Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

καλημερα!

ΞΕρει κανεις αν χρειαζεται να τροφοδοτηθει η μητρικη με το 4πινο βυσμα???(+12V).Προσπαθω να bootαρω ενα μηχανημα με p4c και πεντιουμ 4 στα 2 γιγα default αλλα το τροφοδοτικο δεν εχει αυτο το βυσμα!!Το λεδακι της οθονης αναβοσβυνει και σκεφτομαι τις πταιει??

Ενδεχεται να ειναι και η καρτα η οποια ειναι 3,3V.(ΤΝΤ2 Μ64 με 32ΜΒ.)

καλημερααα! 4ορο σημερα! φυσικη γενικης κενο! goood! ξεχασα αυριο και με την κυρια ΧΧΧ που κανει προγραμματισμο εχουμε! τι μου#ακι ειναι αυτοοοοο!

Διαφθορα στο κοσμο , καταταξη

Σε διεθνές επίπεδο η χώρα μας βρίσκεται στην 47η θέση (από την 46η πέρυσι), μαζί με χώρες όπως η Τσεχία, η Σλοβακία και η Ναμίμπια.

Μεταξύ των των 15 χωρών της «παλαιάς» ΕΕ, η Ελλάδα είναι στην τελευταία θέση.

κω*οαμερικανοι....:rant:

Ναι, εμείς δεν είχαμε καμία τάση, μας βρήκαν αθώους, ήρθαν πισώπλατα και το άλλο πρωί ξυπνήσαμε διεφθαρμένοι :p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:12]

Μπορω να βγαλω το παπακι απο το μαιλ μου? Φοβαμαι τωρα με την νοσο των πουλερικων.....

:rofl::rofl::rofl:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αυτός που έκανε το λάθος να γράψει το όνομά μου στη λίστα με τα πουλερικά παρακαλώ να το διορθώσει...

Απο το πρωί έχω ξοδέψει δυο πακέτα χαρτομάντιλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.