Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 21:53]

xexexe μπα ουτε κατα διανεια δεν πλησιαζω την μια Χ1800ΧΤ 512ΜΒ να παω και σε δευτερη .......!!! (χμμμμμ τωρα που το σκεφτομαι εχω μια γκαρσονιερα ......ΛΕΣ να την ...πουλησω?):p :p :p:D :D

Και το σκεφτεσαι ακομα ;):p

Με τοσα λεφτα πως δεν αγορασες και καμια καινουργια μοτοσυκλετα

Aκυρο αυτο με την μοτοσυκλετα αυτα ειναι για τους μικρους και ασημαντους :p

Κανενα Γιωτ ας επαιρνε καλυτερα με γιακουζι, σαουνα, και μπολικες "αιθεριες υπαρξεις" μεσα

να καλεσει και οποιον θελει (me me me me me me :p )

Μα τι της θελει τις καρτες γραφικων και τα ακριβα hardware τελοσπαντων :p

EDIT

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 22:12]

Θέλω να θεωρήσω το post σου χιουμοριστικό (όχι του γούστου μου πάντως) ή απλά ατυχές προκειμένου να μην απαντήσω.

Τι εγινε?? :blink:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:43]

ακουσα κατι για μηχανες και ζεστενω το beverly αν θελει καποιος κοντριτσα στο 05 να το δηλωσει:hehe:

Αν καταφερω και "κουρεψω" και το αλλο ημιαξωνιο απο το SAXO μου και καταφερω να το δηλωσω μοτοφλορετα κατι μπορει να γινει.....Φυσικα τα 1000 απο τα 1600cc τα εχω αφησει στα 120000 χιλιομετρα πισσας που εχω "ξεσκισει" οποτε μαλλον ισα ισα προλαβαινω καμια "σουζα" με κανα ΧΤ600. :p :p ;):D

Αρχική απάντηση από spc

τα νέα μου παιζάκια :inlove: :inlove: :inlove:

(ξέρω, ξέρω....είμαι ποταπός, θύμα άκρατου καταναλωτισμού αλλά δεν φταίω εγώ....δεν ήμουν έτσι....εσείς και το #$@%$%site σας με έκαναν και κύλησα πάλι :p )

Tστστσ...παντα το σωστο h/w στα λαθος χερια...ατιμη κενωνια :p

Αρχική απάντηση από Chosen

Ενώ να πήγανε τον Ντούρο(ν) στα 4-5 γίγα είναι ρεαλιστικό; :ρ

ασε που στα 4 γιγα δουλευει δουλευει με παθητικη ψυξη μιας και το ανεμηστηρακι δεν γυρναει!Με αυτο στα 6800rpm λογικα θα επιανε κοντα στα 6-7γιγα αλλα ο μαμακας περα του οτι δεν κουμπωσε την ψκτρα ως ωφειλε την εβγαλε κιολας!Λογικα με φρεον χωρις cold bug θα επιανε 5ψηφιο νουμερο!!!:):):):):)

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 07:51]

4.1V του έριξε ρα, γιατί να μην πάει? :hehe:

Ειναι γνωστο αλλωστε οτι οι μητρικες που δινουν 4.1 Volt εχουν κατακλυσει την αγορα....

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 11:16]

Ειναι γνωστο αλλωστε οτι οι μητρικες που δινουν 4.1 Volt εχουν κατακλυσει την αγορα....

Έκανε vmod. Μα πόσο noobas είσαι???? :nerd:

Αρχική απάντηση από spc

Σαν ν' ακούω τον Φράγμα ένα πράγμα.....

Θέλω να θεωρήσω το post σου χιουμοριστικό (όχι του γούστου μου πάντως) ή απλά ατυχές προκειμένου να μην απαντήσω.

Αρχική απάντηση από RootX

Τι εγινε?? :blink:

(κατά τα άλλα ήταν που ''Δεν καταλαβαίνεις ρε, δεν θέλω παραπάνω από 2.1, δεν έχω χώρο, μην επιμένεις''......τώρα κατέληξε με 10.2 :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.