρο χοιρινο plz. και χωρις κρεμμυδακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2006 #12976 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 ομαδικη σουβλακια γραφεεε 3 με ρωσικη da ruska spirit Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 17, 2006 #12977 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 καλα πεστε οτι δεν ειπα τιποτα για σουβλακια............ μοιαζω?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2006 #12978 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Και αν ειναι δυνατον Συμβολική η ιστορία της ΦατμάΗ ιστορία της Φατμά έχει χαρακτήρα συμβολικό. Μεταφέρθηκε με τον 5χρονο αδελφό στο νοσοκομείο του Ντογκουμπεγιαζίτ στις 10 Ιανουαρίου. Οι γιατροί πίεσαν τον πατέρα της να μεταφέρει αμέσως τα παιδιά στο νοσοκομείο της πόλης Βαν, που διαθέτει καλύτερη υποδομή.«Δεν έχω πράσινη κάρτα» (που επιτρέπει τη δωρεάν ιατρική περίθαλψη σύμφωνα με το τουρκικό σύστημα υγείας), διαμαρτυρήθηκε ο πατέρας. «Δεν μπορώ να πάω στο Βαν. . Αν πρέπει να πεθάνουν, ας πεθάνουν Ας νοσηλευθούν εδώ».Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν, ωστόσο, στο Βαν την επόμενη ημέρα, όμως είχε ήδη περάσει μια εβδομάδα από την εκδήλωση των συμπτωμάτων, ενώ το Tamiflu πρέπει να χορηγηθεί εντός του πρώτου 48ώρου για να έχει αποτελεσματική δράση.Η Φατμά ήταν 16 ετών, αλλά μόνο 12 σύμφωνα με τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς της, γιατί δηλώθηκε χρόνια μετά τη γέννησή της. Η πρακτική αυτή είναι διαδεδομένη στην τουρκική ύπαιθρο, όπου είναι επίσης συχνό τα κορίτσια να μην δηλώνονται καθόλου, ώστε να μην είναι υποχρεωτική η σχολική τους εκπαίδευση, ούτε να δικαιούνται νόμιμης μοίρας στην οικογενειακή περιουσία. Η Φατμά, η μητέρα της οποίας είχε πεθάνει, ζούσε με την μητριά της και δεν πήγε ποτέ στο σχολείο. Γνωρίζοντας το πρόβλημα οι τουρκικές αρχές σε συνεργασία με τη Unicef ξεκίνησαν το 2003 ένα πρόγραμμα με τίτλο «Εμπρός κορίτσια, στο σχολείο» και πεδίο εφαρμογής την νοτιοανατολική και τη νότια Τουρκία.Εξαιτίας της φτώχειας και των πατριαρχικών ηθών, το ένα τρίτο των κοριτσιών, 640.000 άτομα, στερούνται της σχολικής εκπαίδευσης στην Τουρκία, διαπίστωσε τότε η Unicef. Η Φατμά μπορούσε λοιπόν να αφοσιωθεί στα καθήκοντα του νοικοκυριού: την Πρωτοχρονιά η ίδια με τη βοήθεια του μικρού αδελφού της έσφαξε και έκοψε την πάπια για το γιορτινό τραπέζι. Στις 4 Ιανουαρίου εμφανίσθηκαν τα πρώτα συμπτώματα στα δύο παιδιά. Η σύντομη ζωή της Φατμά σταμάτησε στις 15 Ιανουαρίου. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=677316&lngDtrID=245 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 17, 2006 #12979 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma οι παραπανω φωτο ειναι απο ενα φιλο....................στη μεση ειμαι εγω......οποιος μου πει οτι μοιαζω με τον Γεωργαντα να του καει το πισι (η παραλλαγη με τα χρωματα του πολεμου οφειλεται στην δημιουργικη διαθεση του αρχηγου της Battlefield2 clan στην οποια συμμετεχω) :cry: ρε πειτε μου.........μοιαζω σε αυτο το νουμερο?:cry: ρε μλκ, πέρα από την πλάκα, νόμιζα ότι ήσουν ο αριστερά. κοίτα, δεν είναι και τόσο νούμερο. μια χαρά παιδί είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 17, 2006 #12980 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23175 ''Οι Διοικητικές Ομάδες των TheLab.gr και PcTechnology Overclockers.gr, ανακοινώνουν ότι αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους και σε νέους τομείς. Θα σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις αποφάσεις μας.'' Τώρα θα μου θυμώσει η αγάπη () αλλά δεν μπορώ να μην ρωτήσω τι νόημα έχει αυτή η ανακοίνωση η οποία δεν λέει τίποτα.... EDIT Εκτός βέβαια αν εννοεί αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.