Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εγώ ήθελα να καταθέσω τη αηδία μου για έναν γνωστό μου που πιστεύει, δηλαδή ονειροβατεί και εαυξάνει οτι με το ψωφίμι του μπορεί να με ρίξει στην κόντρα.:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump::tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Ρε τον άθλιο, τον τιποτένιο, εγώ τον τσιγκλάω μεταξύ σοβαρού κι αστείου, διότι τα θέλει ο κ0λ0ς του, ενώ αυτός δεν μπορεί να δεχτεί την αδιαμφισβήτητη ταπείνωσή του.

Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre

Εγώ ήθελα να καταθέσω τη αηδία μου για έναν γνωστό μου που πιστεύει, δηλαδή ονειροβατεί και εαυξάνει οτι με το ψωφίμι του μπορεί να με ρίξει στην κόντρα.:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump::tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Ρε τον άθλιο, τον τιποτένιο, εγώ τον τσιγκλάω μεταξύ σοβαρού κι αστείου, διότι τα θέλει ο κ0λ0ς του, ενώ αυτός δεν μπορεί να δεχτεί την αδιαμφισβήτητη ταπείνωσή του.

Xεχεχε...

Αρχική απάντηση από ea6gka

καλα ενταξει , αυτο με το πατινι με εστειλε αδιαβαστο . Τυφλωθηκα

Ρε δε παν να παιξουν κανενα Τζοκερ τωρα που ειναι ζεστοι ακομα λεω γω.... :p

καλημερααααααααααα :D

Αρχική απάντηση από RootX [01-08-2005 13:42]

Δύσκολη η ζωή στα χωράφια fragma, κουράγιο man.

ευχαριστω που συμπασχεις λατρεμενε μου αδμινα ετουτες τις δυσκολες ωρες.πραγματικα ψηνομαι αλλα ευτυχως η παρεα το απογευματακι μετα το ψαροντουφεκο μας δροσιζει επαρκως.......

:whistling

(πλιζ μιστερ 38-45 ας αρθει το φωτογραφικο εμπαργκο μου....δεν αντεχω αλλοοοοοοο)

Αρχική απάντηση από dfragos [01-08-2005 14:31]

Έλα Κεφαλονιά ρεεεεεεεεεεεε

σου ρχομαιιιιιιιιιιι.........λογικα να με περιμενεις την παρασκευη το απογευμα.....ψαχνομαι ακομα με τα δρομολογια και τις ημερες.

:o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.