Trooper Δεκέμβριος 2, 2005 #11801 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 XAXAXAXAXAXAXAXA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 2, 2005 #11802 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:27] Θέλω να θεωρήσω το post σου χιουμοριστικό (όχι του γούστου μου πάντως) ή απλά ατυχές προκειμένου να μην απαντήσω. Αλητες!! Τωρα ειρωνευεστε και απλους χρηστες που εχουν συμβαλλει τα μεγιστα σε αυτον τον δικτυακο τοπο με >2000 χρησιμα ποστ και πανω απο 345 αγγελιες πωλησης. Χρρρρρρκκκκ Φτου σας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 2, 2005 #11803 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 ενω εσυ απο τα 1216 ποστ εκτος απο το 1 κ σοβαρο μεγαλο θρεντ που εκανες 16 ποστ για το τρυπιο ψηγειο [παλιο τσιφουτη] τα αλλα 1200 ειναι πολυ χρησημα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 2, 2005 #11804 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Αλητες!! Τωρα ειρωνευεστε και απλους χρηστες που εχουν συμβαλλει τα μεγιστα σε αυτον τον δικτυακο τοπο με >2000 χρησιμα ποστ και πανω απο 345 αγγελιες πωλησης. Χρρρρρρκκκκ Φτου σας!!!! ευτυχως που δε φυσηξες τη μυτη σου , ντροπη σε δημοσιο χωρο , τροπους δεν εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 2, 2005 #11805 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από spc......τώρα κατέληξε με 10.2 ) σαν το hyperthreading ένα πράγμα, 1 πραγματικό σετ και 2 λογικά(μιας και ο πωλητής με κορόϊδεψε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 2, 2005 #11806 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από RootX σαν το hyperthreading ένα πράγμα, 1 πραγματικό σετ και 2 λογικά(μιας και ο πωλητής με κορόϊδεψε) επειδή ο πωλητής δε θα το δει, στο διορθώνω εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 2, 2005 #11807 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Αλητες!! Τωρα ειρωνευεστε και απλους χρηστες που εχουν συμβαλλει τα μεγιστα σε αυτον τον δικτυακο τοπο με >2000 χρησιμα ποστ και πανω απο 345 αγγελιες πωλησης. Χρρρρρρκκκκ Φτου σας!!!! σε μένα αναφέρεσαι τσογλάνι; τι να πω....απλώς ντροπή..... Αρχική απάντηση από zyx ενω εσυ απο τα 1216 ποστ εκτος απο το 1 κ σοβαρο μεγαλο θρεντ που εκανες 16 ποστ για το τρυπιο ψηγειο [παλιο τσιφουτη] τα αλλα 1200 ειναι πολυ χρησημα ε? LOOOOL Για να κοιτάξουμε και τις αγγελίες του....Κάτι μου λέει ότι έχει πιο πολλές..... ’ντε γιατί πολλά μας τα κάνε η εν λόγω κυρία....Έχει χαλάσει και την ''πιάτσα''...... Αρχική απάντηση από RootX σαν το hyperthreading ένα πράγμα, 1 πραγματικό σετ και 2 λογικά(μιας και ο πωλητής με κορόϊδεψε) Όταν ο αγοραστής είναι: 1. Αγχωτικός 2. Τσιφούτης 3. Αγενής 4. Στερημένος συναισθημάτων Τι να κάνει ο καημένος ο πωλητής; EDIT Δείγμα αγενείας: Διάλογος πωλητή - αγοραστή: - Αγαπητέ πελάτη δυστυχώς η χθεσινή παραγγελία σας θα παραδοθεί την Δευτέρα - Σοβαρά μιλάς; (Προσέξτε πως μιλάει στον ενικό, χωρίς να του έχει δοθεί κανένα δικαιώμα!) - Δυστυχώς ναι αξιότιμε και αξιοσέβαστε πελάτη μας. Λυπούμαστε ειλικρινά. Θα σας κάνουμε έκπτωση 97,8% για την ταλαιπωρία (aka θα τον κεράσω και τα σουβλάκια). - Μαμιέσαι! - Αυτά! Θέτε κι άλλα για να δείτε το ποιόν του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 2, 2005 #11808 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Ε, ε, για έκπτωση δεν έκανες κουβέντα, αλλά μιας και δεσμεύεσαι στο forum, ζητάω συγγνώμη για τον τρόπο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 2, 2005 #11809 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 ναι ναι!8ελουμε κι άλλα!!