Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

FX57,ABIT-FATALITY,VGA-ASUS 7800GTX TOP,MEMORY-OCZ 4000 2X512,DVD+R PLEXTOR PX716UF,HDD

WD RAPTOR 2X74GB,MONITOR-EIZO L797 19,SOUND-TERRATEC EWS88TM

καλως σε βρηκαμε :D

Πακεταρω για Αγγλια(2 χρονια σπουδες)...τωρα συνειδητοποιησα οτι φευγω.... :cry:

Καλο μου ταξιδι κ καλη αρχη να εχω.Να προσεχετε τον εαυτο σας,να τρωτε καλα κ να κοιμαστε πολυ :daisy:

Ελπιζω να συνδεουν γρηγορα τις dsl εκει,οχι σαν τον οτε :X:

Αρχική απάντηση από Samael

Πακεταρω για Αγγλια(2 χρονια σπουδες)...τωρα συνειδητοποιησα οτι φευγω.... :cry:

Καλο μου ταξιδι κ καλη αρχη να εχω.Να προσεχετε τον εαυτο σας,να τρωτε καλα κ να κοιμαστε πολυ :daisy:

καλο ταξιδι.εχει κολοκλιμα εκει να προσεχεις πολλα φιλαρακια που εχω την εχουν πατησει με την υγρασια

καλο ταξιδι.και προσοχη στο κολοκλιμα τους

Καλο ταξιδι πιτσιρικο!!

Οπως ειπαμε η μεταβαση θα ειναι πολυ ομαλη...

WoW Ελλαδα, WoW και Αγγλια...

Ουτε θα καταλαβεις διαφορα....

Αρχική απάντηση από SLN

Καλο ταξιδι πιτσιρικο!!

Οπως ειπαμε η μεταβαση θα ειναι πολυ ομαλη...

WoW Ελλαδα, WoW και Αγγλια...

Ουτε θα καταλαβεις διαφορα....

λογικά αγγλία θα παίζουν καλύτερα ping;)

Έλα στον παππού... :devil:

Καλο ταξιδι ρε συ...και προσεχε τις πουστ@ρες εκει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.