greekfragma Σεπτέμβριος 17, 2005 #10201 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 καλημερα φανουκο τι εγινε?ειχες παει για WOW με τον ντιτζεη και τους υπολοιπους?υποπτη η ωρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 17, 2005 #10202 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Καλημέρες ppl γνωστοι admin/mod και διοργανοτες ομαδικων αγορων εθεαθισαν σε γνωστο club στου ψυρρη... Λεγετε οτι κατεληξαν εκει μετα απο φαγοποτι (μερος της προετοιμασιας τους για 7-8-9/10) Αρχική απάντηση από greekfragma καλημερα φανουκο τι εγινε?ειχες παει για WOW με τον ντιτζεη και τους υπολοιπους?υποπτη η ωρα...... Χα! παραπλανητικο το WOW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 17, 2005 #10203 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma καλημερα φανουκο τι εγινε?ειχες παει για WOW με τον ντιτζεη και τους υπολοιπους?υποπτη η ωρα...... κοιμηθητε να ξεκουραστητε.ποπο ρε μαμοτο εχει και ενα κρυο,το θερμομετρο δειχνει7 βαθμους ωρα για γαντακια και σκουφι :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2005 #10204 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma καλημερα φανουκο τι εγινε?ειχες παει για WOW με τον ντιτζεη και τους υπολοιπους?υποπτη η ωρα...... Μέσα έπεσες στα πρόσωπα, αλλά όχι στον τόπο. Για να πίνω milko, να τρώω κρουασάν και τυρόπιτα και να κάνω 15 λεπτά να γράψω ένα post, καταλαβαίνεις edit: ’τιμε esdee, νομίζω συμφωνήσαμε να μην αποκαλύψουμε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 17, 2005 #10205 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Μέσα έπεσες στα πρόσωπα, αλλά όχι στον τόπο. Για να πίνω milko, να τρώω κρουασάν και τυρόπιτα και να κάνω 15 λεπτά να γράψω ένα post, καταλαβαίνεις αμα οδηγεις προσεχε :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 17, 2005 #10206 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 06:32] Μέσα έπεσες στα πρόσωπα, αλλά όχι στον τόπο. Για να πίνω milko, να τρώω κρουασάν και τυρόπιτα και να κάνω 15 λεπτά να γράψω ένα post, καταλαβαίνεις σε ξεθεωσε ο εσπισι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 17, 2005 #10207 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από def κοιμηθητε να ξεκουραστητε.ποπο ρε μαμοτο εχει και ενα κρυο,το θερμομετρο δειχνει7 βαθμους ωρα για γαντακια και σκουφι :cry: εδω ειναι ωρα για σκουφι σκετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2005 #10208 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από def αμα οδηγεις προσεχε:flower: :flower: thanx, αλλά είμαι ήδη σπίτι, η 1η φάτσα που αντίκρυσα ήταν του φούρναρη :rolf: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 17, 2005 #10209 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Καλημερα !!!! Bombay Saphire Gin f*cking rulezzzzzzzz !!! :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2005 #10210 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Καλημερα !!!! Bombay Saphire Gin f*cking rulezzzzzzzz !!! :smoke: ... and another one's gone, another one's gone, another one bites the dust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 17, 2005 #10211 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma σε ξεθεωσε ο εσπισι ε? Ου-λα-λά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2005 #10212 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma σε ξεθεωσε ο εσπισι ε? Nope, he was a real gentleman, by all means Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 17, 2005 #10213 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 καλημερααα! εχω μαθημα 11 και 30 γμτ. μαθηματικα γενικης.υ.