Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

ολα βασικα ηταν απιαστα.το peugeot στο παικς πικ δεν το θυμασε?αλλο τερας.

Καλα αν σας πω τι μου ηρθε στο μυαλο...

GT2, Escudo Pikes Peak(sp?)...

Το επαιρνα και εκοβα κ0λους, 17+ γυρους στους αγονες με 100 Laps τους εριχνα... :cool:

Ω ρε, σχολειο αυριο τα κεφαλια μεσαααααααααααα.......:nuke:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από 2cpu

ολα βασικα ηταν απιαστα.το peugeot στο παικς πικ δεν το θυμασε?αλλο τερας.

εμαθα οτι το ασφαλτοστρωσανε παντως.εχω και το dvd γνωστου περιοδικου

δεν εχει παρα πολλα μεσα αν θες παντως να στο στειλω.εχω δει και αρκετα

στην δορυφορικη οπως σε ειπα .οντως κανει ενα μυστηριο θορυβο τωρα που το λες.θα το ξαναδω και θα το ψαξω γιατι το ειχα συζητηση και με ενα αλλο

φιλο σχετικα με τον τροπο λειτουργειας του.

ενα αυτο-->http://www.rallycars.com/Cars/Car_Movies.html

και ενα αυτο-->http://www.kw-gmbh.de/motorsport/pages/racing-videos.php

και αυτο-->http://www.historiclanciarally.it/e-trofeotorino2005.htm

μερικα ειναι αυτα θα δω και για αλλα και θα σε στειλω.

χεχε, peugeot 405 s16. μονο απο 1km εμοιαζε με το peugeot 405 παραγωγης

πλαισιο απο χωροδικτυομα, παναλαφρα πλαστικα για αμαξωμα ενεργητικη τετραδιευθυνση, μεχρι και data log συσκευες για παραμετους κινητηρα κτλ κτλ ειχε και ολα αυτα στα mid-80s!

μαλιστα αν θυμαμαι καλα στο pikes peak επειδη το οξυγονο στον αερα σε εκεινο το υψομετρο κοντα στον τερματισμο ηταν ελαχιστο τα αυτοκινητα λιγο πριν τον τερματισμο απεδιδαν περιπου 200Hp!

βεβαια και το quattro που εκανε το pikes peak ηταν ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο τ α τ ο (οταν spoolαρει η τουρμπινα του ανατριχιαζω!), αλλα δεν εμεινε στην ιστορια λογο του οτι δεν ειχε καλους χρονους (οδηγος?). ο vatannen ειχε σπασει το ρεκορ για κατι δεκατα δευτερολεπτου με το peugeot και μαλιστα με το δευτερο κομματι τις ειδικης να εχει χαλαζι!

May The Force Be With You. zapo :)

edit:και οταν ρωτησαν τον vatannen ποσα αλογα πιστευε

οτι μπορει να εβγαζε ειπε " δεν ξερω αν οντως βγαζει 350 αλλα αυτο που οδηγησα

εβγαζε πολλα παραπανω."

τα audi ηταν καλα λογω τετρακινησης.ειδες την μουτον να το πηγαινει τσιτες?

(με την θυμησες ευχαριστω)και αν θυμαμαι τα ιντερκουλερ τα ειχε στο πισω μερος?

τι ωραια μηχανηματα :inlove: .σαν εκεινο το μαυρο γκολφακι που βελτιωσαν

κατι σουηδοι και εβγαζε 1000 και εκεινο.εχω βιντεο αν θες που το δειχνει

σε μια πιστα κοντρα με ενα quatro.το εχω αν το θες.;)

edit no2:καλα ε το διπλο εχει γερασει του κερατα. ποτε προλαβατε

ρε θηρια τοσες απαντησεις?:p :p

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

esdee απιστευτος!

Τι 'σαι 'συ ρε παιδι μου...

Μου αρεσει που θυμασε και τις λεπτομερειες!

ναι γ*** τα, εχω πορνογραφικη εεε φωτογραφικη μνημη :D

Αρχική απάντηση από 2cpu

May The Force Be With You. zapo :)

edit:και οταν ρωτησαν τον vatannen ποσα αλογα πιστευε

οτι μπορει να εβγαζε ειπε " δεν ξερω αν οντως βγαζει 350 αλλα αυτο που οδηγησα

εβγαζε πολλα παραπανω."

