Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Kαι αυριο εγω....Πηγα κ χτες κ εκπληκτος βρηκα κ μια γνωστη "ασχημη" κοπελα σκαρφαλωμενη σε ενα Ηummer ! Ελλιωσα στο γελιο μιλαμε...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 12:22]

Kαι αυριο εγω....Πηγα κ χτες κ εκπληκτος βρηκα κ μια γνωστη "ασχημη" κοπελα σκαρφαλωμενη σε ενα Ηummer ! Ελλιωσα στο γελιο μιλαμε...

ποσο γνωστη και ποσο ασχημη?:D

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

εγω απο την αλλη γιατι θα ηθελα να ειναι δεμενη στο δεξι bucket ενος D1 240sx (η FD rx7) το οποιο θα driftαρει. ενοειτε μια camera θα γραφει τις αντιδρασεις της :D εκει να δεις γελιο

Αρχική απάντηση από unstoppable

http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=fr_en&trurl=http%3a%2f%2fwhiler.free.fr%2fbf2%2fdemos%2fMine.wmv

Και πηγαινετε στο 3λεπτο τρελο γελιο

Παίζει πολύ Monty Python απ' ότι κατάλαβα και φυσικά Mine από Nemo.

Πολύ καλό.

Αρχική απάντηση από greekfragma

ποσο γνωστη και ποσο ασχημη?:D

μπορεις να ρωτησεις τον SLN ποσο ασχημες ειναι τετοιες κοπελες ;)

(κατα πασα πιθανοτητα θα κατεβω και εγω στην εκθεση... ας συνενοηθουμε μεσω pm)

ΠΟΠΟ! Σπάσιμο γμτ να παλεύεις 2 ώρες να στήσεις ένα router και να βαράς το κεφάλι σου γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί, να έχεις και την πρώτη ώρα από πάνω τον πατέρα σου να παρακολουθεί (μετά έφυγε καθώς βαρέθηκε... :p ), να τα χεις κάνει πάνω σου γιατί λες μέσα σου "κι άμα δεν το κάνω να δουλέψει; Την κάτσαμε..." και τελικά να συνειδητοποιείς πως στο κλασικό User name της forthnet "user.her.forthnet.gr", να πρέπει απλώς να προσφέσεις ένα @forthnet.gr ωστε να γίνει user.her.forthnet.gr@forthnet.gr (πιο μικρό δεν μπορούσαν; ). Πάντως για άλλη μια φορά στη forthnet με βοηθήσανε γρήγορα και μάλιστα όταν μου είπε "έχετε προσθέσει το @forthnet.gr στο user name;" και της απάντησα "όχι αυτό πρέπει να είναι" και έπρεπε να περάσουν άλλα 5 λεπτά να κάνω restore τις default ρυθμίσεις, να κάνω reboot, να το ξαναρυθμίσω και να ξανακάνω reboot και της λέω "θα το δοκιμάσω και αν δεν είναι αυτό (που δεν νομίζω) θα σας ξαναπάρω", μου λέει "δεν πειράζει, εγώ θα περιμένω, αρκεί να λυθεί το πρόβλημά σας". Τέσπα. Κοινώς μεγειά το νέο μου router και back to DSL laws! :D

Υ.Γ.: Να ευχαριστήσω και τα παιδιά από το adsl.gr γιατί μπορεί σε κάποια θέματα να τους βάζουμε γυαλιά αλλά σε ό,τι αφορά το αντικείμενό τους έχουν κάνει καλή σουλειά και 2 πολύ ωραία how to...

Υ.Γ.2: Μα καλά, πώς αλλάζει το username και το password κατευθείαν; Δεν έχω βρει κάτι σχετικό (βασικά μέσω web interface)...

Υ.Γ.3: Και τώρα που στήσαμε το router, άντε να κάνουμε και το πρώτο low level format στο PC που χθες δεν μπούταρε και σύμφωνα με τα seatools έχει μαμηθεί το partition... (λογικό βασικά άμα έχω δημιουργήσει και διαγράψει τόσες φορές partition με το acronis partition expert...)

Y.Γ.4: Και μετά... Back to spamming!!! :devil: :devil: :devil:

κερδισαμε στο Μπασκεττττττττττττ μπραβο :worship: :worship: :worship:

ΤΕΤΡΑΔΑ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΔΕΝ ΣΤΑΜΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ

ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Μαγκες μου μυριζει Πορτογαλια...

Αρχική απάντηση από theHitma@n

................

Μαγκες μου μυριζει Πορτογαλια...

Καμια σχεση, στην πορτογαλια ηταν τυχερο, εδω ειναι θεμα αξιας.

Αρχική απάντηση από SLN

"Aν φτασουμε στους 4 θα παρει πρεφα ο κοσμος οτι εχουμε Eurobasket..."

said by troubleshooter 18-09-2005..........

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Για το αποτελεσμα φανταζομαι μιλαει ο ΗΙΤΜΑΝ.Οχι για την πορεια!

αποτελεσμα= εμεις κρατωντας αλλη μια κουπα!

Αρχική απάντηση από unstoppable

Καμια σχεση, στην πορτογαλια ηταν τυχερο, εδω ειναι θεμα αξιας.

καμμια σχεση , για να φτασεις στο τελικο σημαινει οτι αξιζεις να εισαι, και οχι αποκλειστικα τυχη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.