GoriLLakoS Αύγουστος 30, 2005 #9541 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Χαιρετω τους παντες......καλο χειμωνα να εχουμε........με πολικο ψυχος ελπιζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 30, 2005 #9542 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Χαιρετω τους παντες......καλο χειμωνα να εχουμε........με πολικο ψυχος ελπιζω.... Ναι, για να βγαλουμε τους radiators στα μπαλκονια... rofl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 30, 2005 #9543 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Εννοείται ότι μόλις γυρίσεις Ελλάδα θα κάνεις edit με ελληνικά ΟΛΑ τα μηνύματα που έχεις γράψει με greeklish... Sorry αλλά μπορώ να δεχτώ 1,2 άντε 3 ποστς με greeklish, αλλά εδώ το ξεχειλώσαμε λίγο ROFL Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 30, 2005 #9544 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Ναι, για να βγαλουμε τους radiators στα μπαλκονια... rofl! μπαααα......δεν το επιασες το υπονοουμενο.....χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 30, 2005 #9545 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης μπαααα......δεν το επιασες το υπονοουμενο.....χεχε εεεε ειπες και εσυ πολικο ... οχι κρυογενετικο :devil:να δω πως θα κοιμηθω τωρα που γυρισα σπιτι και με επιασαν κατι τρελες τσιτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 30, 2005 #9546 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από esdee εεεε ειπες και εσυ πολικο ... οχι κρυογενετικο :devil:να δω πως θα κοιμηθω τωρα που γυρισα σπιτι και με επιασαν κατι τρελες τσιτες και εγω στην τσιτα ειμαι....σκεφτομαι την δευτερα.......:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 30, 2005 #9547 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 00:15] Εννοείται ότι μόλις γυρίσεις Ελλάδα θα κάνεις edit με ελληνικά ΟΛΑ τα μηνύματα που έχεις γράψει με greeklish... Sorry αλλά μπορώ να δεχτώ 1,2 άντε 3 ποστς με greeklish, αλλά εδώ το ξεχειλώσαμε λίγο Ετσι ετσι ... σκληρο moderating γιατι εχει χαλαρωσει η κατασταση!! Καλοκαιρια.. δικαιολογιες...οι admin πινουνε μπυρες και δεν ανανεωνουνε τις λιστες... Αντε να μπει μια ταξη... ΖΩΑ!! Animals!! XOY ΡΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 30, 2005 #9548 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ετσι ετσι ... σκληρο moderating γιατι εχει χαλαρωσει η κατασταση!! Καλοκαιρια.. δικαιολογιες...οι admin πινουνε μπυρες και δεν ανανεωνουνε τις λιστες... Αντε να μπει μια ταξη...ΖΩΑ!! Animals!! XOY ΡΕ ξεχασες το "αρκουδεΐδες" Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 30, 2005 #9549 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από esdee εεεε ειπες και εσυ πολικο ... οχι κρυογενετικο :devil:να δω πως θα κοιμηθω τωρα που γυρισα σπιτι και με επιασαν κατι τρελες τσιτες Πειτε μου πως θα "παιξετε" με ηλιο να λιωσω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 30, 2005 #9550 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Εννοείται ότι μόλις γυρίσεις Ελλάδα θα κάνεις edit με ελληνικά ΟΛΑ τα μηνύματα που έχεις γράψει με greeklish... Sorry αλλά μπορώ να δεχτώ 1,2 άντε 3 ποστς με greeklish, αλλά εδώ το ξεχειλώσαμε λίγο σε fragαρα: edit post request Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 30, 2005 #9551 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από esdee εεεε ειπες και εσυ πολικο ... οχι κρυογενετικο :devil: να δω πως θα κοιμηθω τωρα που γυρισα σπιτι και με επιασαν κατι τρελες τσιτες Δε ξερω τι λετε αλλα ο Κρυογεννης εχει πατενταριστει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 30, 2005 #9552 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 01:36] Δε ξερω τι λετε αλλα ο Κρυογεννης εχει πατενταριστει τι εγινε μαρη?δεν δουλευει ο σερβερ του γουουυ? ΥΠΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 30, 2005 #9553 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Πειτε μου πως θα "παιξετε" με ηλιο να λιωσω...... δεν παιζει κανεις με ηλιο ... (χαμηλο capacity ισως?) Πιστεψε με θα φροντησει ο Βασιλης να μην ΛΙΩΣΕΙΣ με τιποτα, ειδικα μετα απο τετοιο παγωμα Αρχική απάντηση από Samael Δε ξερω τι λετε αλλα ο Κρυογεννης εχει πατενταριστει κρυογεννης και κρυογενετικο πρεπει να εχου 150 βαθμους διαφορα :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 30, 2005 #9554 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Πεστε οτι θα παιξετε με αζωτα κ αφηστε τους γριφους Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 30, 2005 #9555 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Πεστε οτι θα παιξετε με αζωτα κ αφηστε τους γριφους :devil: σε πολυ τακτικη βαση... υπαρχουν καποιες "καλες' προυποθεσεις που μας το επιτρεπουν απο εδω και περα! props το Βασιλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 31, 2005 #9556 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris σε fragαρα:edit post request Ναι, αλλά εγώ τουλάχιστον ξέρω να δίνω links από ποστ κι όχι από σελίδες, σε ένα φόρουμ που ο αριθμός των ποστ/σελίδα customάρεται... (νιούμπ!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 31, 2005 #9557 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Εννοείται ότι μόλις γυρίσεις Ελλάδα θα κάνεις edit με ελληνικά ΟΛΑ τα μηνύματα που έχεις γράψει με greeklish... Sorry αλλά μπορώ να δεχτώ 1,2 άντε 3 ποστς με greeklish, αλλά εδώ το ξεχειλώσαμε λίγο :daisy: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 31, 2005 #9558 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 καλημερααα! τι κανετε? εγω τρωω κουλουρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 31, 2005 #9559 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Εγώ καπνίζω και αναπολώ τις διακοπές, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 31, 2005 #9560 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Εγώ καπνίζω και αναπολώ τις διακοπές, lol. Τις τρίμηνες ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.