Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Το έστησα το ριμάδι επιτέλους.

Για να μην ανοίγω βραδιατικα thread ρε παιδια, κανονικά δεν δουλεύουν στα 1,4v οι Χ2?

Ο δικός μου γιατί είναι στα 1,3v τώρα που έχω το vcore στο auto?

Αρχική απάντηση από giorikas [Χθες, στις 22:59]

γιατι ρε τι σου κανανε?

με εγραψε ενας μ@λακας για 1 μετρο που πηγα αναποδα σε μονοδρομο επειδη ειχα αφησει εκει τη μηχανη και δεν ηθελανα να κανω τον κυκλο γιατι ειχε κινηση και ειναι και 1 χιλιομετρο ο κωλο κυκλος.... αντε παλι 91,5 ευρω ....

ειναι να μην τους βριζεις? στη πολη μου γραφουν για ΚΡΑΝΟΣ αν τον συνεπιβατη !!!!80 τον πισω και 30 τον μπροστα επειδη δεν μεριμνησε να βαλει ο πισω κρανος..

δηλαδη αν δω ενα φιλο μου στο δρομο δεν θα τον παω καπου επειδη .... δεν εχει κρανος ...

ελεοςςςςςς ρεεεεεε !!!!

Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 02:19]

Το έστησα το ριμάδι επιτέλους.

Για να μην ανοίγω βραδιατικα thread ρε παιδια, κανονικά δεν δουλεύουν στα 1,4v οι Χ2?

Ο δικός μου γιατί είναι στα 1,3v τώρα που έχω το vcore στο auto?

μεγειες μεγειες Ujin

Ρε παιδιά πόσα γραμμάρια λέει οτι αντέχει το s478; 400κάτι ή μου φαίνεται; Με τις ψύκτρες 7000 & 7700 της Zalman υπάρχει πρόβλημα που είναι γύρω στα 900g; Εκτώς βέβαια της 7000B AlCu που είναι 438...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ρε παιδιά πόσα γραμμάρια λέει οτι αντέχει το s478; 400κάτι ή μου φαίνεται; Με τις ψύκτρες 7000 & 7700 της Zalman υπάρχει πρόβλημα που είναι γύρω στα 900g; Εκτώς βέβαια της 7000B AlCu που είναι 438...

γύρω στα 450gr όπου είναι οι stock ψυκτρες. 780gr είναι η 7000, δεν θέλω να ξέρω πόσα είναι η 7700. Πρόβλημα θεωρητικά δεν υπάρχει, πρακτικά όμως κάνεις το κουτί ''μη μου τα κουνάτε''

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 08:30]

Δεν ξερω για το 478, το Α παντως ειχε στηριξει 1.5kg μια χαρα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.