γ πειναωω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 17, 2005 #10214 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από spresv ............Καλα, ο σχολιασμος ηταν πολυ ΛΟΛ οπως θα ελεγε και ex-member αμφοτερων των φορουμ Ευτυχως που δεν ηταν ο Σκουντης με τον αλλο στο Ακροπολις, ο Χατζηγεωργιου (ετσι δεν τον λενε) ειναι ο καλυτερος ελληνας σχολιαστης για μπασκετ για μενα. Καλα ο αλλος στο πρωτο ημιχρονο ασχολιαστος, δεν πηγαινε να κοιμηθει καλυτερα αν νυσταζε.Κριμα που φαγαμε 50 ποντους γμτ, θα μπορουσαν να τους κρατησουν κατω απο τους 40 να τους ξεφτιλιζαν τελειως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 17, 2005 #10215 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από RootXedit: ’τιμε esdee, νομίζω συμφωνήσαμε να μην αποκαλύψουμε τίποτα αν δεν με απατα η μνημη μου (τρωει για καθε μερα 3.5V) συμφωνησαμε να μην αποκαλυψετε τιποτα ατακες RootX "νεος τη κανεις εδω και δεν benchαρεις?" SPC "sorry δεν εχω x850xt μαζι μου για RMA" DJD "ρε στηνουμε εδω ενα phase?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 17, 2005 #10216 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Kαλημερα! Κ να θυμαστε! "Ποτε μη πινετε πανω απο 3 διαφορετικα ποτα σε μια νυχτα!" (ακομα σουρωμενος ειμαι.... hic!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Σεπτέμβριος 17, 2005 #10217 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 12:08] Ευτυχως που δεν ηταν ο Σκουντης με τον αλλο στο Ακροπολις, ο Χατζηγεωργιου (ετσι δεν τον λενε) ειναι ο καλυτερος ελληνας σχολιαστης για μπασκετ για μενα. Δεν συμφωνώ φίλε unstoppable με την γνώμη σου για τον Βασιλάκη. Υπάρχει διαφορά στην περιγραφή ενός αγώνα και στον σχολιασμό αυτού. Ο Σκουντής δεν περιγράφει. Σχολιάζει. Δεν θα σου πει π.χ. ότι ο τάδε ας πούμε κατεβάζει την μπάλα, αλλά το πόσο καλά έχει τοποθετηθεί ένας αμυντικός στη ρακέτα, δηλαδή την ουσία κατ' εμέ. Οι γνώσεις του είναι τεράστιες και ενδεχομένως άνθρωποι που απλά ξέρουν πέντε πράγματα, μόνο, από μπάσκετ ίσως να δυσανασχετούν με τον Σκουντή. Σημειωτεόν, ότι το σχόλιο δεν απευθύνεται σε σένα, μια και έχω την εντύπωση πως ξέρεις πολύ περισσότερα από τα βασικά. Εκτός του ότι μου είσαι και συμπαθής άσχετα αν δεν έχουμε γνωριστεί, αλλά έχουμε ανταλλάξει pm:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 17, 2005 #10218 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από dohc16 Δεν συμφωνώ φίλε unstoppable με την γνώμη σου για τον Βασιλάκη. Υπάρχει διαφορά στην περιγραφή ενός αγώνα και στον σχολιασμό αυτού. Ο Σκουντής δεν περιγράφει. Σχολιάζει. Δεν θα σου πει π.χ. ότι ο τάδε ας πούμε κατεβάζει την μπάλα, αλλά το πόσο καλά έχει τοποθετηθεί ένας αμυντικός στη ρακέτα, δηλαδή την ουσία κατ' εμέ. Οι γνώσεις του είναι τεράστιες και ενδεχομένως άνθρωποι που απλά ξέρουν πέντε πράγματα, μόνο, από μπάσκετ ίσως να δυσανασχετούν με τον Σκουντή. Σημειωτεόν, ότι το σχόλιο δεν απευθύνεται σε σένα, μια και έχω την εντύπωση πως ξέρεις πολύ περισσότερα από τα βασικά. Εκτός του ότι μου είσαι και συμπαθής άσχετα αν δεν έχουμε γνωριστεί, αλλά έχουμε ανταλλάξει pm:) Για τον ρολο που ειχε χθες πολυ καλος ειναι, αλλα οχι για να περιγραφει/σχολιαζει τον αγωνα μονος του. Μου την δινει και λιγο η αναφορα του στους παιχτες με τα μικρα ονοματα. Γουστα ειναι αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 17, 2005 #10219 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Ποναει το κεφαλι μου................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 17, 2005 #10220 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ποναει το κεφαλι μου................ δηλ δεν εχει ΄κοκο' το βραδυ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.