---Zapotek-- Σεπτέμβριος 1, 2005 #9601 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 NOPE :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 1, 2005 #9602 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από SamaelΗ Χοσε η Κουερβα μας συνοδευει σε καθε εξοδο το καλοκαιρι(το χειμωνα καταναλωνω βαρελια με Ντραμβουι...) tequila for life χειμωνα καλοκαιρι Μολις γυρισα απο ακρωτηρι... κανονικη κολαση... esdee σε αποσυνθεση ... sign out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 1, 2005 #9603 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 "Μοναξιά μου όλα... Μοναξιά μου τίποτα..." Πού είστε ρεεεεεεεεεεεεε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 1, 2005 #9604 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 ηδη αρχισα να μαζευω λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 1, 2005 #9605 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 12:37] ηδη αρχισα να μαζευω λεφτα. OMFG..... :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 1, 2005 #9606 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 ηδη αρχισα να μαζευω λεφτα. σε αυτά τα λεφτά παίρνεις nike air jordan που ναι και trendy και διαχρονική αξία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 1, 2005 #9607 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 αλλο trendy κι αλλο geek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 1, 2005 #9608 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ όταν παίρνω παπούτσια πάω σε ένα κατάστημα και του λέω "φέρε μου να δω τι έχεις σε αθλητικό μαύρο δερματινέ, χωρίς πολλά στολίδια πάνω και καλής ποιότητας (δλδ συνήθως addidas ή nike)" και όταν τα πληρώνω δίνω κανένα 70άρι-80άρι εούρος. Και αλλάζω όποτε δε μου κάνουν πια ή έχουν ξεκολλωθεί. Πιστεύω >100 για παπούτσια είναι κάπως υπερβολή (εκτώς φυσικά αν είσαι σοβαρός αθλητής οπου το παπούτσι μετράει πολύ)... Με τόσα λεφτά ξέρετε τι μπορείς να πάρεις; Με 300 παίρνεις επεξεργαστή ή 2GB super duper ram ή καλή κάρτα γραφικών κ.τ.λ... [καμένος mode off] ΥΓ.: Γμτ... Πάλι φέτος πρέπει να πάρω παπούτσια και άντε να βρω πάλι κάτι να μ'αρέσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 1, 2005 #9609 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:05] Με 300 παίρνεις επεξεργαστή ή 2GB super duper ram ή καλή κάρτα γραφικών κ.τ.λ... ναι, αλλα θα μπορεις να λες οτι τα παπουτσια αυτα, αυθεντικα Apple, τα φορουσε καποιος υπαλληλος ή και ο ιδιος ο steve jobs τη δεκαετια του '90 οταν γυρνουσε μεσα στα Apple Headquarters. ενω με τα 300 για τον επεξεργαστη, τι θα εχεις να λες; για μικρους, κοντους και κιτρινους, που πακεταρουν για $1 την ωρα;δε λεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2005 #9610 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 ηδη αρχισα να μαζευω λεφτα. ROFL, εγω θελω βρακακι AMD X2 στο εμπρος μερος χρωματος πρασινο , for teh win !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 1, 2005 #9611 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 ’μα δεν βγουν τα rev2 με σηματάκι intel inside εγώ δεν τα παίρνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 1, 2005 #9612 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Η Πατρα σε πιο νομο ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 1, 2005 #9613 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 ναι, αλλα θα μπορεις να λες οτι τα παπουτσια αυτα, αυθεντικα Apple, τα φορουσε καποιος υπαλληλος ή και ο ιδιος ο steve jobs τη δεκαετια του '90 οταν γυρνουσε μεσα στα Apple Headquarters. ενω με τα 300 για τον επεξεργαστη, τι θα εχεις να λες; για μικρους, κοντους και κιτρινους, που πακεταρουν για $1 την ωρα;δε λεει... Βασικά δεν αναφερόμουν σε σένα (έπρεπε να βάλω quote) αλλά και πάλι πολλά είναι πιστεύω... Εγώ βασικά αναφερόμουν στα διάφορα παπούτσια μαζικής κυκλοφορίας που κάνουν μια περιουσία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2005 #9614 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis Η Πατρα σε πιο νομο ειναι; Αχαιας το παρακατω για οσους συνηθιζουν να παιρνανε με κοκκινο , lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 1, 2005 #9615 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Λίγα με το νησί μου, εεεεε We fly em low, got a problem wit dat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2005 #9616 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Λίγα με το νησί μου, εεεεε ποιο, τη πατρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 1, 2005 #9617 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα,τι θες να πεις, δεν είναι νησί?????χεχε, η φώτο είναι από την Κέρκυρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 1, 2005 #9618 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 το ξερω οτι ειναι η κερκυρα , φανταζεσε να ηταν το λεωφορειο μπλοκαρισμενο απο κινηση λιγο πιο μπροστα? ξυρισμα κανονικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 1, 2005 #9619 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 η πινακιδα λεει "Αχιλλειο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 1, 2005 #9620 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Απέναντι από τα συρματοπλέγματα του αεροδρομίου, στην άλλη πλευρά του δρόμου, τα χόρτα είναι καμμένα από αέρια των αεροπλάνων που κάνουν στροφή για να απογειωθούν, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.