Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

εχθες πηγα στο Απολις με 3 φιλους ,καταναλωσαμε 2 μπουκαλακια Σμιρνοφ κοκκινη στο ρελαντι , ωραιο μαγαζι παντως. φατσα καρτα την ακροπολη , την ακουσα κανονικα :hehe:

Αρχική απάντηση από esdee

ποσο χαιρομαι που δεν με ξερεις φατσικα και δεν εχω το φοβο να κοιταω καθε 5 λεπτα πισω μου για photo ^^

Μην ανησυχείς, όλο και κάποια photo θα υπάρχει στους φακέλους του vdeseris.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 18:53]

επιτελους τελιωσε η εγκατασταση

για πες ντε

ουπς.... ακυρο τωρα ειδα το thread Σου:o

Αρχική απάντηση από dfragos

Μην ανησυχείς, όλο και κάποια photo θα υπάρχει στους φακέλους του vdeseris.

αμφιβαλω :p

Γεια σας παιδια... γυρισα πισω απο τις διακοπουλες... τι κανετε? ολα καλα?

Αρχική απάντηση από sotiris

αναβάθμισα το router ρε γαμώτο. πάει το uptime:P

Επρεπε να παρεις screenshot :p

Καλο μηνα σε ολα τα παιδια. Να πανε διακοπες ευχομαι σε οσους δεν εχουν παει ακομα ;)

Ξέρει κανείς αν τα Multirama έχουν Arctic Silver γιατί μου τελείωσε?...(και βαριέμαι να πάω μέχρι το Πλαίσιο :p)

:computer:

καλο μεσημερι σε ολα τα παιδια.

παω για μασα/καφεδακι παραλια/και στα καπακια ψαροντουφεκακι......χτες ειχαμε καλη ψαριά..........εντοπισαμε και 1 κοπαδακι λαυρακια/κεφαλικα του κιλου κοντα στα 40κομματια......χεχεχεχεχε........καλη σκορδαλια θα πεσει το σαββατο.......

να προσεχετε ρεεεεεεε:flower:

Αρχική απάντηση από greekfragma

παω για μασα/καφεδακι παραλια/και στα καπακια ψαροντουφεκακι......χτες ειχαμε καλη ψαριά..........εντοπισαμε και 1 κοπαδακι λαυρακια/κεφαλικα του κιλου κοντα στα 40κομματια......χεχεχεχεχε........καλη σκορδαλια θα πεσει το σαββατο.......

Δύσκολη η ζωή στα χωράφια fragma, κουράγιο man.

Αρχική απάντηση από greekfragma

Έλα Κεφαλονιά ρεεεεεεεεεεεε

Αρχική απάντηση από gznp

Ξέρει κανείς αν τα Multirama έχουν Arctic Silver γιατί μου τελείωσε?...(και βαριέμαι να πάω μέχρι το Πλαίσιο :p)

:computer:

εφερε το πλαισιο arctic? απο οτι θυμαμαι (πριν κανα χρονο βεβαια) μονο στο site υπηρχε

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 15:10]

εφερε το πλαισιο arctic? απο οτι θυμαμαι (πριν κανα χρονο βεβαια) μονο στο site υπηρχε

Ναι εδώ και αρκετό καιρό, έχω πάρει από Πλαίσιο 3 ή 4 φορές. (αλλά τη δίνει 6 ευρώ, 2 ευρώ το γραμμάριο... :...: )

Αρχική απάντηση από gznp

Ναι εδώ και αρκετό καιρό, έχω πάρει από Πλαίσιο 3 ή 4 φορές. (αλλά τη δίνει 6 ευρώ, 2 ευρώ το γραμμάριο... :...: )

μηπως εχει κοκαινη μεσα? :S

Γι αυτό λες να την "ακούνε" οι επεξεργαστές? :D

Για το overclocking λοιπόν ευθύνεται η coca-πάστα. Σνιφάρει λίγη ο πυρήνας και τα βλέπει όλα κωλυόμενα!:confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.