Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από paschalia

Μαλιστα, τοσο καλα ε?

Ασχετο : σχετικα με την υπογραφη σου μπορεις να πεις στους καθηγητες (η οπως αλλιως τους λετε στα πανεπιστημια) να σου κανουν μια διευκολυνση και να σου εχουν καθε 15μερο εξεταστικες ..(ετσι δεν θα τραγουδας το εχετε γεια βρυσουλες σε καθε τελος )

Καλο μηνα κιολας σε ολους

Δεν χρειάζεται... απο εδώ και πέρα αναλαμβάνουν οι γυναίκες.... :flex:

Καλό μήνα

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ξημερωσε ! και γμτ κανει κρυο .. να ανοιξουν οι δημοσιες υπηρεσιες να τελειωνω να παω στο κρεββατακι μου..

Εγώ δίνω επιτέλους το τελευταίο μάθημα σε 1 ώρα και 19 λεπτά. Ύπνος προβλέπεται ίσως το μεσημέρι... εκτός απροόπτου. Αλλιώς και αύριο καλή μέρα είναι για ύπνο.

Αρχική απάντηση από paschalia

Kαλη επιτυχια και καλη συνεχεια μετα .

Thanks... :)

Λοιπον...!Πως ειναι διαθεση σας τωρα,και τι σας απασχολει?

Εμενα ειναιμ αρκετα καλη εδω και καιρο..!Δεν ξερω γιατι...:clap:

Βαριεμαι, νυσταζω, εχω αλλα 293 email να δω. Με εχει μπιασει κ η αλλεργια γ@μωτι μου και δακρυζει το αριστερο ματι.

ΣΚ@ΤΑ !!!!

Έχω να διαβάσω 2 βιβλία των 600~700 σελίδων για το μάθημα που δίνω τη δευτέρα εσύ πώς λές να αισθάνομαι?? :boxed: :bye: :zzz::rip: :rip: :rip: :rip:

Μια χαρα χαλια

Δε κανουν οι σωληνες για την υδροψυξη!!!

Τι προβληματα εχει ο κοσμος,ε?χα!

Ασε μου εβαλλαν φωτια στο σχολειο.....μπηκα για πρωτη μου φορα απο το εργαστηριο με 100ΜΒ/ς:worship: :worship: και σκευτομε οτι τετοια ταχυτητα δεν θα πιασω ουτε στα ονειρα μου..:( :bye:

Κατα τα αλλα πολυ διαβασμα και βαρεμαρα:rip::( :bye:

ΒΑΡΙΕΜΑΙ! ΣΕ 2ΩΡΕΣ ΚΑΙ 14ΛΕΠΤΑ ΣΧΟΛΑΩ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ! Μ@@Λ@@ΚΙ@@:(

Μια χαρα χάλια και γω. Κάθομαι και προγραμματίζω απο τις 8 το πρωί και μου χει πριστεί το κεφάλι.Να ναι καλα ο λάμπης και κάνουμε κανενα διαλλειματάκι.:confused: :confused: :confused:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Βαριεμαι, νυσταζω, εχω αλλα 293 email να δω. Με εχει μπιασει κ η αλλεργια γ@μωτι μου και δακρυζει το αριστερο ματι.

ΣΚ@ΤΑ !!!!

Αλεργία είναι αυτό?Γιατί και γώ το παθαίνω συχνα.

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Ασε μου εβαλλαν φωτια στο σχολειο.....μπηκα για πρωτη μου φορα απο το εργαστηριο με 100ΜΒ/ς:worship: :worship: και σκευτομε οτι τετοια ταχυτητα δεν θα πιασω ουτε στα ονειρα μου..:( :bye:

Λες και την πιάνει το εργαστήριό σας. :hehe:

Εγώ γαμάτα! Ανυπομονώ να μου έρθει η καινούρια high-end κάρτα γραφικών γιατί έχω μείνει με μια άθλια low-end. :happy2:

Θελω σουβλακι με μπιφτεκι η πιτσα λεχματζουν...!λοοοοοοοοοολ.......επισης θελω κ μια σοκολατινα για μετα η λουκουμαδες....δεν εχω προβλημα με οτι κ αν μου δωσετε...

Ονειρευομαι phase change κ εχω προπονηση 3-6 κ μετα 6-8 μαθημα....βαριεμαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαια.......λολ

Ναι ρε γμτ!Να ηρεμήσει το κεφάλι μας.Απλώς βαριέμαι να π0αώ να πάρω.Επίσης θέλω να πληρωθω απο τον boss γιατί ξέμεινα απο EURO's

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.