Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Samael

Η Χοσε η Κουερβα μας συνοδευει σε καθε εξοδο το καλοκαιρι(το χειμωνα καταναλωνω βαρελια με Ντραμβουι...) :D

tequila for life χειμωνα καλοκαιρι

Μολις γυρισα απο ακρωτηρι... κανονικη κολαση...

esdee σε αποσυνθεση ... sign out

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ όταν παίρνω παπούτσια πάω σε ένα κατάστημα και του λέω "φέρε μου να δω τι έχεις σε αθλητικό μαύρο δερματινέ, χωρίς πολλά στολίδια πάνω και καλής ποιότητας (δλδ συνήθως addidas ή nike)" και όταν τα πληρώνω δίνω κανένα 70άρι-80άρι εούρος. Και αλλάζω όποτε δε μου κάνουν πια ή έχουν ξεκολλωθεί. Πιστεύω >100 για παπούτσια είναι κάπως υπερβολή (εκτώς φυσικά αν είσαι σοβαρός αθλητής οπου το παπούτσι μετράει πολύ)... Με τόσα λεφτά ξέρετε τι μπορείς να πάρεις; Με 300 παίρνεις επεξεργαστή ή 2GB super duper ram ή καλή κάρτα γραφικών κ.τ.λ... [καμένος mode off] :hehe:

ΥΓ.: Γμτ... Πάλι φέτος πρέπει να πάρω παπούτσια και άντε να βρω πάλι κάτι να μ'αρέσει... :(

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:05]

Με 300 παίρνεις επεξεργαστή ή 2GB super duper ram ή καλή κάρτα γραφικών κ.τ.λ...

ναι, αλλα θα μπορεις να λες οτι τα παπουτσια αυτα, αυθεντικα Apple, τα φορουσε καποιος υπαλληλος ή και ο ιδιος ο steve jobs τη δεκαετια του '90 οταν γυρνουσε μεσα στα Apple Headquarters.

ενω με τα 300 για τον επεξεργαστη, τι θα εχεις να λες; για μικρους, κοντους και κιτρινους, που πακεταρουν για $1 την ωρα;

δε λεει...

Αρχική απάντηση από .38-.45

ναι, αλλα θα μπορεις να λες οτι τα παπουτσια αυτα, αυθεντικα Apple, τα φορουσε καποιος υπαλληλος ή και ο ιδιος ο steve jobs τη δεκαετια του '90 οταν γυρνουσε μεσα στα Apple Headquarters.

ενω με τα 300 για τον επεξεργαστη, τι θα εχεις να λες; για μικρους, κοντους και κιτρινους, που πακεταρουν για $1 την ωρα;

δε λεει...

Βασικά δεν αναφερόμουν σε σένα (έπρεπε να βάλω quote) αλλά και πάλι πολλά είναι πιστεύω... Εγώ βασικά αναφερόμουν στα διάφορα παπούτσια μαζικής κυκλοφορίας που κάνουν μια περιουσία...

Απέναντι από τα συρματοπλέγματα του αεροδρομίου, στην άλλη πλευρά του δρόμου, τα χόρτα είναι καμμένα από αέρια των αεροπλάνων που κάνουν στροφή για να απογειωθούν, lol.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.