Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:27]

Θέλω να θεωρήσω το post σου χιουμοριστικό (όχι του γούστου μου πάντως) ή απλά ατυχές προκειμένου να μην απαντήσω.

Αλητες!!

Τωρα ειρωνευεστε και απλους χρηστες που εχουν συμβαλλει τα μεγιστα σε αυτον τον δικτυακο τοπο με >2000 χρησιμα ποστ και πανω απο 345 αγγελιες πωλησης.

Χρρρρρρκκκκ Φτου σας!!!!:TD:

Αρχική απάντηση από SLN

Αλητες!!

Τωρα ειρωνευεστε και απλους χρηστες που εχουν συμβαλλει τα μεγιστα σε αυτον τον δικτυακο τοπο με >2000 χρησιμα ποστ και πανω απο 345 αγγελιες πωλησης.

ευτυχως που δε φυσηξες τη μυτη σου , ντροπη σε δημοσιο χωρο , τροπους δεν εχεις?:TD:

Αρχική απάντηση από RootX

σαν το hyperthreading ένα πράγμα, 1 πραγματικό σετ και 2 λογικά(μιας και ο πωλητής με κορόϊδεψε) :p

επειδή ο πωλητής δε θα το δει, στο διορθώνω εγώ :hehe:

Αρχική απάντηση από SLN

Αλητες!!

σε μένα αναφέρεσαι τσογλάνι;

τι να πω....απλώς ντροπή.....

Αρχική απάντηση από zyx

ενω εσυ απο τα 1216 ποστ εκτος απο το 1 κ σοβαρο μεγαλο θρεντ που εκανες 16 ποστ για το τρυπιο ψηγειο [παλιο τσιφουτη] τα αλλα 1200 ειναι πολυ χρησημα ε? :p

LOOOOL

Για να κοιτάξουμε και τις αγγελίες του....Κάτι μου λέει ότι έχει πιο πολλές.....

’ντε γιατί πολλά μας τα κάνε η εν λόγω κυρία....Έχει χαλάσει και την ''πιάτσα''......

:p

σαν το hyperthreading ένα πράγμα, 1 πραγματικό σετ και 2 λογικά(μιας και ο πωλητής με κορόϊδεψε) :p

Όταν ο αγοραστής είναι:

1. Αγχωτικός

2. Τσιφούτης

3. Αγενής

4. Στερημένος συναισθημάτων

Τι να κάνει ο καημένος ο πωλητής;

EDIT

Δείγμα αγενείας:

Διάλογος πωλητή - αγοραστή:

- Αγαπητέ πελάτη δυστυχώς η χθεσινή παραγγελία σας θα παραδοθεί την Δευτέρα

- Σοβαρά μιλάς; (Προσέξτε πως μιλάει στον ενικό, χωρίς να του έχει δοθεί κανένα δικαιώμα!)

- Δυστυχώς ναι αξιότιμε και αξιοσέβαστε πελάτη μας. Λυπούμαστε ειλικρινά. Θα σας κάνουμε έκπτωση 97,8% για την ταλαιπωρία (aka θα τον κεράσω και τα σουβλάκια).

- Μαμιέσαι!

- :o

Αυτά! Θέτε κι άλλα για να δείτε το ποιόν του;

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 14:49]

ενω εσυ απο τα 1216 ποστ εκτος απο το 1 κ σοβαρο μεγαλο θρεντ που εκανες 16 ποστ για το τρυπιο ψηγειο [παλιο τσιφουτη] τα αλλα 1200 ειναι πολυ χρησημα ε? :p

Απο τοτε που αρχισαν να μαμιουντια οι σερβερ της blizzard εχεις αρχισει να βγαινεις απο την σκουληκοτρυπα του molten core και να σχολιαζεις...

Σαν δεν ντρεπομαστε λεω γω... Αντε να βγει το expansion να ηρεμησουμε παλι!

Y.Γ. My Τρυπιο ψυγειο RULEXXXXXX και λιγα τα λογια σου !!!!

@spc...

Μπας και οι τυψεις για την αγορα καρτων αξιας ισης με το ακαθαριστο εθνικο προιον της Ζιμπαμπουε εχουν πειραξει λιγο τον εγκεφαλο σου?????

Για να συμμαζευτουμε λιγο λεω εγω... like too much courage they have taken, somebody somebody (σαν πολυ θαρρος πηρανε ορισμενοι ορισμενοι)

Ακους εκει "τσογλανι"...

Αρχική απάντηση από kender

Ρεεε ο spc quotarei spc δε πάμε καλά :p

Το συνηθίζει, του έχουμε και κρυφό υποφόρουμ που κάνει posts μόνος του, κάνει quotes, report τα posts του και άλλα πολλά.

Αρχική απάντηση από SLN

@spc...

Μπας και οι τυψεις για την αγορα καρτων αξιας ισης με το ακαθαριστο εθνικο προιον της Ζιμπαμπουε εχουν πειραξει λιγο τον εγκεφαλο σου?????

Μην κακιώνεις ''μικρέ, πικρέ μου αράπη''

Θα σου εξασφαλίσω extra ''περιποίηση'' το βράδυ.

Και το χειρότερο? ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΧΕΙΑ.

Κοίτα να δεις φίλε μου πως αλλάζει ο άνθρωπος....

Πριν 1 μήνα δεν χωρούσαν καν τα 2.1 και τώρα δεν αντέχει ένα Σ/Κ μόνο με 7.2 :p

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:27]

Το συνηθίζει, του έχουμε και κρυφό υποφόρουμ που κάνει posts μόνος του, κάνει quotes, report τα posts του και άλλα πολλά.

:rofl:

ε ρε υλικο που πεφτει στο τραπεζι για τον Καζαμια 2006...

Iρλανδέ ακουυυυς?

ενα εχω να πω...........

ΡΟΥΤΑΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΦΡΑΓΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ:mad:

(παρακαλειται ο αξιοτιμος και αξιοσεβαστος κυριος εσπισι να το επιβεβαιωσει)

Υ.Γ.τα λεφτα της πρακτικης ηρθανε.......παλι σε εξοδα θα μπεις καλε μου λαδεμπορα εσπισι:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.