Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

καληνυχτα και καλο ξεμερομα και κουραγιο για οσους ξενυχτισουνε παω για:zzz: :zzz:

Αρχική απάντηση από ea6gka

λολ , λουφα και παραλαγη ρα

:worship: :worship: :worship:

από τις καλύτερες Ελληνικές ταινίες (αν όχι η καλύτερη) ever....

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:40]

:worship: :worship: :worship:

από τις καλύτερες Ελληνικές ταινίες (αν όχι η καλύτερη) ever....

Βγαίνει και 2!!! :D

οποιος ειναι στην εκθεση στην σαλονικα σας ερθει περιπτερο 8 στην οτενετ. εκει ειμαι στα πισι.

υ.γ εχει και το Hummer. + corvette για αυτους που θελουν να δουν αυτοκινητα..

κανενας ρε παιδια? αντε! ας ερθει καποιος να γνωριστουμε! εχει εδω εκει που ειναι τα e-golbal. ενα στακερ + δφι σλι και υδροψυξη silverprop ψυγειο τρανσιστ και σωληνες tygon! και το κοιτανε ολοι λες και ειναι αεροπλανο! α! + 2 7800γτχ πανω.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

κανενας ρε παιδια? αντε! ας ερθει καποιος να γνωριστουμε! εχει εδω εκει που ειναι τα e-golbal. ενα στακερ + δφι σλι και υδροψυξη silverprop ψυγειο τρανσιστ και σωληνες tygon! και το κοιτανε ολοι λες και ειναι αεροπλανο! α! + 2 7800γτχ πανω.

καλα να περασεις Γιωργο

:)

Αρχική απάντηση από vdeseris

Βγαίνει και 2!!! :D

μουφα ειδα το τρειλερ. Τοτε ηταν πετυχημενη γιατι ειχανε να ασχοληθουνε με πραγματα χειροπιαστα, πολιτικες διωξεις, καφριλες, χουντα, ξεκινημα τηλεορασης, ξυλο, και πολλα αλλα , το λουφα και παραλαγη ειναι επος ρα δεν ξαναβγαινει τετοια ταινια

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 14:30]

Φευγω ,επιτελους, για Πατρα σε 5 ωρες!

Και γιατι χαιρεσαι????? :devil: :devil:

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Ρε Βασιλακη δεν φερνεις και κανα γνωστο συγγενικο σου προσωπο απο το σπιτι μου!!!!

Ναι γιε μου ,ναι......

ΣΠΑΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟ

δεν παιζει καποια στιγμη στα επομενα 3-4 χρονια να μην παρω ενα 240sx, θα κανω την Ηλιουπολη πιστα του D1, και την κατεχακη famous mountain απο το initial D :D

240SXgif.gif

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ναι γιε μου ,ναι......

Και δεν καταλαβα ρε φιλε απο που και ως που υιος και απο που και ως που εισαι ο μοναδικος Βασιλακης στο φορουμ και απαντας?Ψαρακα!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.