Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Αδιακριτη ερωτηση...

Ποσα pm ανταλλαξανε Samael+admins ωστε να τον πεισουν να βαλει παλι το αβαταρ με την κ@λοκατσικα, αντι για το θρυλικο πλεον κ@λοαβαταρ??

Ή μηπως θα δουμε εντος ολιγων ημερων κανενα... "Ας καλωσωρισουμε τον Μιχαλη στο νεο του ποστο Super Administrator..."??

οχι πολλα γιατι και τα δυο εχουν τον πρωτο συνθετικο που ανεφερες κ.....:hehe:

Γιατι βρε?Δε σας αρεσει το προβατακι μου? :p

Kαλητερο ηταν το κωλομερακι λετε?Μπααα..ακομα κ τα καλητερα τα βαριεσαι καποια στιγμη :D

Αρχική απάντηση από SLN

Ή μηπως θα δουμε εντος ολιγων ημερων κανενα... "Ας καλωσωρισουμε τον Μιχαλη στο νεο του ποστο Super Administrator..."??

Eεεε...υπερβολες....οχι κ Super....! :hehe:

Αρχική απάντηση από Samael

Γιατι βρε?Δε σας αρεσει το προβατακι μου? :p

Kαλητερο ηταν το κωλομερακι λετε?Μπααα..ακομα κ τα καλητερα τα βαριεσαι καποια στιγμη :D

Eεεε...υπερβολες....οχι κ Super....! :hehe:

:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από paschalia

Εσεις ποσα γιαουρτια φαγατε σημερα ?(σε γιαουρτια δεν αναφεροταν αυτη η φραση ?)

Πορτοκάλια:p

Δοκαρι χτυπησες ρε Πασχαλια... Το ενα φυτρωνει στα δεντρα, το αλλο βγαινει απο τις αγελαδες που μπορει να ειναι κοντα σε δεντρα!! :p

λολ.

(Αν πω οτι οι αγελαδες τρωνε χορταρι κατω απ'τα δεντρα...ποσο πολυ θα'χω ξεφυγει...?το προχωρησα ενα βημα πιο περα..)

O Chroma εχει καιρο να βαλει τον νυχτερινο του εθισμο..να συμπληρωσει τον αποπανω...

Χρωμα ενα με απολα στο 4 (να εχει απ'ολα ,οχι παιδικο ...)

Αρχική απάντηση από dfragos

Τελικά.... δεν βγαίνει άκρη....

Πως δεν βγαίνει? αφού είναι γωνία....

Αρχική απάντηση από chroma

Τέρμα τα γυριά. Δίαιτα και οικονομία.

Eπαθες κατι καμαρι μου?Δλδ αυριο το πρωι στην δουλεια δεν θα φαμε μια "καλη" με κιμα?

To DFI και ο 939 θελουν ενα απλο rma-πιστωτικο-40 διαφορα μην ανυσηχεις ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.