τα audi ηταν καλα λογω τετρακινησης.ειδες την μουτον να το πηγαινει τσιτες?

(με την θυμησες ευχαριστω)και αν θυμαμαι τα ιντερκουλερ τα ειχε στο πισω μερος?

τι ωραια μηχανηματα :inlove: .σαν εκεινο το μαυρο γκολφακι που βελτιωσαν

κατι σουηδοι και εβγαζε 1000 και εκεινο.εχω βιντεο αν θες που το δειχνει

σε μια πιστα κοντρα με ενα quatro.το εχω αν το θες.;)

edit no2:καλα ε το διπλο εχει γερασει του κερατα. ποτε προλαβατε

ρε θηρια τοσες απαντησεις?:p :p

δεν νομιζω να ηταν πισω τα intercooler αλλα δεν το εχω ψαξει, το ποιο πιθανο ειναι να ηταν ξηρο καρτερ πισω παρεα με την ψυξη του...οι σωληνωσεις μεχρι να φτασουν πισω θα εκαναν τρελο turbo-lag γιατι νομιζω πως το quattro ηταν απο το μονο group B με κινητηρα μπροστα

την μουτον να το πηγαινει τσιτες την προλαβε ο πατερας... εγω τα πρωτα WRC που θυμαμαι ηταν απο το 1997 (15χρονων).

το μαυρο 'golfακι' ειναι ενα αριστουργημα!!!

ο dahlback (ετσι λεγετε αυτος που εχει... ξαναφτιαξει) εχει κοψει ολο το εμπρος μερος του αυτοκινητου και το εχει αντικαταστησει παλι με χοροδικτυομα (αν θυμαμαι καλα απο ενα υλικο χρωμομολυβδαινιο). και εκει εχει βαλει μοτερ απο audi quattro (το παλιο καλο)

ακου και ενα κουλο. ο στροφαλος λεει ειναι ο απο την Audi ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΣ γιατι οποιος και να δοκιμασε να τον φτιαξει περισσοτερο απλα το χαλασε!!! :toomuchne φαντασου τι δουλεια ειχαν κανει στα 80s στην Audi

τουρμπινα του golf ειναι την turbonetics ειδικη παραγγελια και επειδη δεν εχει αποκαλυψει πολλα χαρακτιριστικα της ειναι λεει ικανη για παροχη ~1100hp και θυμηζει εποχες turbo F1!!!

εχει και καποιες αλλες ταπεινες αναξιες λογου λεπτομεριες το 'golfακι' οπως πχ 11:1 συμπιεση (απλα αδιανοητη για turbo μοτερ) κοφτη 10.200rpm ελαφρος υποκυβισμενο (2.1λτ απο 2.3 του normal quattro) και πιεση στο turbo 3.5bar!!!

ειναι ωμη επειδηξη τεχνογνωσιας και δουλειας με μερακι το αμαξι τι να λεμε τωρα

/edit οσο για τα 900hp που φημολογειται οτι ειναι ειναι ανακριβες γιατι δεν εχουν καταφερει να το μετρησουν τεζα γιατι μια γραφουν και οι 4 ροδες πανω στο δυναμομετρο μια τερματιζει το δυναμομετρο ... παλιο κατασταση

/edit

(το εχω σε μια πιστα κατι σαν track day να ξερναει φλογες απο το πλαι και να παταει το quattro replica που λες, καθως και σε πολλα video)

εχεις μηπως ενα videακι με ενα μαυρο quattro απο τον dahlback να κανει σβουριδια και να χανετε σε 10sec μεσα σε καπνους?ηχος ΚΟΛΑΣΗ!!!!

Καλα απο αυτοκινητα ασχετος τελειως, αλλα μου ειχε κανει εντυπωση πως το quattro οντως ειχε κατι σωλινες πισω που παλια νομιζα πως ηταν εξαμτισεις...

