Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

^^ μολις ανοιξα fullscreen τα smilies του lab, μπροστα

στα μουτρα του αφεντικου μου που καθοτανε διπλα μου....

ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΧΡΙΣΤΟ ΛΕΜΕ!!!!! LOOOOOOL

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Στον explorer το βλέπω και εγώ όταν πατήσεις στο link κάποιου post

(όχι thread), ή στο shortcut που σε πάει στο τελευταίο post.

Στον firefox δεν το κάνει.:snap:

Αρχική απάντηση από wrong method

Κάποιο feature μάλλον και όχι bug.

sorry για την αναστάτωση man :flower:

Χεχε, δεν είμαι σίγουρος τι από τα 2 είναι :nada:

Αρχική απάντηση από DJD

Ζέστα... πολύ ζέστα..

ελα winderspring εκει εχει χιονια :p

εχω χασει επεισοδια...

Εσκασαν μυτη 64bitοι Celerons/Semprons σε πλαισιο και e-shop οπου και κοιταξα....επιδοσεις λεμε :p

ΥΓ.

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι επιμενει η AMD να βγαζει τους Sempron σε 754.

Έχω σκάσει μύτη στο 7ο Gamecon ... Απλώς άπαιχτοι οι άνθρωποι. Τρελή χορηγία και πανικός: σκάει μύτη κάθε μια ώρα τυπάς με ΧΒΟΧ και ρωτάει τα πιτσιρίκια "έχεις ΧΒΟΧ; όχι; πάρε ένα!" και τα μικρά μένουνε κάγκελο (και μετά από κανα 10λεπτο παίρνουνε πρέφα ότι δεν είναι πλάκα)

Υπάρχουν φήμες ότι ο διαγωνισμός UT2004 έχει δώρο 7800 ή κάτι τέτοιο, οπότε και τον έχω βγάλει έξω με τη μία και τον ακονίζω...

Αρχική απάντηση από Chosen

Έχω σκάσει μύτη στο 7ο Gamecon ... Απλώς άπαιχτοι οι άνθρωποι. Τρελή χορηγία και πανικός: σκάει μύτη κάθε μια ώρα τυπάς με ΧΒΟΧ και ρωτάει τα πιτσιρίκια "έχεις ΧΒΟΧ; όχι; πάρε ένα!" και τα μικρά μένουνε κάγκελο (και μετά από κανα 10λεπτο παίρνουνε πρέφα ότι δεν είναι πλάκα)

Υπάρχουν φήμες ότι ο διαγωνισμός UT2004 έχει δώρο 7800 ή κάτι τέτοιο, οπότε και τον έχω βγάλει έξω με τη μία και τον ακονίζω...

Διόρθωση: τα δώρα δεν ήταν XBOX αλλά PSP. Ένα ΧΒΟΧ, πακέτο με ένα Halo 2 & ένα Forza Motorsport και μια ΧΒΟΧ θήκη, κέρδισε ο γραφων, βγαίνοντας πρώτος στο 7ο Κύπελλο Unreal Tournament :D

(Φυσικά θα πουληθούν όλα...)

Συνολικά πρέπει να δώθηκαν γύρω στα 3-4 PSP, καμιά 10ρια Audigy2 (και ένα ΧΒΟΧ) :ρ

θα σκασω :wall: :wall: :wall: εχω κατεβασει σε φωτο το pc για να το βαλω στο ποστ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΣΑΣ και δεν μπορω να καταχωρησω την φοτο στο θεμα:(

μηλισα χτες με τον RMA king news poster μας (Βασιλης) διακοπες με τα καλοκαιρινης δουλειας στην Ανδρο.Αντε μπας και στωσει λιγο :D

δεν εχει χασει το ηθος του ομως

"Θα φερω 2-3 compressorες δυνατους απο ψυγεια που εχω βρει στο νησι"

(lol)

και εγω δεν πηγα πισω

"Ρε συ αν βρεις και καμια μπουκαλα CO2 απο beach bar τσιμπα και αυτη" :D

Πες του να βουτηξει κανενα καταψηκτη μαζι με τα παγωτα,να γλυκαθουμε κιολας(αυτα τα ψυγεια πρεπει να εχουν καλα μοτερακια εεεε;;):D

Αρχική απάντηση από Chosen

βγαίνοντας πρώτος στο 7ο Κύπελλο Unreal Tournament :D

(Φυσικά θα πουληθούν όλα...)

Καμμένεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αρχική απάντηση από phil

Πες του να βουτηξει κανενα καταψηκτη μαζι με τα παγωτα,να γλυκαθουμε κιολας(αυτα τα ψυγεια πρεπει να εχουν καλα μοτερακια εεεε;;):D

ω ναι :D, και ωραια condeserακια εχουν :D

def δοκιμασε imageshack.εχω και εγω ενα ψυγειο(pitsos μαρκα ).οποιος θελει ας πει αλλιως παλι θα καταληξει εκει:p

p80700073dq.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.