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 2, 2005 #11810 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 2, 2005 #11811 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Ε, ε, για έκπτωση δεν έκανες κουβέντα, αλλά μιας και δεσμεύεσαι στο forum, ζητάω συγγνώμη για τον τρόπο μου Αρχική απάντηση από spc2. Τσιφούτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 2, 2005 #11812 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 14:49] ενω εσυ απο τα 1216 ποστ εκτος απο το 1 κ σοβαρο μεγαλο θρεντ που εκανες 16 ποστ για το τρυπιο ψηγειο [παλιο τσιφουτη] τα αλλα 1200 ειναι πολυ χρησημα ε? Απο τοτε που αρχισαν να μαμιουντια οι σερβερ της blizzard εχεις αρχισει να βγαινεις απο την σκουληκοτρυπα του molten core και να σχολιαζεις... Σαν δεν ντρεπομαστε λεω γω... Αντε να βγει το expansion να ηρεμησουμε παλι! Y.Γ. My Τρυπιο ψυγειο RULEXXXXXX και λιγα τα λογια σου !!!! @spc... Μπας και οι τυψεις για την αγορα καρτων αξιας ισης με το ακαθαριστο εθνικο προιον της Ζιμπαμπουε εχουν πειραξει λιγο τον εγκεφαλο σου????? Για να συμμαζευτουμε λιγο λεω εγω... like too much courage they have taken, somebody somebody (σαν πολυ θαρρος πηρανε ορισμενοι ορισμενοι) Ακους εκει "τσογλανι"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 2, 2005 #11813 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Έτσι, εγώ εργάζομαι(συμμάζεμα στο dc forum) και εσύ σπαμμάρεις.Και το χειρότερο? ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΧΕΙΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 2, 2005 #11814 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Ρεεε ο spc quotarei spc δε πάμε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 2, 2005 #11815 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από kender Ρεεε ο spc quotarei spc δε πάμε καλά Το συνηθίζει, του έχουμε και κρυφό υποφόρουμ που κάνει posts μόνος του, κάνει quotes, report τα posts του και άλλα πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 2, 2005 #11816 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από SLN@spc... Μπας και οι τυψεις για την αγορα καρτων αξιας ισης με το ακαθαριστο εθνικο προιον της Ζιμπαμπουε εχουν πειραξει λιγο τον εγκεφαλο σου????? Μην κακιώνεις ''μικρέ, πικρέ μου αράπη'' Θα σου εξασφαλίσω extra ''περιποίηση'' το βράδυ. Αρχική απάντηση από RootXΚαι το χειρότερο? ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΧΕΙΑ. Κοίτα να δεις φίλε μου πως αλλάζει ο άνθρωπος.... Πριν 1 μήνα δεν χωρούσαν καν τα 2.1 και τώρα δεν αντέχει ένα Σ/Κ μόνο με 7.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 2, 2005 #11817 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Τα πούλησα ρε πουλημένε τα δικά μου(τα 2.1). Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 2, 2005 #11818 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από "Ονοματα δε λεμε, υπολιψεις δε θιγουμε..." [Σήμερα, στις 16:27] kala o spc leme l33t sp4m0r Η κοινη γνωμη εκφραστηκε. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 2, 2005 #11819 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:27] Το συνηθίζει, του έχουμε και κρυφό υποφόρουμ που κάνει posts μόνος του, κάνει quotes, report τα posts του και άλλα πολλά. ε ρε υλικο που πεφτει στο τραπεζι για τον Καζαμια 2006... Iρλανδέ ακουυυυς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 2, 2005 #11820 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 ενα εχω να πω........... ΡΟΥΤΑΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΦΡΑΓΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ (παρακαλειται ο αξιοτιμος και αξιοσεβαστος κυριος εσπισι να το επιβεβαιωσει) Υ.Γ.τα λεφτα της πρακτικης ηρθανε.......παλι σε εξοδα θα μπεις καλε μου λαδεμπορα εσπισι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.