---Zapotek-- Οκτώβριος 23, 2005 #10981 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN αχ αυτοι οι παραγωγοι.. 3 λυκειου πας? μαθηματικα γεν. ετσι? Και γενικης ειναι αλλα εγω γραφω κατευθυνσης...(Σε κανα 20λεπτο)Ειμαι και χαλια απο τις pizzas χτες, 2 καταβροχθησα το ρεμαλι.:sick: Αντε να γραψεις τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 23, 2005 #10982 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!! Τελευταία δεν ξέρω αλλά παρατηρώ οτι περνάω όλο και περισσότερα Σαββατοκυριακάτικα πρωινά ζεστά ντυμένος, ακούγοντας ελαφρυά Αμερικάνικη μουσικη (αυτή τη στιγμή ακούω 2CDs του Eric Clapton). Λέτε να έπαθα τπτ που το γύρισα ξαφνικά στα Αμερικάνικα; Λέτε η πολλή Intel να με πείραξε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Οκτώβριος 23, 2005 #10983 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Μερα, τελικά εγώ δεν την πάλεψα... Σηκώθηκα και έφυγα από το διαγώνισμα... Ναι, η intel φταίει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 23, 2005 #10984 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Να ρωτήσω κάτι στα γρήγορα. Για να χειρίζομαι ένα PC απο ένα άλλο μέσω LAN, πώς θα το κάνω; Θα βάλω και στα δυο το VNC; Και μετά; Χρειάζεται τπτ ρυθμίσεις; Μπορώ να χειρίζομαι προγράμματα απο κει;Βασικά θέλω να χειρίζομαι απο μακρυά το azureus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Οκτώβριος 23, 2005 #10985 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Για να ακουω VNC και οχι remote desktop να υποθεσω πως εισαι δικος μας?Χεχεχε...Στο ενα θα σεταρεις τον VNC server και θα συνδεεσε σε αυτον με τον VNC client χρισιμοποιοντας την ΙΡ του server και τον εκαστοτε κωδικο που εχεις ορισει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 23, 2005 #10986 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Μισό. Εγώ είχα ρωτήσει μια φορά εδώ μέσα για remote access και μου είχανε πει να βάλω το VNC. Δεν το έχω δουλέψει όμως καθόλου. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω δλδ; (Μάλλον πρέπει να πάμε σε άλλο thread τελικά...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Οκτώβριος 23, 2005 #10987 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 LOLΝαι, θα ήταν συνετό να φτιάξεις ξεχωριστώ νήμα.Οσο για το VNC, καλά σου είχαν πει τα παλικάρια.Για περαιτέρω λεπτομέρειες κοίτα τη σελίδα του: [ http://www.realvnc.com/ ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 23, 2005 #10988 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αν μπορεις να βαλεις windows server (αν μιλαμε για windows μηχανημα) και terminal services πιστευω ειναι η καλυτερη λυση, πολυ καλυτερο απο vnc και οσα αλλα προγραμματα για remote διαχειριση εχω δοκιμασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 23, 2005 #10989 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Ενταξει και το remote desktop καλο ειναι αν δεν θελει να δουλεψει κανεις αλλος στο μηχανακι ταυτοχρονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Οκτώβριος 23, 2005 #10990 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αυριο έχω ένα τόνο μαθήματα αλλά δίαβασααααααααααααααααααααααααα [/akyros mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 23, 2005 #10991 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 1-2 μερες εμειναν........................:drool: :drool: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 23, 2005 #10992 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 big time ακυροτητα λεμε μπραβο unstoppable, πιστευω μπορεις και καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 23, 2005 #10993 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 lol post ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 23, 2005 #10994 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Τι ειναι αυτο?Ξεχειλωθηκε οσο δεν παει η οθονη!Ο skroutz αναβαθμιστηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 24, 2005 #10995 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 μου αρεσε(ο skroutz) πιο πριν!!Τωρα ολο ασπρο με μπλε λινκ...??Ελπιζω να το περιποιηθουνε και χρωματικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 24, 2005 #10996 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable big time ακυροτητα λεμε μπραβο unstoppable, πιστευω μπορεις και καλυτερα. XAXAXAXAXA, αυτο ειναι το μεγιστο μεγεθος post που επιτρεπει αραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 24, 2005 #10997 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Παιδια συζητιεται μια νεα ιδεα για τηλεοπτικη εκπομπη.Αν θελετε να την στηριξετε οικονομικα για αγορα tv time. Mπορειτε να στειλετε πμ για να σας πω που θα στελνετε εμβασματα και προσφορες.Αλλιως, αν οι οικονομικες προσφορες ΔΕΝ επαρκουν "παιζει" να ζητηθει και επαγγελματικο δανειο "ΕΠΙΧΕΙΡΩ" απο γνωστη τραπεζα...Για τους ενδιαφερομενους, χοντρικα, (δεν εχουμε καταληξει ακομα) προκειται για ωριαια εκπομπη με τιτλο"Η Ωρα Του Σωτηρη" - Μια μαγικη περιπλανηση στον θαυμαστο κοσμο της χημειας και του LinuxΠεριμενω τις προσφορες σας...φιλικα παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 24, 2005 #10998 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Παιδια συζητιεται μια νεα ιδεα για τηλεοπτικη εκπομπη.Αν θελετε να την στηριξετε οικονομικα για αγορα tv time. Mπορειτε να στειλετε πμ για να σας πω που θα στελνετε εμβασματα και προσφορες.Αλλιως, αν οι οικονομικες προσφορες ΔΕΝ επαρκουν "παιζει" να ζητηθει και επαγγελματικο δανειο "ΕΠΙΧΕΙΡΩ" απο γνωστη τραπεζα...Για τους ενδιαφερομενους, χοντρικα, (δεν εχουμε καταληξει ακομα) προκειται για ωριαια εκπομπη με τιτλο"Η Ωρα Του Σωτηρη" - Μια μαγικη περιπλανηση στον θαυμαστο κοσμο της χημειας και του LinuxΠεριμενω τις προσφορες σας...φιλικα παντα... www.liako.gr με προλάβανε gmt.το επιχειρώ είναι από τη διαφήμιση με το παπί - πιτσαδόρος - ιδιοκτήτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 24, 2005 #10999 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 εχουνε απαγορευτει τα παπακια απο τους δρομους λογω της ασθενειας της γριπης των πτηνων. Εχει ηδη προωθηθει αιτημα προσαρμογης της διαφημησης στα νεα δεδομενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 24, 2005 #11000 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Να χεσω εγω τα εργαλεια σταθεροτητας του συστηματος.......βγαζεις διπλα prime spi32mb τραβας στο full το S&M και λες ενταξει ολα τελεια ......οι μνημες με διαιρετη δουλευουν σταθερα στα 204 και καρασφιχτα timings ειναι μια καλη αρχη ...Πας να κανεις update μια βαση δεδομενων και να κατεβασεις τους καινουργιους πινακες και τρως ενα περιποιημενο driver_irql_not_less_or_equal....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.