υπάρχει και ολόκληρο videaki απο παρουσίαση του συγκεκριμένου golf απο σουηδική εκπομπή - το μόνο κακό είναι τα σουηδικά

κατι θυμαμαι οτι ειχε πισω παντως.(εκτος το ρεζερβουαρ και το τ@νγκα της γκομενας)

θα το κοιταξω καλυτερα.χμμ τοσο μαπα ειναι αυτο το γκολφ?:p

προσωπικα για τουρμπινα θα πηγαινα σε ΚΚΚ(οχι Κου Κλουξ Κλαν)οσο για την συμπιεση

οντως και το θεωρω λιγακι τραβηγμενο.αλλα λιγακι, γιατι ειδα φλαντζα κεφαλης

απο το τουρμπατο BMW F1 και ειναι αστα να πανε.θα με πεις το υποκυβισε

αλλα ειναι λιγο παλι.εκεινα τα Bmw και ρενω στην f1 ηταν 1500 κυβικα σωστα?για τον στροφαλο το πιστευω γιατι

αυτο το μοτερ εχει παρα πολλες δυνατοτητες.ειναι μερικα τοσο καλα σχεδιασμενα

που οτι και να τα κανεις εκει ρε συ σκυλια., δεν μασανε.

τα αλογα δεν τα μετρησανε σε παγκο?εχει βασικα και δυναμομετρα για 4χ4 αλλα δεν ξερω

στα ποσα τερματιζουν.δες Btw και το διμοτερο hundai εκει αν δεις σβουριδια.

τα αμερικανακια το βαλανε 2 μοτερ με 2 ξεχωριστα κιβωτια και στο ενα βαζανε 1η και

στο αλλο οπισθεν και γινοτανε το σωσε.

zapotek καλα θυμασε απλα θελω να το δω καλυτερα μηπως ειναι κυκλωμα

ψυξης.

Αρχική απάντηση από 2cpu

κατι θυμαμαι οτι ειχε πισω παντως.(εκτος το ρεζερβουαρ και το τ@νγκα της γκομενας)

θα το κοιταξω καλυτερα.χμμ τοσο μαπα ειναι αυτο το γκολφ?:p

προσωπικα για τουρμπινα θα πηγαινα σε ΚΚΚ(οχι Κου Κλουξ Κλαν)οσο για την συμπιεση

οντως και το θεωρω λιγακι τραβηγμενο.αλλα λιγακι, γιατι ειδα φλαντζα κεφαλης

απο το τουρμπατο BMW F1 και ειναι αστα να πανε.θα με πεις το υποκυβισε

αλλα ειναι λιγο παλι.εκεινα τα Bmw και ρενω στην f1 ηταν 1500 κυβικα σωστα?για τον στροφαλο το πιστευω γιατι

αυτο το μοτερ εχει παρα πολλες δυνατοτητες.ειναι μερικα τοσο καλα σχεδιασμενα

που οτι και να τα κανεις εκει ρε συ σκυλια., δεν μασανε.

τα αλογα δεν τα μετρησανε σε παγκο?εχει βασικα και δυναμομετρα για 4χ4 αλλα δεν ξερω

στα ποσα τερματιζουν.δες Btw και το διμοτερο hundai εκει αν δεις σβουριδια.

τα αμερικανακια το βαλανε 2 μοτερ με 2 ξεχωριστα κιβωτια και στο ενα βαζανε 1η και

στο αλλο οπισθεν και γινοτανε το σωσε.

zapotek καλα θυμασε απλα θελω να το δω καλυτερα μηπως ειναι κυκλωμα

ψυξης.

μπορει να εχει και KKK, κολησα τωρα!

δεν το μετρησανε σε παγκο, βασικα τα συναμομετρα παγκου ειναι καλυτερα για δοκιμες γιατι καταπονουν παρα πολυ τα μοτερ λογο του οτι αδρανουν εντελως οταν δεν υπαρχει η αντισταση απο μεταδοση

θα το ψαξω το videακι, δεν το εχω δει :D

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:02]

Its official , MONDAY SUCKZZZZZZ

Αστα. Δευτερα αρχιζουν οι διαιτες, δευτερα αρχιζω σχολειο/φροντιστηριο, δευτερα περνει και ο ντινοπουλος εναν τονο mail. Γ@μα τα :p

Αρχική απάντηση από XTCgr

υπάρχει και ολόκληρο videaki απο παρουσίαση του συγκεκριμένου golf απο σουηδική εκπομπή - το μόνο κακό είναι τα σουηδικά

Ποια σουηδικά; Διευκρίνησε σε παρακαλώ, γιατί έχει και μερικά σουηδικά που είναι μούρλια (τα σουηδικά μύδια πχ...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.