Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 21:51]

Τι παιχτουρα που ειναι ο Διαμαντιδης:worship: :worship:

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ο μοναδικος σοβαρος χρηστης εδω μεσα.... :inlove: :inlove: :inlove:

Κριμα που οταν επρεπε πριν 4 χρονια αφησαμε τον βρωμο-ξανθο-μπουμπουρα να αλωνιζει στο 2ο ημιχρονο...

Θα τους παρουμε τα σωβρακα στην Σερβια μεσα λεμεεεεε...

Crazy September.

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 02:30]

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ο μοναδικος σοβαρος χρηστης εδω μεσα.... :inlove: :inlove: :inlove:

Κριμα που οταν επρεπε πριν 4 χρονια αφησαμε τον βρωμο-ξανθο-μπουμπουρα να αλωνιζει στο 2ο ημιχρονο...

Θα τους παρουμε τα σωβρακα στην Σερβια μεσα λεμεεεεε...

Crazy September.

αυριο θα παω στο ΟΑΚΑ για να δω το ματς με σερβια-μαυροβουνιο.....εισοδος 10ευρω σε οτι θεση γουσταρουμε.οποιος θελει ας ριξει το μηνυματακι του να παμε παρεα.:T:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 01:03]

Παγωτο φυστικι rUlEzzzz

είσαι κάφρος, όχι μόνο για το παγωτό φυστίκι, αλλά κυρίως επειδή πίνεις και γάλα μαζί! :blink::boxed:

(εκτός αν βρέθηκε κατά λάθος εντός πλάνου)

Αρχική απάντηση από greekfragma

επεσε το φλεα επεσε και το the-core.......:mad:

Μικρέ και ανόητε, το TC είχε στις ειδήσεις φάτσα-κάρτα ότι θα είναι κλειστό λόγω μαζικού update ;)

Chosen ποιος ειναι ο web developer που εφτιαξε το TC?

Δλδ εχω μεινει με ανοιχτο το στομα. Σκιζει και απο design & φανταζομαι και απο κωδικα.

Καλα δεν ειναι και html valid αλλα ομορφο, πολυ ομορφο........

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:11]

Μικρέ και ανόητε, το TC είχε στις ειδήσεις φάτσα-κάρτα ότι θα είναι κλειστό λόγω μαζικού update ;)

μεγαλε και εξυπνε εγω σημερα μπηκα πρωτη φορα στο TC μετα απο μηνες.......που θες να το ξερω?

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ DOWN.....AKOYsSSSSSS:devil:

:hehe:

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 03:19]

Chosen ποιος ειναι ο web developer που εφτιαξε το TC?

Δλδ εχω μεινει με ανοιχτο το στομα. Σκιζει και απο design & φανταζομαι και απο κωδικα.

Καλα δεν ειναι και html valid αλλα ομορφο, πολυ ομορφο........

O Enosis (Κώστας), τσάκαλος, ε;

Εξαφανίζεται 3-4 μέρες και μετά κάνει ένα ντου στο admin forum με 5 καινούρια logos, 3 καινούρια sections και καμιά 20ριά αλλαγές/βελτιώσεις και μας κάνει να παραμιλάμε.

Τα μισά να γίνουν από αυτά που "έχουμε βάλει κάτω", θα πάθετε κολυμπηθρόξυλο... :D

Ακομα και εγω που δεν παιζω παιχνιδια, ε καλα αλλο το NFS, καθομαι και χαζευω που και που το site.

Δλδ κοιταω τις URLs για να καταλαβω την sql structure του... :hehe:

Μπραβο το παλικαρι, πολυ μαγκας...

Αρχική απάντηση από dpresv

είσαι κάφρος, όχι μόνο για το παγωτό φυστίκι, αλλά κυρίως επειδή πίνεις και γάλα μαζί! :blink::boxed:

(εκτός αν βρέθηκε κατά λάθος εντός πλάνου)

Ω ναι.... Ειμαι καφρος ! :hehe::D:p

Ρε γαμώτο μ***νι γιατί η isdn μου κανει freeze. Συγκεκριμενα οχι σε surfing αλλα σε παρατεταμένο flood [on line gaming ] λέτε να είναι προβληματικο το net mod.

Χθές το φλάσαρα με το last firmware απο την σελίδα της Intracom , , , Υπάρχει κάποια υλοποιηση καλύτερη να δοκιμάσω σε netmod ?

Τόσοι νοματέοι δεν έχει τύχει σε κανέναν ? help help /.

Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ εγώ να δώσω 1000+ ευρά για να πάρω επεξεργαστή...

Εκτός αν κάποτε κερδίσω το τζόκερ και μου τρέχουν λεφτά από τα πατζάκια...

Αρχική απάντηση από Athens2004

Ρε γαμώτο μ***νι γιατί η isdn μου κανει freeze. Συγκεκριμενα οχι σε surfing αλλα σε παρατεταμένο flood [on line gaming ] λέτε να είναι προβληματικο το net mod.

Χθές το φλάσαρα με το last firmware απο την σελίδα της Intracom , , , Υπάρχει κάποια υλοποιηση καλύτερη να δοκιμάσω σε netmod ?

Τόσοι νοματέοι δεν έχει τύχει σε κανέναν ? help help /.

Eισαι με 128 ή 64?

Αν με 64 απλα βαλτο στη com port,αλλιως με 128 θα χασεις λιγο σε bandwidth αλλα δε γινετε κ αλλιως....παρε αλλο

64 kbit στον τροχο :) δυναμομετρημένα . Έχω αρχίσει εντατικό διάβασμα , αλλοι λένε φταίει το firewall αλλοι η ποιοτητα της γραμμης του σπιτιού. Θα δείξει . Θα δοκιμασω και ένα ΝΕΤΜΟΔ παλαιότερο rev που έχω την εντύπωση πώς ήτανε καλύτερα.

εδιτ. Και στην σειριακή τα ίδια κανει . [και στην σειριακη έχω 100ms ping στο Cs ενω με το usb 65-70~ and the winner is .... usb]

Περιεργο...σε μενα δουλευε μια χαρα στη com :(

Το πολυ πολυ παρτους τηλ για βλαβη κ πες τον τεχνικο να στο αλλαξει,με το κιλο τα περνουν :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.